Prison Break [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uz su tyzdenlekoklatik napísal:takže budú teda ešte tie dve záverečné Časti, alebo nie?
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2009, 22:51 )
kde beru tie peniaze na take auta ?? hlavne ten Jeep
posledne dva diely to pekne uzatvorili
co viac napisat.. jeden koniec uz bol
Skvelé zakončenie najlepšieho seriálu, aký som kedy videl. Najlepší herci, najlepší scenár, najlepšia atmosféra - čo viac dodať...Final Break skončil smutne, ale aspoň bolo zakončenie vymyslené v trochu nezvyčajnom duchu, keď hlavná postava zomrela na konci. Normálne to bola pre mňa najdojímavejšia scéna z celého seriálu + pekné záverečné video.
A myslím, že Alex bonzoval, ale nakoniec sa rozhodol im pomôcť, keď povedal Michaelovi : "Michael, there's a better way."
A myslím, že Alex bonzoval, ale nakoniec sa rozhodol im pomôcť, keď povedal Michaelovi : "Michael, there's a better way."
samozrejme ak berieme ako celok. aj ked heroes sa zhovadili to je pravda.
lost je podla mna spicka v momentalnych serialoch, a dexter je ovela lepsi ako prison. aspon tam nevrta do trezoru kde na druhej strane sedia 2 ludia a nic si nevsimnu nic nepocuju...
tym som chcel povedat ze prison by som urcite nepasoval za najlepsi serial...
lost je podla mna spicka v momentalnych serialoch, a dexter je ovela lepsi ako prison. aspon tam nevrta do trezoru kde na druhej strane sedia 2 ludia a nic si nevsimnu nic nepocuju...
tym som chcel povedat ze prison by som urcite nepasoval za najlepsi serial...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
zacni novy, napr. ja som zacal s Big Bang Theory a najnovsie s Lostdjxtreme napísal:ten final break na konci dojal aj mna normalne k slze...pekne to zakoncili,ale dost smutne...co ja budem teraz pozerat?...vacsina serialov ma pauzu, alebo skoncili