CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: labus

Príspevok od používateľa blazer »

Yos napísal:dnes som zastihol tohto typka,len co som ho dotocil tak zmizol. je jasny no.. :D
JJ na to pozor, tam pravidelne miznu ludia s aimbotmi ked sa objavi admin :roll:
http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=4368
za upozornenie dakujte kolko?-vi
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Bl ono ťažko keď hráči nevedia kto je ten admin :P

Teda k didovi a ďalším s tou IP. Hojko sa už vyjadril, takže nejaké lamentovanie nemá zmysel. Mňa osobne teší že sa vám server tak páči, že sa oň "bijete" ale ako vidíte a napíšem to znovu, rozhodnutie padlo. Nejdem sa teda vyjadrovať či ste niećo mai alebo nie, popravde to posúdiť nedokážem a po mojich mnohých omyloch už banujem len a len vtedy, keď je dôkaz viditeľný tak, že ho vidí každý hráč. Ale to teraz nie je dôležité. Ukľudnite sa a v poriadku sa poberte. Už sa prosím k môjmu príspevku nevyjadrujte, bude zmazaný. Jednoducho koniec kapitoly.

A Yos ďakujeme za demo : )
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Chcem sa spýtať admina Draga, za čo mi dal na nick pikachu BAN a následne aj fuckoff (vďaka čomu si teraz môžem nanovo nastavovať CS - vrelá vďaka).
On tvrdí že za laming, môžte mi niekto definovať čo to je?
Alebo si adminko môže dávať BANy ľuďom za čo on chce, proste keď má on nervy tak iní dostanú BAN?
Fakt pekné dostať BAN za laming od človeka čo si dáva reconnect aj 10x za jednu mapu, hrnie sa do overu a keď sa nedarí tak ide do spectatu :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Takze moje vyjadrenie.

Mapa: de_inferno, obidvaja hrame za CT. Ja som na mojom obvyklom spote, cize v piesku s AWP, pikachu (el_chupacabra) na balkone s m4 a pozera na kniznicu. Zrazu si nas mily pikachu vybere flash a hodi mi ho presne pred ksicht. Chytil som absolutne mlieko, nic nevidim. Na to dojde morfeusko a zabije ma. Dal som teda pikachu BAN na den. Zmenila sa mapa na de_dust2. Pikachu opat prisiel, tak som mu povedal, nech odide, ze ma mat BAN. A on mi na to povie, ze zaco ma mat ban. Vravim, ze laming. A on mi na to odpovie, ze za to ze ma zabili som mu dal BAN. Ano, kvoli tvojmu absolutne zbytocnemu flashu ma zabili. Tak som ti dal fuckoff. Este nieco ?
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zabili ťa preto lebo si sa netrafil, totižto keď prišiel morfeusko, vystrelil si, takže si vedel že prišiel, a navyše od času kedy ťa ten flash oslepil po čas kedy prišiel morfeusko uplynula doba dlhšia ako je doba trvania flashu. Takže keď prišiel morfeusko tak si už oslepený nebol, len si bol nasratý že som ti hodil flash.
A navyše... každý dobre vie že občas použiješ wh, stačilo stlačiť tlačidlo :)
Flash som ti tam hodil preto (teda aj preto) lebo sa nikdy neodlepíš zo spawnu, bez ohľadu na to na ktorej si strane (najlepšie to u teba vidno na mape de_aztec, iní by už dostali BAN, no u teba je to železnou pravidelnosťou).
Jednoducho si myslím že adminov by mali robiť iní hráči, nie ty Drago, nevieš ovládať svoje emócie a ľudia potom dostávajú nezmyselné bany.
Ak by som lamil pravidelne, zabíjal vlastných, stále kempil alebo blokoval, tak dobre, daj mi ban, ale za toto...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Tak ako drago to uz je smutne, dat fuckoff a este aj ban len za to ze ta (nechtiac?) odflashuje a ty zomres. To uz je vazne na zamyslenie sa nad sebou. A chupacabra nie Drago WH nepouziva. Ak myslis adminESP, tak to sa pouzit ked zije neda + kvoli fuckoff si preinstallovat cs nemusis, v options si daj default controlls.
Drago
Guru
Guru

Prosim ta :) Nerob sa debilom. Hodil si mi flash, ja som mal uplne mlieko a ked prisiel morfeusko, tak jasne ze som ho netrafil, pretoze sa mi este iba "rozvidnievalo". Dalej co to tocis o WH ? V zivote som na hojko serveri WH nepouzil, takze nechapem na co tym mieris. Za to ze sem tam dam nejaku dieru, alebo ako ?
Akoze chupacabra, neser ma. Piesok na inferne je spawn ? Uvedom sa. Aztec ? Vzdy ked som na aztecu CT, idem bud most, alebo double door na A, a ked vidim, ze nik nejde, vraciam sa na spawn, kde je koniec koncov bombovisko, ktore maju CT ochranovat. Ini by uz mali BANy ? Netrep, v zivote som za camping na spawne nedal CTcku BAN. A opakujem, je tam plantovisko, tak o co ti ide ?

