Antifa

Diskusie na politické témy...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

nordkapp_pb napísal:zjavni neonacisti ? delnicka strana su nacionalisti,.....
ja ti nevím karle, nie si trocha mimo v tomto? toto je len hra na slovíčka, samozrejme, že sa neoznačujú za neonacistov, kedže je to nelegálne..že neporušujú žiadny zákon..a čo čakáš, že budú nosiť vlajky z hákovými krížmi a budú kričať cigáni do plynu? časy dedinských skinheadov sú dávno preč, teraz sú oveľa inteligentnejší, ale to že neporušujú na vonok zákony neznamená, že nie su nebezpeční..

a k tej "antife"..neviem, ty si ich snád mýliš z hippies alebo čo. Podľa toho čo tu píšeš je to mierová organizácia zo sfetovanými chalanmi :lol: Antifa je proste Antifa a to že nejaký dredatý chalani prídu vysloviť svoj antifašistický postoj automaticky neznamená, že sú angažovaní v antife..
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Delnícka strana rozhodne neonacistická nieje! Ja čo poznám českých nacionalistov tak sú proti nacizmu. A tiež si myslím že oni za to nemôžu že im chodia na akcie neonacisti. Majú spoločnú myšlienku - A to riešiť cigánsky problém a vyhostiť imigrantov z krajiny...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Patrick7 napísal:Delnícka strana rozhodne neonacistická nieje! Ja čo poznám českých nacionalistov tak sú proti nacizmu. A tiež si myslím že oni za to nemôžu že im chodia na akcie neonacisti. Majú spoločnú myšlienku - A to riešiť cigánsky problém a vyhostiť imigrantov z krajiny...
njn, su to demokrati :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kali Snad si si vedomy toho, ze tie statistiky su len pic*viny a rozpravky...respektive rozdelovanie ludstva na cierne, biele zlte a neviem ake este je len vyplod bielej pleti, ktora si mysli, ze je ta naj....ale to je sprostos....snad si to uvedomujes. A tym padom nastava to robenie statistik o kriminalite a podobne....vies urcite poznas tu vetu ze vsetci sme si rovny....a logicky , zdravemu a rozumnemu cloveku pride uplne sproste, delit ludi podla farby pokozky, uz len tymi statistikami je to urcity druh delenia a robenia istych rozdielov medzi 'ciernym' a 'bielym' clovekom.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kali -> co sem pleties ameriku a ciganske osady? hladas paralelu tam kde sa zjavne nasjt neda :-) ... chces povedat normalne na rovinu ze gangy su tu (no tu, v britanii, ked sa o nej bavime :-)) kvoli kulturnej a rasovej diverzite, ze to neni o biznise s drogami, bielym masom, zbranami, ze sa v gangoch organizuju iba negri a ina vsivava haved, ze bielu socku tam nenajdes hej ? ...

tesco -> Antifa je proste antifa, tak ako hovoris, nemozem za to ze ked niekde vidim afakov, co vykrikuju po meste antifaaaaaa a neviem ake velkohube hesla, tak ze medzi nimi nedokazem najst slusne vyzerajuceho a spravajuceho sa cloveka :-) ... predovsetkym si robim obraz podla toho co vidim, nie podla toho co mi povie niekto na fore :-) ...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lub0$ napísal:Kali Snad si si vedomy toho, ze tie statistiky su len pic*viny a rozpravky...respektive rozdelovanie ludstva na cierne, biele zlte a neviem ake este je len vyplod bielej pleti, ktora si mysli, ze je ta naj....ale to je sprostos....snad si to uvedomujes.
Nie nejsom si toho vedomi, lebo ty to nijakym sposobom nevyvracias a ja som si tie statistiky nevymyslel vychadzaju zo zaznamov FBI, ty sa s tym uz budes muset nejakym sposobom zmierit.

