Normalne by mal Facebook zazalovat azet..Ked som videl ako vypada ten "novy" pokec, tak ako klobuk dole..Cista kopia facebooku..
Inak ako vsimam u mojich kamaratov, tak "era" facebooku kusok upadla
mam taky problemik...uz asi dva dni sa mi neda prihlasit na FB...na 100% mam dobre heslo aj mail...a vzdy ked zadam heslo tak mi vyhodi toto: You must log in to see this page.
momentalne sa siri facebookom pliaga kt od vas vymami meno a heslo a to tym ze od infikovaneho posle postu s textom //whiteflash be// pri otvoreni sa to sprava ako login do facebooku...
kachna napísal:momentalne sa siri facebookom pliaga kt od vas vymami meno a heslo a to tym ze od infikovaneho posle postu s textom //whiteflash be// pri otvoreni sa to sprava ako login do facebooku...
potvrdzujem - nastastie mne to len vyhodi adresu, ale ziadny login
ach jaj preco mi nejde napisat hocico do policka meno?... akoby som nic na klavesnici nestlacal, a na heslo mi ide... a robi mi to len na fejsbuku.... hm?
wolodo napísal:ach jaj preco mi nejde napisat hocico do policka meno?... akoby som nic na klavesnici nestlacal, a na heslo mi ide... a robi mi to len na fejsbuku.... hm?
toto nám robí v škole na MAC na Opere. Na FF to ide v pohode.
Je mozne vytvorit v ramci profilu skupinu priatelov, ktorych ostatni priatelia neuvidia, zato tyto priatelia budu ostatnych mojich priatelov nadalej vidiet ako teraz?