Ano priznavam, niekedy svoje emocie neovladam (ale aspon nerozbijam mysku, ze Psychos :D), ale to nic nemeni na situacii, preco si dostal BAN, ktory je uplne opravneny.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja nevravím o dierovaní :) proste včera som na inferne videl niečo čo som nie celkom pochopil (týpek plantol a schoval sa pod ten mostík, ty si bol v tej chamajde a hneď si vedel že pod mostíkom niekto je... dobre, možno to bola prevencia, ale mne sa to proste nezdalo (nebol som sám).
Ale keď blazer tvrdí že nemáš wh, tak dobre :), nahratého ťa ajtak nemám takže s tým tak či tak nič nespravím.
Ale na aztecu kempíš na spawne, nevybiehaš ani cez dvojité dvere, ani k mostu (ešte nikdy som ťa tam nestretol, ani len som nevidel žeby si tam niekoho zabil, alebo niekto teba, ak niekoho zabiješ tak až na bombovisku), vybehneš až keď ľahne väčšina T aj to nie vždy. A nechápem to, hrať vieš (oveľa lepšie ako ja), no ajtak hráš štýlom "prosím nezabíjajte ma". Ale to je asi ajtak jedno, je predsa tvoja vec ako hráš.
Ja si len myslím že ten jeden flash nebol dôvod na ban, to je všetko.
Drago
Guru
Guru

Takto chupacabra, povedz mi, co ti to dalo, ze ma chces vyprovokovat, a naschval ma oflashujes...keby to nespravis, teraz to tu nemusime riesit.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No dalo mi to banán...
Inak ten flash nebol môj nápad, ale keď ja som za každú somarinu...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

omg...deti nehadajte sa...kupim vam lizatkaa....drago wh nema (zatial nemam dokaz :D:D ) ban za jeden flash je podla mna hlupost...takze si podajte ruky...vytiahnite zbrane a huraa spat na server :)
Drago
Guru
Guru

Neviem, mne to az tak fun nepride, ale asi to beriem moc vazne. Dam si teda pauzu od CSka, snad ma to "polepsi"...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ak by mal Drago BANovat za vsetky TeamFLASHe, ktore maju smrtelne nasledky, pochybujem, ze by nieco z hry mal. Tolko TeamFLASHov, tolko zbytocnych umrti, tolko staznosti, nadavok, ale BAN pre takuto sprostost ziaden. Len ak TeamFLASH schyta admin (D).

Drago, nemam proti Tebe nic, ale toto bol kiks. BAN za jedno umrtie. Mas skill vyse 3 a pol tisica, v tabulke si druhy, pomer K : D = 2,30. Ten jeden blby frag, co mal z Teba morfeusko Ti statistiku nijak neohrozi. BAN IMHO zbytocny, el chupacabra je rozumny a uvedomil si to. Ty sa nevies ovladat a davas este nezmyselnejsie FuckOffy.
Nechcem byt hnusny, ale co tak pauzu na den-dva alebo si najst frajerku?

///Predbehol ma.
Drago
Guru
Guru

hh Mastros :) Ako som povedal, davam si pauzu, o to, ze ma morfeusko zabil mi nejde. Az prilis som sa sustredil na hru a toto ma rozhodilo. A Mastros, ine taketo neprijemnosti ja neovplyvnim, pretoze nemozem byt vsade :)

/chupa, to uz bolo z nervov :) A nie WH :) to neovplyvni WH, ale noflash :) ale tk verim ti
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

PepoJr. napísal:...kupim vam lizatkaa....
Kolove Chupa Chups si poprosim

inak k tomu wh... veď aj Drago si myslel že ja mám wh (a možno ešte myslí), pritom kvôli čomu... že ma neoslepili flashe čo predo mňa hodil... no ja som mal toľko času zareagovať a otočiť sa, že som to aj napriek svojej neschopnosti zvládol... Proste niekedy sa stane že to môže všelijak vyzerať, takže Drago ak wh nemáš, tak sa ti ospravedlňujem za krivé obvinenie.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

no...posudte sami navrat ucitela....demo je na dve polovice....prva pravdepodobne wh a potom reconnect a uplne zmeneny styl hry...posudte...ban som mu este nedal...ale mal som velku chut dat mu ho

http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 98b9048076
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

PepoJr. napísal:no...posudte sami navrat ucitela....demo je na dve polovice....prva pravdepodobne wh a potom reconnect a uplne zmeneny styl hry...posudte...ban som mu este nedal...ale mal som velku chut dat mu ho

http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 98b9048076
no tak toto ma dost ze prekvapilo. Ked hral este v davnej dobe, nik mu nevedel dosvedcit ze ma wh, kazdy hovoril ze je skill a teraz taketo demo..hm..
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Velmi zaujimave demo pepo...podla mna tam niet co riesit
Fuky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fuky »

el_chupacabra napísal:Zabili ťa preto lebo si sa netrafil, totižto keď prišiel morfeusko, vystrelil si, takže si vedel že prišiel, a navyše od času kedy ťa ten flash oslepil po čas kedy prišiel morfeusko uplynula doba dlhšia ako je doba trvania flashu. Takže keď prišiel morfeusko tak si už oslepený nebol, len si bol nasratý že som ti hodil flash.
A navyše... každý dobre vie že občas použiješ wh, stačilo stlačiť tlačidlo :)
Flash som ti tam hodil preto (teda aj preto) lebo sa nikdy neodlepíš zo spawnu, bez ohľadu na to na ktorej si strane (najlepšie to u teba vidno na mape de_aztec, iní by už dostali BAN, no u teba je to železnou pravidelnosťou).
Jednoducho si myslím že adminov by mali robiť iní hráči, nie ty Drago, nevieš ovládať svoje emócie a ľudia potom dostávajú nezmyselné bany.
Ak by som lamil pravidelne, zabíjal vlastných, stále kempil alebo blokoval, tak dobre, daj mi ban, ale za toto...
ma pravdu drago davas bany zbitocne jokimu si dal za WH aha a ako tu bolo povedane aj sam ho niekedy použivas
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

Fuky budem k tebe nachvilu uprimny... si dement, odinstaluj csko, zmaz windows, predaj pocitac a chod radsej robit nejaky sport... tot vse
Zamknuté