K tej rovnosti, hlupost. V prirode niet rovnost, nemozes porovnavat bezckeho kona s taznym konom lebo obaja su urceny na nieco ine. Podla wikipedii ale aj inych vedeckych zdrojov je jasne dokazane ze cierny maju v priemere mensie IQ ako biely. Farba koze je len jeden z mala faktorov v com sme si odlisny.
nordkapp_pb napísal:kali -> co sem pleties ameriku a ciganske osady? hladas paralelu tam kde sa zjavne nasjt neda ... chces povedat normalne na rovinu ze gangy su tu (no tu, v britanii, ked sa o nej bavime ) kvoli kulturnej a rasovej diverzite, ze to neni o biznise s drogami, bielym masom, zbranami, ze sa v gangoch organizuju iba negri a ina vsivava haved, ze bielu socku tam nenajdes hej ? ...
Opat ignorujes pomer. Chces mi povedat ze ked je v niekde napr v USA 10 ciernych gangov a 1 biely gang potom dam prec vsetkych cernochov z USA, bude tam zase 10 bielych gangov? To nedava logiku. Je to podlozene aj hore uvedenymi statistykami. Ta tvoja teoria ludskej debility je nepodlozena nicim, akurat ja som ukazal ze ta ludska debilita je viac zastupena u ciernych ako u bielych.

Pletiem sem ciganov preto lebo je to takmer take iste aj co sa tyka drog a bieleho masa atd, staci sa pozret v BA na pentagon a uz vies odkial vietor fuka.

Ja vazne nevie do kedy si chcete pre tymto zatvarat oci. Robi to fakt taky problem pochopit ze cierny su v priemere jednoducho blbsi a problemovejsi? Mas x dokazov ze to tak je a ani jeden ze to tak neni. A potom mi tu nejaky lubos povie ze sme si vsetci rovny. Preco potom afrika je tam kde je? Preco najvyspelejsia krajina v afrike je obyvana bielymi? Preco najviac kriminalnych zlocinov su pachane ciernymi a pri tom su este mensina? Preco mi tu nikto neda statistyku kde kriminalne zlociny su viac pachane bielymi ako ciernymi, alebo aspon tam nejsu take rozdieli ked uz sme si tak rovny. Teoriu rovnosti medzi ludmi nicim nepodlozis, vzdy su lepsi a horsi, lepsie skupiny a horsie skupiny.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Kali je urcite ten druh typu fasistickeho bojovnika ktory si kupuje arabsko-arijsky thor steinar a mysli si ze skonci vo vallhale :D
Michal.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Michal. »

V tomto sa musím Kaliho zastať. Problematika rás a polemika o rozdieloch medzi rasami nie sme byť tabuizovaná a musí sa o nej diskutovať. Zrejme by si zaslúžila aj vlastnú tému na tomto fóre.
O tabuizácií tejto témy sa ľahko presvedčíte, keď si v slovenskom google vyhladáte pojem "biela rasa". Nájde síce vyše 4000 odkazov, ale drvivá väčšina sú len diskusné príspevky na rôznych fórach a pod článkami na spravodajských serveroch. Je len niekoľko textov, kde sa tento pojem vyskytuje (wikipédia, metapédia,...) a aj z nich je väčšina len povrchných. Dokonca v jednom z nich sú za príslušníkov bielej rasy označení aj "Etiópania". Iste, možno povedať, že teórie venujúce sa delením rás a rozdielom medzi nimi boli v minulosti zdiskreditované, ale to predsa nemôže znamenať, že sa budú ignorovať. Spoločnosť musí dokázať otvorene a vecne diskutovať o každom probléme, inak nejde o skutočne slobodnú spoločnosť.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Kali nehnevaj sa na mna, ale nie nezmierim sa s tym....vlastny rozum mi zakazuje sa zmierit s takymi sprostostami....tie tvoje statistiky su proste delenie rasy s 'podcenovanim' ludi s ciernou pokozkou....proste si uvedom, ze biela rasa nieje najlepsia....nieje mozne urcit ktora farba koze je najlepsia...je to vymyvanie mozgov....to ako keby si sa teraz drzal statistik ohladom priemernej dlzky penisu cernochov a belochov...omg si to uvedom ty.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak to sice nesuhlasim s lubosom -> mylsim ze biela rasa ako taka toho proste dokazala najviac lebo bola situovana v najlepsom prostredi, preto ju s prizmurenim oka mozeme povazovat za najlepisu :-) .... kategoricky ale odmietam kaliho nazor o tom ze gangy su funkciou kulturnej alebo rasovej diverzity miesto ludskej je*losti, chamtivosti a neprisposobivosti ... uvedom si ze je*li su bieli takisto ako negri alebo hociaki co sa tohto tyka ...
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Kali nehnevaj sa na mna, ale nie nezmierim sa s tym....vlastny rozum mi zakazuje sa zmierit s takymi sprostostami...
To mi je jasne. Vlastny rozum by ti zakazoval aj uverit ze nebo je modre ak by to nebolo politicky korektne.
Lub0$ napísal:tie tvoje statistiky su proste delenie rasy s 'podcenovanim' ludi s ciernou pokozkou....
Ale ja za to nemozem ze je to fakt a ze ty mas s tym nejaky problem.
Lub0$ napísal:nieje mozne urcit ktora farba koze je najlepsia...
Preco? Ked zoberem 10 plesatych a 10 dlhovlasych a plesati budu mat v priemre 50 iq a dlhvlasi 150 znamena to co? Ze su obaja rovnaky? Alebo ze jedny su blbsi a druhy chytrejsi. Takto to mozme robit na rozne skupiny az kym nedojdeme na rasy. Mozme ludi rozdelovat na hoci jakych len nie na rasy, ja sa pytam preco?
Lub0$ napísal:to ako keby si sa teraz drzal statistik ohladom priemernej dlzky penisu cernochov a belochov...omg si to uvedom ty
Ano mozme sa drzat aj toho, v podstate to dokazuje to ze tu nejde len o farbu koze, lebo ako som pisal je to len jeden z mala faktorov. Stale tu je odlisna genetika, stavba tela, priemerne IQ, zivotne naviky, kultura atd atd...

