Tak mozna uz to vyresil nekde jinde, neni zrovna u kompu, pokazil se mu komp, a dalsi ruzne moznosti proc se do dane temy nepodival .. urcite bych nezoufal a prispival dal. Treba pomuzes jak rikam nekomu jinemulollo napísal:Mno hej ale tak potom na aku onu to dany uzivatel zakladal to mi nejde do hlavy.Lebo sa snazis pomoct a cakas ako to dopadne a ono to skonci takto ma odradza potom pisat
a ked si tu temu zalozim tak sa o nu staram resp venujem sa jej
//za dobro nikdy dobro necakaj
Čo vám vadí na fore?
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
Síce som na tomto fóre dosť krátko. Ale nie len tu ale aj na iných sa mi nepáči že niekto dá nejakú otázku. Niektorý sa mu tu snažia pomôcť a on potom chce tému uzavrieť tým že už na to prišiel bez toho aby dal riešenie to sa mi dosť nepáči. Ale na druhej strane sa mi páči ochota niektorých ľudí.
A ešte dosť neuznávam to, keď niekto dostane úlohu do školy a napíše vypracujte mi to alebo pomôžte a myslím si že to je bez toho aby sa vôbec pokúsil tu vec spraviť
-
audiotrack
VIP
téma pre karmu tu je, tak prečo to píšeš sem? A nie, neodhalí sa to. Schválne je to skryté a nebudem znova písať prečo, lebo ma to už nebaví. Ak ťa to zaujíma, tak pohľadaj v téme o karmetypek61 napísal:mam navrch takze je to o karmebolo by dobre či by ste nemohli odhaliť kto dal karmu lebo teraz to nie je vidno
pise ze anonym
dakujem za odpovede
//GothaR: hladanie bude lahke, pretoze sa to spominalo uz velakrat.
-
Začiatok Konca
Professional
Že mi niekto vymazal príspevok... ale pravidlá som neporušil, nebol to spam, ani nič podobné. Bolo to v téme Pravdy o dnešných ženách. Neviem, prečo mi niekto vymazáva príspevky... nebol to prvý príspevok, ktorý bol v pohode a bol vymazaný. Nikdy neprispievam, ak nemám čo do témy povedať. Koľkokrát som mal hluché týždne, že som nenapísal nič, len som si čítal... a keď niečo idem napísať, má to aj hlavu, aj pätu, tak nechápem, prečo mi tie príspevky miznú... Díky za odpoveď 
//edit: nebudem písať nový príspevok. Bola to reakcia na Faba... z toho príspevku to vyplynulo, ale bola to pravda, on napísal, že kombinácia tých troch vlastností v jednej osobe nie je.. ja som dal odkaz na môj predošlý príspevok a doplnil ho. Je to názor proti názoru, ale máš výhodu
len, aby Ti bolo jasno 
//edit: nebudem písať nový príspevok. Bola to reakcia na Faba... z toho príspevku to vyplynulo, ale bola to pravda, on napísal, že kombinácia tých troch vlastností v jednej osobe nie je.. ja som dal odkaz na môj predošlý príspevok a doplnil ho. Je to názor proti názoru, ale máš výhodu
lollo: http://www.hojko.com/post301407.html#301407
PS: Fakt nie je v nasich silach kazdemu oznamovat, preco bol jeho prispevok zmazany.
PS: Fakt nie je v nasich silach kazdemu oznamovat, preco bol jeho prispevok zmazany.
-
GIGABYTE
King
Takže dnes som prišiel na fórum a neviem.. Strašne mi tam vadí tá reklama.. Keby tam bolo niečo s PC.. Prípadne hoci čo.. Ale tak kondómy ?
Dúfam, že je zato aspoň neaký slušný peniaz na chod fóra.. Predsa len na warez fórach sa tomu nedivím a je mi to v podstate jedno.. Ale na diskusnom fóre mi to vadí.. No nič skúsim sa nad to povzniesť
Dúfam, že je zato aspoň neaký slušný peniaz na chod fóra.. Predsa len na warez fórach sa tomu nedivím a je mi to v podstate jedno.. Ale na diskusnom fóre mi to vadí.. No nič skúsim sa nad to povzniesť
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
GIGABYTE
King
Ja nehovorím, že mi to robí neaký obrovský problém.. Ale tak ma to zarazilo a myslím, že aj viac ľudí, do TV moc nepozerám, ale nič také som si ani nevšimol.. A nie niesom kňaz..Key5ers0ze napísal:ja mat tvoje problemy.. ako zvladas reklamy na vlozky a tampony v telke? zakrivas si oci? na tej reklame nie je nic zle, iba ak by si bol knaz. ak si dobre pamatam, reklamy na kondomy su bezne i v telke
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak mna nazaciatku viac ako obsah reklamy zarazila ta vyrazne ruzova farba
inac na tom nevidim nic zle, prave naopak. Forum hojko okrem reklamy robi osvetu bezpecnemu sexu
Nie je v tom ziadna nahota, nic perverzne.. a este je to aj super napad. Ja som taketo moznosti kedysi nemal a kupovanie kondomov bolo pre mna strasnym utrpenim
(potom som si uvedomil, ze je to asi taka hanba ako kupovat zubnu pastu, ci toaletny papier) 
dudo02/ a o par rokov to budem kupovat s hrdostou: "ano, este vzdy to robim
"
dudo02/ a o par rokov to budem kupovat s hrdostou: "ano, este vzdy to robim