Súrne hľadám programátora

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Súrne hľadám programátora

Príspevok od používateľa Kama »

Pre game portal súrne hladam php kodera webu, administratorov a ludi do manazmentu. Prosim, len skuseni. Neviem, ci to patri prave do tejto temy, ked nie, sory, a prosim o presunutie na spravne miesto.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Zabudla si, ze kolko ponukas penazi...
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

myslim, ze by som tym porusila pravidla fora, ze sa tu zakazuje pisat prispevky, na zaklade ktorych by mal niekto financne vyhody a zarabal by si. Na to su pravdepodobne komercne weby.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Kama napísal:myslim, ze by som tym porusila pravidla fora, ze sa tu zakazuje pisat prispevky, na zaklade ktorych by mal niekto financne vyhody a zarabal by si. Na to su pravdepodobne komercne weby.
čítala si pravidla? píše sa tam že by si nemohla? Ak hladáš programátora, bez toho aby si napísala koľko si ochotná ponúknuť ho len veľmi ťažko nájdeš

BTW: v tých pravidlách sa aj píše, že názvy tém majú byť vecné a nemajú byť veľkými písmenami tak som ti tému premenoval.

(vlastne tu ho ťažko nájdeš aj keď tú sumu napíšeš lebo ja nemám čas :D )
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dik, za premenovanie. Ponukanu sumu som nenapisala, pretoze ziadne financie za to neponukam. Vsetko na portaly robime dobrovolne uz niekolko rokov a zadarmo. Odmenou nam je dobry kolektiv, super parta ludi, ktori nie su iba nejakymi online heroes, a snazime sa aj nejako usmernovat decka v oblasti novych poznatkov, spravania a castokrat aj psychologickej pomoci.
Viem, ze pre dnesny materialny svet tazko pochopitelne, /aj ja si v poslednej dobe hovorim, ze mi asi sibe/ ale ten pocit stoji obcas za to, a neda sa zaplatit ziadnymi prachmi. Problem, ktory nam vznikol je, ze nas doterajsi koder ma ine problemy.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

pockaj bavime sa tu o online zavislaceni a ty tu chces pomahat detom ?:D
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

nie, nie, prave naopak, cez to online zavislacenie sa ich snazime naucit robit aj nieco uzitocnejsie.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

zabit vela orkov ?:D
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no vidim, ze nieco take, ako je nezistna pomoc niekomu, studium spravania sa a nasledna alternativna pomoc "gamblerom" tu mnohym nic nehovori. Tak prosim lock, pripadne zmazat, skusim inde. Dik
Zamknuté