Inak dalsi tvoj prispevok dokopy o nicom a ani naznakom si neodpovedal na moje uvedene otazky.
nordkapp_pb napísal:tak to sice nesuhlasim s lubosom -> mylsim ze biela rasa ako taka toho proste dokazala najviac lebo bola situovana v najlepsom prostredi, preto ju s prizmurenim oka mozeme povazovat za najlepisu
Co je najlepsie prostredie? Je polarna zima o nieco lepsia ako africke horucavi? Ak by to tvoje tvrdenie aj platilo ako potom vysvetlis to ze napr JAR je tak vyspela ale napr Zimbabwe ktore zvrhlo bielu vladu je na pokraji krachu a vrazdy su tam na dennom poriadku? Nezili nahodou bieli v takom istom prostredi ako cierni? Alebo poniektore juzne azijske krajiny, nemali oni azda podobne podmienky a prostredie ako cierni? Preco potom napr Cina Thajsko Taiwan su uplne niekde inde ako napr Nigeria, Kamerun atd atd...
nordkapp_pb napísal:kategoricky ale odmietam kaliho nazor o tom ze gangy su funkciou kulturnej alebo rasovej diverzity miesto ludskej je*losti, chamtivosti a neprisposobivosti ... uvedom si ze je*li su bieli takisto ako negri alebo hociaki co sa tohto tyka ...
Uvedomujem si. Ty si ale uvedom ze z 10 ciernych bude blbych asi 8 a z 10 bielych ich budu asi iba 2.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

<pri*ebane argumentovanie po vzore Kaliho on>
Kali: Teba musia ti antifaci inac mlatit
<pri*ebane argumentovanie po vzore Kaliho off>
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Kali ... jake chutovky tu davas ? jake polarne krajiny ? v SKORO polarnych oblastiach zili iba stare vikingske kmene a z tych teda vela inteligencie nevzislo, kedze to boli taki isti opiciaci nasilni ako tebou spominani negri :-) ... pozri si na mape kde jde kamerun, kde je nigeria a kde je tchaiwan a cina, ci co si to tam spominal ... vidis ten rozdiel ? vidis tie farbicky na tej mape ? vo vacsine afriky mozu zit iba z nerastneho bohatstva, ktoreho aj tak neni az tak vela a hlavne je velky problem ho nasjt a vytazit :-) ... dalsia vec je obchod v podstate odjakziva fungoval isty vymenny obchod, pricom v eurazii je predpoklad ze sa da obchodovat s viacerymi komoditami (nerasty, kozusina, kraviny ...) na vacsom a SPOJENOM uzemi ... kdezeto v afrike si vymienali keramiku a max. mohli banany vole :-) oddeleni od dalsej civilizacie "nepriechodnou" pustou :-)

