La Liga:Primera Division

O športe...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Pfuuuu vcera nastastie v 90.minute Villarreal strelil ten dolezity vitazny gol na 3:2 a vitazstvom si udrzal nadej na Ligu Majstrov. Bol to pre mna cudny zapas, s cudnymi pocitmi, prvykrat v zivote som chcel aby Real prehral (z uz vyssie spomenuteho dovodu).
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Boze ten Etoo z coho che dat este gol? Neviem ale myslim si ze by Guardiola na finale Lm mohol skusit utocne trio Messi Bojan Henry, lebo Etoo s tou svojou strleckou formou neviem ci vyuzije nejaku tu sancu.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

kali520 napísal:Boze ten Etoo z coho che dat este gol? Neviem ale myslim si ze by Guardiola na finale Lm mohol skusit utocne trio Messi Bojan Henry, lebo Etoo s tou svojou strleckou formou neviem ci vyuzije nejaku tu sancu.
no jo a navyše proti riovi sa moc nepresadí :( ale ja to vidím že bude hrať trio Henry-Etoo-Messi ale s tým, že Pep prekvapí a dá podobnú taktiku akú na El clásico t.j. Etoa na hrot nedá ale dá tam Messiho , Etoo bude hrať zprava kde by mohol vyhrávať súboje s evrom a Henry si z pozície ľavého krídla bude nabiehať na hrot na xaviho kolmice presne tak ako v el clásicu to si myslím, žeby bola dobrá varianta - etoo vie, že musí hrať o život ( ak sa mu nebude dariť tak dam dať vo fantastickej forme hrajúceho Bojana aspoň od tej 60.minúty) a vtedy by to pôsobilo ešte viac variabilne pretože by sa pravidelne točili ke´dže aj Bojan,aj henry, aj messi vedia zahrať na všetkých postoch v útoku :shock: :) viac som zvedavý na obranu
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dnes 21:00 Villarreal - Valencia ... boj na život a na smrť.... boj o milióny (o Ligu Majstrov) -> odporúčam aj pre všetkých nezaujatých divákov.
Stoffo10
Light Star
Light Star

jason007x napísal:Dnes 21:00 Villarreal - Valencia ... boj na život a na smrť.... boj o milióny (o Ligu Majstrov) -> odporúčam aj pre všetkých nezaujatých divákov.
tak numancia a huelva už vypadli...... škoda :( :( numancia mi bola sympatická ale čo už tretí vypadne buď getafe alebo gijón- osasuna si to doma s realom uhrá :)

hlavne ,že v sobotu sa malo čo oslavovať

:D

jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stoffo10 napísal:tak numancia a huelva už vypadli...... škoda :( :( numancia mi bola sympatická ale čo už tretí vypadne buď getafe alebo gijón- osasuna si to doma s realom uhrá :)

hlavne ,že v sobotu sa malo čo oslavovať

:D

no Getafe hadam nevypadne, po tom co vypadol v Anglicku Newcastle a Middlesbrough, by to uz bolo moc...
Stoffo10
Light Star
Light Star

jason007x napísal:no Getafe hadam nevypadne, po tom co vypadol v Anglicku Newcastle a Middlesbrough, by to uz bolo moc...
tak neviem - Gijón mi je sympatický vďaka skvelým fanúšikom , Osasuna je klasika la ligy takže vychádza to na getafe aj keď ešte môže spadnúť aj valladolid myslím
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stoffo10 napísal:tak neviem - Gijón mi je sympatický vďaka skvelým fanúšikom , Osasuna je klasika la ligy takže vychádza to na getafe aj keď ešte môže spadnúť aj valladolid myslím
no a Betis Sevilla este, ten ma dokonca o bod menej ako Valladolid, tiez klasika La Ligy... Getafe nesmie vypadnut, treba udrzovat v La Lige sudrznost madridskych klubov :P
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak, v pondelok na post prezidenta Realu Madrid opäť zasadol F. Perez a avizuje výrazné posilnenie kádra i manažmentu - svoje slová začal naplňať hneď po nástupe do funkcie - ako svojho poradcu vymenoval Zinedina Zidana, do štruktúr klubu sa ako GM dostal Valdano, trénerom sa stal doterajší čílský kouč Villarealu Manuel Pellegrini.. jednoznačné zbrojenie, čo si o tom myslíte? Prinášam ešte citáty z českého fanklubu Realu Madrid o ďalších možných úlovkoch:

Podle určitých zdrojů brání přestupu Kaka do Realu Madrid už jen formality. Real Madrid se s AC Milán podle všech zdrojů již dohodl a přiští týden se stane Kaka hráčem Realu Madrid.

