Biele zuby

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

brainwirm napísal:normalne namocis kefku a nasypes prasok ono ketze je to kypriaci prasok tak sa to nafukne ako pasta to vyzera alebo pena.. a normalne si s tym vydrhnes zuby mne vybielilo brutalne.. len davaj bacha na dasna podrazdilo mi to kus dasna ale na druhy den uz v pohode..
a aku pouzivas kefku?

edit: tak som to dnes skusal, mal si pravdu: rozozralo mi to dasna a vypluval som tahave krvave sliny a to mam extra jemnu kefku, dokonca jak mi to tieklo po brade rozozralo mi to aj pery. Uz to neni tak citit, ani uz nemam v hube kvasno, ale nepomohlo mi to. Dal som si riadny kopec na kefku a racal som si umyvat zuby, lenze rychlo sa to rozpustilo a tak som dal dalsiu a dalsiu davku na kefku a nic. Potom som sa este napil vody a do toho som si nasypal polku zo zvysku sacika, zacalo to kvasit a cely som sa zaprasil, ale poctivo som to prevaloval v puse a aj tak nic. Mozno mierne zlepsenie ale mam pocit ze si to len nahovaram. No dobre, su trocha belsie, mozno ked to budem robit pravidelne.....hmm, vyskusam, este mi zostalo v saciku trocha.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Grim-Reaperka napísal:a aku pouzivas kefku?

edit: tak som to dnes skusal, mal si pravdu: rozozralo mi to dasna a vypluval som tahave krvave sliny a to mam extra jemnu kefku, dokonca jak mi to tieklo po brade rozozralo mi to aj pery. Uz to neni tak citit, ani uz nemam v hube kvasno, ale nepomohlo mi to. Dal som si riadny kopec na kefku a racal som si umyvat zuby, lenze rychlo sa to rozpustilo a tak som dal dalsiu a dalsiu davku na kefku a nic. Potom som sa este napil vody a do toho som si nasypal polku zo zvysku sacika, zacalo to kvasit a cely som sa zaprasil, ale poctivo som to prevaloval v puse a aj tak nic. Mozno mierne zlepsenie ale mam pocit ze si to len nahovaram. No dobre, su trocha belsie, mozno ked to budem robit pravidelne.....hmm, vyskusam, este mi zostalo v saciku trocha.
ja umrem z teba :D cely sacok by polozil aj slona asi :D ale inac si zdravy.. no ja neviem ja somsidal trocha na kefku.. inak mam kefku kuraprox 5000.. ale dasna mi to urcite nerozozralo do krvi.. a pomohlo mi to bolo vidiet podstatny rozdiel..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Grim-Reaperka napísal:a aku pouzivas kefku?

:hehe: ja som skoro padla zo stolicky, ked som to citala. Si mohol aj nejake foto hodit. Cely zapraseny, rozozrate usta, krvava pena okolo, mam dost.
Ale hlavne ta posledna veta ma dostala. A budem v tom pokracovat, lebo este je prasok v sacku :lol:
Nechces sa na to radsej vykaslat? Je aj vela dalsich metod, sice drahsich, ale ucinnych. Staci skocit do lekarne a opytat sa. Napr.nalepovacie pasiky.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

brainwirm napísal:ja umrem z teba :D cely sacok by polozil aj slona asi :D ale inac si zdravy.. no ja neviem ja somsidal trocha na kefku.. inak mam kefku kuraprox 5000.. ale dasna mi to urcite nerozozralo do krvi.. a pomohlo mi to bolo vidiet podstatny rozdiel..
este som to vecer skusal raz, to dopadlo troska horsie s dasnami, ale este stale je v saciku takze dnes asi dam poslednu proceduru. Ja mam tiez curaprox, len neviem aku presne, len o to mi islo ci nemas nejaku za 17 sk z Jednoty.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hey Grim, som pocul ze aj vapno bieli ;) nechces skusit a podelit sa o vysledky? :zuby: :smt044
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stevers »

počuli ste už o tomto?

http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... ieliace-pa

množstvo ľudí si to v diskusných príspevkoch ( nižšie na strane) chváli, skuste čeknuť a povedať svoj nazor na to alebo zdeliť nejaké skúsenosti s týmito páskami
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

stevers napísal:počuli ste už o tomto?