... snad tu nechces rozputavat v teme o antife diskusie o apartheide alebo co ? :-) ... nebyt bielych co sa do tej afriky srali, nemali by v zimbabwe dodnes problem ... vyvrazdili by sa ako potrebovali a bol by pokoj ... biely tam doniesol fantasmagoriu v podobe viery, kultury, zbrani a pod. a zacali problemy :-) niekto sa toho chytil a uz chcel vsetko reformovat, co mozes cakat v zaostalej krajine, ked z nej ches zrazu spravit zlatu banu, ze sa tam nesformuje odpor ? prosimta ... ked orali madari na nas, len nasa je*lost ze sme sa nevedeli alebo necheli branit ... v JAR maju stale tym ludom co dat, neprisli tam iba robit bordel a drancovat, ale aj nieco vybudovali, zorganizovali, zisk JAR zostava z velkej casti v JAR, nede vsetko dalej prec do vackou par vplyvnych ludi ako to chcelo byt a bolo v zimbabwe ...

... ja nepopieram ze z 10 ciernych bude blbych viac ako z 10 bielych, to je proste fakt s ktorym sa operovat musi ... ale drtiva vacsina tych ciernych je niekde v prdeli pod rovnikom, kde to je z pohladu toho o com sme sa bavili na zaciatku uplne irelevantne :-) ...

// zelovoc s nimi by vsak mali poslat aj problemovych bielych ... az ptom moze byt aky taky pokoj :-)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co je take nepochopitelne na tom, ze drvivu vacsinu drobnej kriminality robia kofoly? ved je to jasne. chodte sa pozriet do basy ake je tam rasove zastupenie.

to ze tato kriminalita je sposobena ich socialnymi podmienkami je jedna vec. to ze si tieto kofoly dokazu nasrat aj do hrncov je druha. nemam sa s nimi o com bavit, som rasista a bol by som rad ak by ich odstahovali do dalekych a sirych azijskych stepi.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Kali Ziadne otazky som si nevsimol, a nemam ti na co odpovedat, moj nazor poznas...ja poznam tvoj...cim dalej to budeme rozoberat tym dalej to bude horsie.....aj tak by som najradsej navrhol Lock tejto temy, kedze povodna tema bolo o uplne niecom inom a nie o deleni ras....a upada to tu hlboko, zacina to tu smrdiet rasizmom a nacionalizmom a mam taky pocit, ze to nieje voci pravu spravne :)

Norkdapp Biela rasa je najlepsie, lebo toho dokazala najviac? Sa pocuvas aj? Sa nad tym zamysli aspon trosku....co dokoazali biely ludia? Nic! Dokazali vyhubit povodnych obyvatelov Ameriky....a namiesto nich si tam 'umelo nasadili' ciernych ludi....co z toho vypliva? Ze biely ludia nasilu rozniesli ciernych po svete a teraz trepu taketo pi******iny, aky su cierny ludia hnusny, a ze ich treba poslat prec....tak sa uvedomte, co vlastne chcete. Myslim si, ze keby nebolo debilizmu bielych ludi, tak cernosi si spokojne ziju v svojich krajinach s kludom na dusi a bez obav ze ho nejaky primitiv na ulici dokope len koli farbe pleti.
A poprosim ta, aby si nepouzival slovo 'neger' ktore, nieje slusne a dokonca je maximalne urazlive pre ludi s ciernou pokozkou. Dakujem....
kali520
Darca
Darca

