a aku pouzivas kefku?brainwirm napísal:normalne namocis kefku a nasypes prasok ono ketze je to kypriaci prasok tak sa to nafukne ako pasta to vyzera alebo pena.. a normalne si s tym vydrhnes zuby mne vybielilo brutalne.. len davaj bacha na dasna podrazdilo mi to kus dasna ale na druhy den uz v pohode..
edit: tak som to dnes skusal, mal si pravdu: rozozralo mi to dasna a vypluval som tahave krvave sliny a to mam extra jemnu kefku, dokonca jak mi to tieklo po brade rozozralo mi to aj pery. Uz to neni tak citit, ani uz nemam v hube kvasno, ale nepomohlo mi to. Dal som si riadny kopec na kefku a racal som si umyvat zuby, lenze rychlo sa to rozpustilo a tak som dal dalsiu a dalsiu davku na kefku a nic. Potom som sa este napil vody a do toho som si nasypal polku zo zvysku sacika, zacalo to kvasit a cely som sa zaprasil, ale poctivo som to prevaloval v puse a aj tak nic. Mozno mierne zlepsenie ale mam pocit ze si to len nahovaram. No dobre, su trocha belsie, mozno ked to budem robit pravidelne.....hmm, vyskusam, este mi zostalo v saciku trocha.