prelomenie WEP s backtrackom3
Cafte mam problem..
kupil som si karticku a evidentne ma problem v back track ako 3 tak aj v 4 verzii..
ioctl: Input/output error hranata zatvorka :417:Illegal number: //
up: error fetching interface information: Device not found
Je to NETGEAR WAG511
mate niekto skusenosti s nou?
Dik za radu
Neviete mi tiez poradit co pouzit nieco co zobrazi skryte ssid?
kupil som si karticku a evidentne ma problem v back track ako 3 tak aj v 4 verzii..
ioctl: Input/output error hranata zatvorka :417:Illegal number: //
up: error fetching interface information: Device not found
Je to NETGEAR WAG511
mate niekto skusenosti s nou?
Dik za radu
Neviete mi tiez poradit co pouzit nieco co zobrazi skryte ssid?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to refr0 :: Tu mas forum ktore je zamerane ne wifi hacking tam ti urcite poradia http://airdump.cz/
takže sa mi to na niekoľký krát s týmy blbými číslami a písmenami podarilo, neviem ale prečo nie pred tým skúšal som to viec krát, skopíroval som ich bez bodkočiarok a nastavil DNS a pripojilo ma, len neskor napísalo že dve rovnaké ip v sieti a vyhodilo ma (alebo reštartli router lebo nebol chvíľu na dosah)
zdravim
chcel by som sa spytat od coho zavisi rychlost nabiehania dat ivs??
pretoze niekedy data idu rychlostou sekund co je docela brutal cakat 30000s, a napriklad naposledy ked som crackol wepko tak 40000ivs som mal do 5min?
pouzivam stale ten isty postup
a este otazka cislo 2
crackovat sa da len APcko kde je uz niekto prihlaseny, alebo aj prazdne APcko?
chcel by som sa spytat od coho zavisi rychlost nabiehania dat ivs??
pretoze niekedy data idu rychlostou sekund co je docela brutal cakat 30000s, a napriklad naposledy ked som crackol wepko tak 40000ivs som mal do 5min?
pouzivam stale ten isty postup
a este otazka cislo 2
crackovat sa da len APcko kde je uz niekto prihlaseny, alebo aj prazdne APcko?
čaw chalani,, do dvoch týždnov budem mať modem na usb ktorý má 500mW dosah 2km, a chcel by som tiež zistovať WEP lebo idem do zahraničia kde viem že je wifi ale na key, a chcel by som sa to naučiť už dopredu aby som nad tým nečumel jak puk,, viete mi LINUXáci poradiť? mám backTrack 3 na microSD a chcem sa spýtať že ked som vložil do usb klúč nenašlo a ani usb wifi Edimax obyčajný nie ten 500mW, ako to mám spraviť aby mi to našlo ten klúč a hlavne wifi klúč?
potrebujem vedieť či sa ten linux má normál nainštalovať do pc?
ako sa inštalujú ovládače softy? a
hlavne ako kodovať ten WEP =D
vopred dik za odpoved,,,
icq 487-905-918
skype kristian.h18
potrebujem vedieť či sa ten linux má normál nainštalovať do pc?
ako sa inštalujú ovládače softy? a
hlavne ako kodovať ten WEP =D
vopred dik za odpoved,,,
icq 487-905-918
skype kristian.h18
-
Andrew007
Guru wannabe
Keby si aspon otvoil oci..
1.Na prvej stranke mas cely navod, tak neviem co tu riesis.
2.Linux sa neinstaluje, podla toho ci mas tzv. Live verziu, najnovsi BT4 stiahnes tu http://www.remote-exploit.org/backtrack_download.html
3.Odporucim nahodit verziu pre USB je to praktickejsie, no je to jedno..
4.Drivery na wifinu uz mas implantovane, nic netreba ti instalovat len zasunut wifinu a nastavit.
5.Vsetky otazky smerujuce k hackingu pis na http://forum.airdump.cz/
6.Good luck

1.Na prvej stranke mas cely navod, tak neviem co tu riesis.
2.Linux sa neinstaluje, podla toho ci mas tzv. Live verziu, najnovsi BT4 stiahnes tu http://www.remote-exploit.org/backtrack_download.html
3.Odporucim nahodit verziu pre USB je to praktickejsie, no je to jedno..