nordkapp_pb napísal:... jake chutovky tu davas ? jake polarne krajiny ? v SKORO polarnych oblastiach zili iba stare vikingske kmene a z tych teda vela inteligencie nevzislo, kedze to boli taki isti opiciaci nasilni ako tebou spominani negri
Z vikingksych kmenov vzisli germani. Vikingovia uz v 9- 10 storoci boli na pobrezi USA. Mal by si zvazit to porovnanie s negrami ktori v tejto dobe boli asi niekde pri zalozeni ohna.
nordkapp_pb napísal:pozri si na mape kde jde kamerun, kde je nigeria a kde je tchaiwan a cina, ci co si to tam spominal ...
Pozeram sa a su asi na rovnakych rovnobezkach.
nordkapp_pb napísal:vo vacsine afriky mozu zit iba z nerastneho bohatstva, ktoreho aj tak neni az tak vela a hlavne je velky problem ho nasjt a vytazit
Ano cierny to nedokazali, musel im to ukazat az biely clovek.
nordkapp_pb napísal: dalsia vec je obchod v podstate odjakziva fungoval isty vymenny obchod, pricom v eurazii je predpoklad ze sa da obchodovat s viacerymi komoditami (nerasty, kozusina, kraviny ...) na vacsom a SPOJENOM uzemi ... kdezeto v afrike si vymienali keramiku a max. mohli banany vole oddeleni od dalsej civilizacie "nepriechodnou" pustou
Aj v cine je pust.

Problem je ze ten obchod sa mohol realizovat, lenze cierny boli tak zaostali ze po prichode bielych bolo pre nich vyhodnejsie z nich spravit radsej otrokov ako s nimi obchodovat. Ale ked biely dosiel do euroazii tak videl ze tam ma silnejsieho supera tak radsej s nim bude obchodovat. Mimochodom moslimovia araby v tej dobe pomerne dost vyspeli a tiez zili na pusti.
nordkapp_pb napísal:... snad tu nechces rozputavat v teme o antife diskusie o apartheide alebo co ? ... nebyt bielych co sa do tej afriky srali, nemali by v zimbabwe dodnes problem ... vyvrazdili by sa ako potrebovali a bol by pokoj ... biely tam doniesol fantasmagoriu v podobe viery, kultury, zbrani a pod. a zacali problemy niekto sa toho chytil a uz chcel vsetko reformovat, co mozes cakat v zaostalej krajine, ked z nej ches zrazu spravit zlatu banu, ze sa tam nesformuje odpor ? prosimta ... ked orali madari na nas, len nasa je*lost ze sme sa nevedeli alebo necheli branit ... v JAR maju stale tym ludom co dat, neprisli tam iba robit bordel a drancovat, ale aj nieco vybudovali, zorganizovali, zisk JAR zostava z velkej casti v JAR, nede vsetko dalej prec do vackou par vplyvnych ludi ako to chcelo byt a bolo v zimbabwe ...
Ok, tymto potvrdzujes iba moje tvrdenie o tom ze cierny su blbsi.
Lub0$ napísal:Ziadne otazky som si nevsimol, a nemam ti na co odpovedat, moj nazor poznas..
Nijakym sposobom si ho este neobhajil.
Lub0$ napísal:cim dalej to budeme rozoberat tym dalej to bude horsie...
Mozno len pre teba

K tomu zbytku co bolo mierene nordkappovi, tak odporucam clanok od Dr Michaela Levina

http://beo.sk/mudre-slovo/716-existuje-nadradena-rasa
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Lubos -> operujem iba s faktami ... prinos sa da najlepsie kategorizovat napr. vzorke technickeho pokroku ... ano, za drtivu vacsinu dolezitych veci, bez ktorych si civilizaciu nevieme predstavit boli prave bieli ludia (( mali na to vsetky predpoklady )) .. neviem ako chces toto vyvratit ..

... tebou spominana vybojnost je uplne normalna, slabsi sa musi pordriadit silnejsiemu, funguje to tak vsade, cely zivot je na tom postaveny ... myslis ze tvoji indiani nikdy nikoho nezabili pre uzemie, bizonov alebo ohnivu vodu ? ? ? ... keby si poznal trochu historiu, tak vies ze indiani sa medzi sebou kantrili viac ako ich kantrili bieli kolonizatori :-) ... ved aj afaci by nacionalistom najradsej nedali dychat, a pritom taka laska z nich srsi na vsetky strany :-) ...