Stoper FC Porto Bruno Alves je prý blízko přestupu do Realu Madrid. Podle Daily Star by Bruno Alves doplňoval svého spoluhráče z reprezentace, Pepeho.

Ak chcú Los Che predávať svojich najlepších hráčov pre zlú ekonomickú situáciu, mali by Villa a spol. odísť do Realu Madrid. Presne to si želá ich spoluhráč, Fernando Morientes.

Florentino Perez ešte nie je prezidentom Realu Madrid a už do klubu získal hneď dvoch nových hráčov. Prvým je Xabi Alonso z Liverpoolu a druhým Kaká z AC Milána. Prestupy oboch by mali byť potvrdené oficiálne v najbližšom možnom čase.

Zdroj: www.real-madrid.cz

.. a mnoho mnoho ďalšieho.. Váš názor? Pravda alebo špekulácie?
kali520
Darca
Darca

No rozhodne spekulacie. Tomu Kaka neverim ze prestupi ak ano tak najskorej do Cheslea za Ancelottim.

Jediny realny ma napada Xabi Alonso ale o tom som okrem vyzsie spominaeho zdroje este nic necital.

Pre mna plati stare pravidlo, pokial hraca neuvidim s dresom v ruke tak zatial nikam neprestupil.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no ja som uz videl i van der Vaarta s dresom Barcelony :D
..a dresy chelski s menom Robinho :)
Innocence
VIP
VIP

Kaká je teda zrejme definitívne odškrtnutý..

http://www.sport.aktuality.sk/futbal/za ... eal-madrid

Editácia príspevku: 3.júna 2009 o 10:30 - Neuveriteľné!!

http://www.sport.aktuality.sk/futbal/za ... l-do-realu
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Innocence napísal:Kaká je teda zrejme definitívne odškrtnutý..

http://www.sport.aktuality.sk/futbal/za ... eal-madrid

Jedno lepsie ako druhe. Som zvedavy ako to bude vyzerat teraz v balete. Ci sa ich hra zlepsi a ci Kaka bude mat taku silu a schopnosti ako ich ukazoval v AC. A uvidime ci je to s tym prestupom naozaj tak. cakaaam.... :pizza:
kali520
Darca
Darca

Innocence napísal:

Ale no, samotny clanok sa o nic neopiera, dokonca to sam Berluscony ani hrac nepotvrdili.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/kaka-mi ... sno-87436/
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zatial ziadneho Kaku nemame ale nevadi :D ... a chlapci pokial to nebude v tejto tabulke http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone tak to su len spekulacie....

... a este k novemu trenerkovi Manuelovi Pellegrinimu ... je to dobry chalan, presne vie ktore kluby ma trenovat :P ... + P.S.: mohol by sa Riquelme vratit do Villarrealu, kedze uz tam Pellegrini nie je (kedze do Bocy odisiel kvoli nezhodam s nim), a v Boce momentalne nepreziva uplne najstastnejsie obdobie :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

neviem či je dobré pre Real že sa opäť vydajú cestou Galacticos, som si myslel že sa od minula po naučili že môžete mať v týme tie najväčšie hviezdy ale úspech vám to nezaručí.
Stoffo10
Light Star
Light Star

čo dosiahol peréz??

v ére galacticos 2 tituly Rijkaardovej Barcy - zničenie hráčov ako Beckham,Figo,Ronaldo,Owen atď z hviezd boli "trosky" a navyše tak zničil mládež, že v súčasnosti vládnu španielskym repreznetáciám "katalánci" vďaka stokrát lepšej mládeži - La masia forever :D :D :) :P

a teraz môj názor:
1) Peréz je schopný všetkého a podľa mňa aj koho chce tak toho aj získa takže v pohode to môže byť aj galacticos
2) úspechy to samozrejme nezaručuje, ale možno to real po 5 rokoch konečne dostane aspoň do štvrťfinále Lm no.... :D :D
3) opäť sa zabudne na mládež realu- sanujem zidana, že tam dal svoje deti :D :D
4) jediné čo ma obáva, že zavolali schopného trénera- pelegrini môže byť pre real dobrá voľba a takisto ma troška dráždi príchod zidana a jorgeho valdana do štruktúr realu- to sú dobré ťahy - dobré vedenie je v dnešnom futbale asi to najdôležitejšie (viď Laporta v Barcelone,Moratti v interi či Laurinec v sfz :D :D ) ale verím Pepovmu a Txikiho projektu takže žiaden strach :)

p.s. realu úspech v LM prajem- el clásico vo finále by bola nádhera aj keď na bernabeu asi zrovna nie :D :D