http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... ieliace-pa

množstvo ľudí si to v diskusných príspevkoch ( nižšie na strane) chváli, skuste čeknuť a povedať svoj nazor na to alebo zdeliť nejaké skúsenosti s týmito páskami
Ja som si to včera objednala :) , tiež som na to počula, resp. čítala na rôznych fórach len pozitívne ohlasy, tak vyskúšam a dám vedieť :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Komentare su zaujimave, len by ma skor zaujimal ten princip. Pretoze bielenie zubov takymito pasikmi si viem predstavit len na chemickej baze, tak reku ci to neznici zuby - sklovinu. Ked to odskusate niekto, tak dajte vediet.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko skoro kazda bieliaca pasta pouziva metodu naleptavania.
Pomali nalepta vrchnu vrstvu skloviny (Tu sfarbenu - Hrubka vrstvy zalezi na tom jak silno su sfarbene) a to je vsetko.
Po zakroku sa neodporuca pit a jest potraviny obsahujuce farbiace zlozky.
Ako napr. Kava, Caj, Cervene Vino, Cucoriedky ... atd a taktiez nefajcit minimalne 2 tyzdne pre obnovenie skloviny (Alebo staci pouzivat Elmex Floridovy Gel viac × denne 5-7dni)
Ak si bielis zuby casto tak chytaju sedy odtien ... cize neprehanat.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Pantinela napísal:Ja som si to včera objednala :) , tiež som na to počula, resp. čítala na rôznych fórach len pozitívne ohlasy, tak vyskúšam a dám vedieť :)
no skusim to teda aj ja. Dnes objednane... Dufam,ze aj po procedure budem moct chrumat lad ako doteraz :D nechcem mat precitlivele zuby :(
Pantinela
Star
Star

Na nejakom fóre som čítala, že zuby sú citlivé iba počas používania, potom je všetko opäť normálne. A niektoré kočky, ich vraj citlivé nemali vôbec... no uvidíme... mne to už prišlo, len na poštu sa skôr ako budúci utorok nedostanem :?
fefa
Novice
Novice

bielenie zubov

Príspevok od používateľa fefa »

kamska skusila pasiky Crest, kupuje ich na slovenku cez stranku www.bieleniezubov.eu. Aj jej poradili aky tip by pre jej zuby bol najvhodnejsi. Mne sa zda ze je to pomohlo.
Slayter
Addict
Addict

Re: bielenie zubov

Príspevok od používateľa Slayter »

fefa napísal:kamska skusila pasiky Crest, kupuje ich na slovenku cez stranku www.bieleniezubov.eu. Aj jej poradili aky tip by pre jej zuby bol najvhodnejsi. Mne sa zda ze je to pomohlo.
Vyzera to zaujimavo, mozno to skusim.

Pantinela tak co? Pomohlo ti to?
Pantinela
Star
Star

Re: bielenie zubov

Slayter napísal:Vyzera to zaujimavo, mozno to skusim.

Pantinela tak co? Pomohlo ti to?
Mám to doma, ale ešte som to nepoužila. Mám nejaké problémy s múdrymi zubami, tak chcem počkať kým sa mi to všetko zahojí.
hama45
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hama45 »

Crest Whitestrips Premium som použil asi pred pol rokom a výsledok bol perfektný bez nejakých komplikácii. 100% odporúčam, za tú cenu to stojí.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Biele zuby

Príspevok od používateľa Dunlop »

títo ľudia sa asi nikdy nenaučia byť nenápadnejší :)
mi-chau
Darca
Darca

Re:

Príspevok od používateľa mi-chau »

pryja napísal:Nech ti poradi brainwirm, ja som to neskusala :P Kamaratka si to par krat nasypala na kefku s pastou a normalne umyvala zuby ako vzdy.
Ja kupujem Lacalut white. To mi poradila kedysi zubarka.
Lacalut white, Rembrant extra whitening, a SwissDent white su pasty, kt. sa oplatia na neagresivne bielenie zubov a po dlhodobejsom pouzivani skutocne vidno vysledky. Segra robi asistentku jedneho dentistu na sukromnej klinike, ona radila :-) skusal som Rembranta, ale len asi 3 tyzdne, potom som na vianoce dostal sadu na bielenie Swissdent. Zuby mam vraj trochu belsie :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Necital som celu temu, ale objednal som si toto na vyskusanie:
http://ziarivyusmev.sk/whitestrips-adva ... l-p-6.html

ma s tym niekto nejaku pozitivnu skusenost?
miminko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miminko »

tie pasiky na bielenie zubov Crest som si tiez objednal (pred mesiacom) a mne teda dost pomohli!Bol som s nimi velmi spokojny,ODPORUCAM :)
michal15001
Novice
Novice

Príspevok od používateľa michal15001 »

Tie bieliace pasiky dokazu a j 2-3 odtiene vybielit? Kolko treba tych baleni, aby sa dostavil pozadovanych efekt?

//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 12:16)
Kupil som si pastu Rembrant Plus, neviete ako casto sa ma tato pasta pouzivat aby sa zaroven neposkodila zubna sklovina? Lebo v lekarni mi povedali, ze nie je to na kazdonenne pouzivanie, ale kolko krat do tyzdna resp. do mesiaca nepovedali. :?
Napísať odpoveď