... a snad mi nechces vravet ako sa mam vyjadrovat ? sami medzi sebou sa volaju nigga a neviem ako, ale ked ja napisem slovo neger, tak je to zrazu urazlive, rasisticke a prinajmensom hodne trestu smrti urezanim ftaka nie ? ... si asi vymlety propagandou z medii, kde sa ti snazia natlacit do hlavy ze volat veci tymi pravymi menami je zle, nemoralne ... ze pojdes do pekla ked povies neger, miesto "farebny clovek" ... hnedoslovákov tiez volas prislusnici romskej mensiny ? alebo cigani ? ja cigani, lebo su cigani ... ked vidim roma, ze je slusny, snazi sa, nechyba mu aspon ake take vzdelanie, tak je to rom, ale vesmes su to vsetko ostatne cigani :-) ... co jaky rasizmus ? tym ze si budeme davat servitky pred huby akurat tak zavadzame dalsich a dalsich ludi :-) ...

// kali ty si sa sklzol od gangov k rozoberaniu ras :-) ... (teda sme sa vsetci) :-D ...

// uz jak som v tom clanku videl Boh a filozofovia, tak som to radsej nechal :-) ... ja som predsa nikde nepoprel ze cierni maju predispoziciu nebyt tak inteligenti ako bieli, alebo tak vyspeli ... len si trochu povaz coho sa ta diskusia tykala na zaciatku ... neslo o hodnotenie ras a ich prislusnikov, islo o konkretny problem z ktoreho sme nejakymi divnymi sposobmi sklzli :-) ... zajimavy by bol teda clanok o zlocine, nie o nadradenosti ras :-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Praveze sa riadim vlastnym nazorom a vlasnymi skusenostami, na media kaslem....som za vlastny nazor a nie za tie sprostosti....
Povedz mi kolko cernochov poznas osobne? S kolkymi si kazdy den? S kolkymi si komunikoval? S kolkyimi si sa bavil o rasime a kolkych si sa pytal ci ich uraza to slovo? No hod mi tie statistiky.....som zvedavy. Lebo typujem, ze mas nazor tak z americkych gangsta filmov....cize vies o tom hovno ako sa navzajom volaju a co ich uraza..... Ale zime si spokojne, prajem vam stastie v zivote, ked este chces nieco napisat co sa tyka mojich nazorov alebo reakcii, tak prosim....sukromne spravy a podobne.....k tejto teme sa viac nevyjadrujem. Su urcite nazory ktore zdielam s AFA, ale nie uplne vsetky...viem preco ich zdielam, viem preco nezdielam nazory holych hlav....a ani nikdy nebudem, lebo sa mi to prieci....vid moj avatar, ktory snad hovori za vsetko :)

//clanok som ani nezacal citat , ked som si vsimol, ze ta stranka smrdi nacionalizmom....to je tak, tiez by som ti tu mohol poposielat linky z antifa stranky....ale viem, ze ty by si to proste necital... :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zacnem odzadu, lebo ako vieme aj odzadu to ma svoje caro :-) ...

nie necital, naco aj ? rozpravky starych babek od sfanatizovanych vsivakov, alebo leukemikou ? neni to jedno ? jeden povie A, ale druhy povie B a obe su zaruce prevda, hoci logicky su to kompletne negacie :-) :-) ... ma potom take citanie zmysel ?

... ty vole tu u nas na intraku je negrónov docela dost a bezne pocujes ako na seba kricia cez parkovisko tym hustym stylom yo, nigga ... osobne som sa rozpraval v zivote s jednym, aj ten si odomna pytal ohen :-), ostatni vyzerali tak trosku spolocensky nepraktickí, kedze vecne iba sedia pri stole a piju kofolu :-D ...
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Su urcite nazory ktore zdielam s AFA, ale nie uplne vsetky...viem preco ich zdielam, viem preco nezdielam nazory holych hlav....a ani nikdy nebudem, lebo sa mi to prieci...
Ale preco? Este nijak si to tvoje tvrdenie neodvovodnil a neobhajil. Vypravas len jak ked hrach hadzem o stenu. Opat prispevok o nicom.
Lub0$ napísal://clanok som ani nezacal citat , ked som si vsimol, ze ta stranka smrdi nacionalizmom....to je tak, tiez by som ti tu mohol poposielat linky z antifa stranky....ale viem, ze ty by si to proste necital...
Kludne sem daj clanky z antifa.

V tomto pipade inak neni podstatne kde je clanok uverejneny ale kto ho pisal. Autorom neni slovak ale zid takze neviem o com tu tocis.
Napísať odpoveď