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2009, 20:14 )
Steven666 napísal:neviem či je dobré pre Real že sa opäť vydajú cestou Galacticos, som si myslel že sa od minula po naučili že môžete mať v týme tie najväčšie hviezdy ale úspech vám to http://www.hojko.com/posting.php?mode=smiliesnezaručí.
nj viď real v ére galacticos ale aj Barca minulú sezónu

ono hlavne je otázne či tie hviezdy budú hrať so srdcom - aj to bol jeden z problémov galacticos - ale fanúšikov realu ľutujem - síce si to zaslúžia :D :D ale rok čo rok majú otrasné vedenie - škoda no.... :) oni by potrebovali niekoho kto dokáže pracovať koncepčne (ferguson,wenger......) pelegrini je niečo na štýl wengera tak uvidíme čo z toho bude :shock: :) :?: :?:
Innocence
VIP
VIP

Ach chlapci, tak je to definitívne potvrdené na oficiálnych weboch klubov.. http://www.acmilan.com/index.aspx v Breaking News a tu článok na oficiálnom webe Realu Madrid takže Perez má prvý väčší úlovok a som zvedavý, po kom teraz pôjde..
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Ach chlapci, tak je to definitívne potvrdené na oficiálnych weboch klubov.. http://www.acmilan.com/index.aspx v Breaking News a tu článok na oficiálnom webe Realu Madrid takže Perez má prvý väčší úlovok a som zvedavý, po kom teraz pôjde..
Zrovna po ňom som extra netúžil, ale zíde sa nám presne taký hráč do ofenzívy. No teraz zrejme po CR7, pri ktorom pevne dúfam, že vedenie Man U sa ho bude snažiť udržať a nakoniec ho nepustí, lebo ma je..... Koho by som ale chcel ako nové posily sú takisto mediálne omielaní ako možné posily David Villa, David Silva a Bruno Alves... Najma Villu si želám už vyše roka do Realu, že presne by tam zapadol, a takého typického kanoniera potrebujeme. Silva by spôsobil akurát pretlak v zálohe, i keď netvrdím že by sa nehodil, a Bruna Alvesa po odchode Cannavara potrebujeme, obrana je teraz rozpadnutá... Ribéryho takisto netreba, a Xabi Alonso hmmm.... skôr chýba hráč typu Marcos Senna. Som zvedavý, kto všetko nakoniec príde....
Stoffo10
Light Star
Light Star

jason007x napísal:Zrovna po ňom som extra netúžil, ale zíde sa nám presne taký hráč do ofenzívy. No teraz zrejme po CR7, pri ktorom pevne dúfam, že vedenie Man U sa ho bude snažiť udržať a nakoniec ho nepustí, lebo ma je..... Koho by som ale chcel ako nové posily sú takisto mediálne omielaní ako možné posily David Villa, David Silva a Bruno Alves... Najma Villu si želám už vyše roka do Realu, že presne by tam zapadol, a takého typického kanoniera potrebujeme. Silva by spôsobil akurát pretlak v zálohe, i keď netvrdím že by sa nehodil, a Bruna Alvesa po odchode Cannavara potrebujeme, obrana je teraz rozpadnutá... Ribéryho takisto netreba, a Xabi Alonso hmmm.... skôr chýba hráč typu Marcos Senna. Som zvedavý, kto všetko nakoniec príde....
silvu by som chcel do Barcy :twisted: :evil: :P jeho technika a spolupráca s Xavim a Andrésom to by byla paráda tak ako espaňa na eure- navyše by Silva mohol hrať aj na ľavom krídle v prípade henryho zranenie , aj v zálohe a technikou a inteligenciou sa presne do barcelony hodí radšej Silvu ako Cesca

do realu sa hodí Villa to áno, ale neviem načo C.Ronaldo- ja toho krypla v la lige nechcem! :evil: :evil: bude zaujímavé sledovať bitku o Ribéryho- pol roka sa hovorilo o Ribérym a Barce a teraz týždeň Ribéry a Real tak uvidíme ako to dopadne :) každopádne Ribéryho nákup do Barcelony by bol z viacerých dôvodov kľúčový pre budúcnosť ale radšej som ticho aby som nič nezakríkol, každopádne perézovi neverím a ako hovorí "božský" Johan Cruyff - peréz futbalu nerozumie a nikdy mu nerozumel - má šťastie že je obklopený zidanom a valdanom
Napísať odpoveď