Zvuk v laptope
-
NIKA713
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Zvuk v laptope
Ahojte.. som tu nova..
Velmi by som ocenila keby mi niekto vedel poradit.. velmi sa do kompoch nevyznam ale spadol mi windiws vista na mojom laptope ( packard bell ) brat mi poslal instalacku na windows xp.. sama som si to ako tak nainstalovala.. ale vzdy tam nemam zvukovku. nieco mi brat posielal.. skusila som to nainstalovat.. zvuk ako tak ide. ale velmi to rusii a seka. cize nieje moze pocuvat radio cez net alebo nejaky film.. vie mi niekto prosim poradit
dakujem 
Ak mas nainstalovane drivre a zvuk ti ako tak ide tak skus este nainstalovat TOTO. 
-
lekoklatik
VIP
-
NIKA713
Novice
- Kontaktovať používateľa:
dik za radu.. ale aj tak to nepomohlo.. kedze som v zahranici.. laptop pouzivam dost casto... cez net si casto pozeram spravy rozne serialy.. ci pocuvam radio. co teraz nieje mozne. kedze moj zvuk je na tom dost zle.. chrapcii ;(
ale ked pozeram napr..Panelak...vzdy pred koncom asi 5 minut ked uz konci serial tak ide zvuk v pohodke.. tak uz fakt neviem kde je problem
( help ;(
mam Realtek HD Audio
dakujem vsetkym za rady
ale ked pozeram napr..Panelak...vzdy pred koncom asi 5 minut ked uz konci serial tak ide zvuk v pohodke.. tak uz fakt neviem kde je problem
mam Realtek HD Audio
dakujem vsetkym za rady