Súrne hľadám programátora
Súrne hľadám programátora
Pre game portal súrne hladam php kodera webu, administratorov a ludi do manazmentu. Prosim, len skuseni. Neviem, ci to patri prave do tejto temy, ked nie, sory, a prosim o presunutie na spravne miesto.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čítala si pravidla? píše sa tam že by si nemohla? Ak hladáš programátora, bez toho aby si napísala koľko si ochotná ponúknuť ho len veľmi ťažko nájdešKama napísal:myslim, ze by som tym porusila pravidla fora, ze sa tu zakazuje pisat prispevky, na zaklade ktorych by mal niekto financne vyhody a zarabal by si. Na to su pravdepodobne komercne weby.
BTW: v tých pravidlách sa aj píše, že názvy tém majú byť vecné a nemajú byť veľkými písmenami tak som ti tému premenoval.
(vlastne tu ho ťažko nájdeš aj keď tú sumu napíšeš lebo ja nemám čas
dik, za premenovanie. Ponukanu sumu som nenapisala, pretoze ziadne financie za to neponukam. Vsetko na portaly robime dobrovolne uz niekolko rokov a zadarmo. Odmenou nam je dobry kolektiv, super parta ludi, ktori nie su iba nejakymi online heroes, a snazime sa aj nejako usmernovat decka v oblasti novych poznatkov, spravania a castokrat aj psychologickej pomoci.
Viem, ze pre dnesny materialny svet tazko pochopitelne, /aj ja si v poslednej dobe hovorim, ze mi asi sibe/ ale ten pocit stoji obcas za to, a neda sa zaplatit ziadnymi prachmi. Problem, ktory nam vznikol je, ze nas doterajsi koder ma ine problemy.
Viem, ze pre dnesny materialny svet tazko pochopitelne, /aj ja si v poslednej dobe hovorim, ze mi asi sibe/ ale ten pocit stoji obcas za to, a neda sa zaplatit ziadnymi prachmi. Problem, ktory nam vznikol je, ze nas doterajsi koder ma ine problemy.