Zvuk v laptope

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NIKA713
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Zvuk v laptope

Príspevok od používateľa NIKA713 »

Ahojte.. som tu nova.. :D Velmi by som ocenila keby mi niekto vedel poradit.. velmi sa do kompoch nevyznam ale spadol mi windiws vista na mojom laptope ( packard bell ) brat mi poslal instalacku na windows xp.. sama som si to ako tak nainstalovala.. ale vzdy tam nemam zvukovku. nieco mi brat posielal.. skusila som to nainstalovat.. zvuk ako tak ide. ale velmi to rusii a seka. cize nieje moze pocuvat radio cez net alebo nejaky film.. vie mi niekto prosim poradit :cry: dakujem 8)
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ak mas nainstalovane drivre a zvuk ti ako tak ide tak skus este nainstalovat TOTO. :wink:
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Moja mama má na HP-čku podobný problém so zvukom pri pozeraní DVD filmu jej chrapčí zvuk. Neviete čím to bude??
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

haha11
Nepomohlo by si film z DVD skopírovať a skúsiť to pozerať potom? Myslím že na DVD prehrávači by takýto problém byť nemal.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

No takto som to neskúšal lebo HP moc nevyuživam keďže nie je môj, no chcel by som aspoň vedieť kde je problém a koľko by asi stála taká oprava?
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

ja som mal tiež vistu preinštaloval som to na XP zvuk ide len tiež občas zahrapčí ale ináč ide a ečte som prišiel nato že moc nepočuť basy no proste je iný zvuk ako bol na viste :D
NIKA713
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NIKA713 »

dik za radu.. ale aj tak to nepomohlo.. kedze som v zahranici.. laptop pouzivam dost casto... cez net si casto pozeram spravy rozne serialy.. ci pocuvam radio. co teraz nieje mozne. kedze moj zvuk je na tom dost zle.. chrapcii ;(
ale ked pozeram napr..Panelak...vzdy pred koncom asi 5 minut ked uz konci serial tak ide zvuk v pohodke.. tak uz fakt neviem kde je problem :(( help ;(
mam Realtek HD Audio
dakujem vsetkym za rady
Napísať odpoveď