4.Drivery na wifinu uz mas implantovane, nic netreba ti instalovat len zasunut wifinu a nastavit.
5.Vsetky otazky smerujuce k hackingu pis na http://forum.airdump.cz/
6.Good luck
Niketo tu kdesi pisal ak sa nepletiem aleb oto mozno ani nebolo tu.
Proste ze to ide lachsie tie siete riesit cez linux ako win a že je dobre mat nejaku life verziu proste linuxu na tom na USB cku pre pripad ze ides do takej siete nabootujes lin na notase z USB a valis.
Ja som sa chcel spýtat ci je to pravda ze z linu to ide lahsie a hlavne ze aky lin by som si na tieto uceli ako linuxacky skoro noob mal staihnut.
Proste ze to ide lachsie tie siete riesit cez linux ako win a že je dobre mat nejaku life verziu proste linuxu na tom na USB cku pre pripad ze ides do takej siete nabootujes lin na notase z USB a valis.
Ja som sa chcel spýtat ci je to pravda ze z linu to ide lahsie a hlavne ze aky lin by som si na tieto uceli ako linuxacky skoro noob mal staihnut.
-
Jancuk
Professional
Skus pozriet tuna : http://airdump.cz/skener napísal:Niketo tu kdesi pisal ak sa nepletiem aleb oto mozno ani nebolo tu.
Proste ze to ide lachsie tie siete riesit cez linux ako win a ~e je dobre mat nejaku life verziu proste linuxu na tom na USB cku pre pripad ze ides do takej siete nabootujes lin na notase z USB a valis.
-
Andrew007
Guru wannabe
Si robis SRANDU ?? prispevok nad tebou....skener napísal:Niketo tu kdesi pisal ak sa nepletiem aleb oto mozno ani nebolo tu.
Sory ozaj to je presne ono ja som si myslele ze to tam bolo dalej tak som to tam hladal a ten posledny som uz nepozrel sory.Andrew007 napísal:Si robis SRANDU ?? prispevok nad tebou....
Pocuj a nevies mi poradit ze ktory ten lin co sa tika jednoduchosti na taketo veci a este life verziu na USB by som si mal dat a kde ho vziat ? V podsate staci aj ze ktory ja uz by som si ho hadam nasiel
-
Andrew007
Guru wannabe
Priamy link na USB verziu finalskener napísal:Sory ozaj to je presne ono ja som si myslele ze to tam bolo dalej tak som to tam hladal a ten posledny som uz nepozrel sory.
Pocuj a nevies mi poradit ze ktory ten lin co sa tika jednoduchosti na taketo veci a este life verziu na USB by som si mal dat a kde ho vziat ? V podsate staci aj ze ktory ja uz by som si ho hadam nasiel
http://www.remote-exploit.org/cgi-bin/f ... on=bt3-usb
-
hojko
Site Admin
aaaa: To je mozne cez Ethereal (zase ma nenapada na aky nazov premenovali tento program, takze neviem ako sa vola nova verzia programu). Len bol problem, ze ti skenoval uplne vsetko co slo vo vzduchu, ale po vhodnom nastaveni filtrov si dostal co si potreboval. Hlavne to chce lepsiu sietovku, nejaky ten Prism chipset a podobne...
no stiahol som bt 4 tak to vyskusal a ten wireshran som raz skusal ale mal som zapnute torrenty a niak sa mi to nepacilo lebo bolo tam toho vela a aby somkazdu kolonku preklikaval a pozeral mac adresu tak to nie..
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 13:42 )

no a este jedna otazka vidim ktore su pripojene a keby som chel vidiet ktore su povolene tak to je moc co?
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 13:42 )
gadelat diky v tom bactracku je to velmi jednoduche a priehladneGadelat napísal:aaa: Nerozumiem o co ti presne ide. Potrebujes len zistit MAC adresy ktore su pripojene na nejake AP? V tom pripade to normalne airodump-ng v backtracku ukazuje.
hojko: Wireshark
no a este jedna otazka vidim ktore su pripojene a keby som chel vidiet ktore su povolene tak to je moc co?