Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

tak, musis viac--to co si napisal je jedalnicek niekoho kto vobec necvici..
ranajky 0 bodov, desiate hoddog? :roll: , po treningu si davaj normalne jedlo(maso+ryza/zemiaky..ne pol litra mlieka), halusky si daj ako dalsi chod a pred spanim tvaroh..
ked budes jest 5-6 PORIADNYCH jedal denne, musis pribrat..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

marcus-16 napísal:tak, musis viac--to co si napisal je jedalnicek niekoho kto vobec necvici..
Myslim si ze to neni dobry jedalincek ani pre obycajneho cloveka. Ak je tam energeticka hodnota 1000kcal tak hovorim vela.

Inak co furt s tymy vajcami, sa ti len zbytocne zvysuje cholesterol.
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

ked uz vajce max.bielok :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

stanke napísal:tak napriklad dnes...
rano kava (to je uz navyk bez toho som prispaty cely den)
ktomu jedno vajce natvrdo a rozok s maslom + asi deci mlieka.
cez skolu nic akurat tak hoddog, potom poobede spagety a 2vajcia natvrdo s asi 2 rozkami....
cvicenie necele 2 hodiny a pollitra mlieka s lyzickou cukru a dalsimi 2 vajcami...
teraz si dam este nejake halusky mozno mliecko...a hura do hajan...

nieje to moj obvykly jedalny listok, tuto "dietu" takto jest som zacal len posledny tyzden, inak som nezral tolko vajec, ale jedla takisto... :)
necvicim na naberanie svalov a jem viac ako ty :) bohuzial mam velky vydaj energie za den takze takisto nepriberam ale keby som nebehal a nerobil ine cviky nahradil to objemovym treningom a pridam este tvaroh na veceru a jedno velke jedlo za den tak by som pribral jak nic :)
ako pisali, tak ako pises sa stravuju normalny ludia aj ked tie vajcia :S co ja viem
kali520
Darca
Darca

Inak nechapem co furt vacsina zaciatocnikov ma aj s tym mliekom. Nepopieram jeho vyzivovu hodnotu ani nehovorim aby ste ho nepili ale neustale nalievanie mlieka do seba len zpomaluje rozklad potravy a ked to niekto prezenie tak je nakoniec z toho este sracka. Myslim si ze jeden pohar denne staci.

Miesto toho mlieka by som odporucil sojove rezi (na tych teraz ja ficim), denne ich dam niekedy aj 10 :D.
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

ludia urcite to to uz niekde bolo len to akosi neviem najst...
...chcem si kupit jednorucky na doma, odkial a na co mam dbat,
predtym som cital ze hriadel radsej kvalitnejsiu, na zavaziach nezalezi,
tie moju byt zevraj co najlacnejsie a chcel by som to vmestit do takych 50e, dalo by sa ?? dik :D (na tie jednorucky ked ratam aj trochu do buducnosti tak na kazdu cca 15 kg)
marcus-16
Star
Star

troska odveci, ale naozaj nemas moznost chodit do posilky?za 50E mas permenantku na 3-4 mesiace a spravis tam 100x lepsie vysledky ako s jednoruckamy, ktore predpokladam aj tak po par tyzdnoch zapadnu prachom :)

aby som bol aj k veci, tak tu http://www.najlacnejsisport.sk maju dobre ceny, ale za 50E mas 2x10kg, co je nic, to ti bude lahke po 2 tyzdnoch :) ..viac kg=viac E..
pesinko2468
Expert
Expert

posilku mam na intraku, toto chcem mat na doma...vies ako, na vikendy, prazdniny a tak :)

no a malo to nebude, lebo kotuce co som pozeral v CZ v Intersporte nie su az take drahe (dokonca tam bola na ne action ! :D ) ...by som si prikupil
P.S. no a co sa tyka toho zapadnutia prachom...to urcite nie, vsak jednorucky su podla mna najlepsi nastroj, tym mozes cvicit podla mna 4 najdolezitejsie svaly (biceps, triceps, prsia, trapez)..teda ked neratam brucho
kali520
Darca
Darca

Lepsia je podla mna velka cinka.

Ak uz chces nieco kupovat tak kup prave tu velku tyc a popripade nejaku lavicku nech sa da natom aj benchovat.
pesinko2468
Expert
Expert

ludia ja som uz dost presvedceny o tych jednoruckach :D netreba mi radit co kupit, ale kde kupit :wink:
kali520
Darca
Darca

pesinko2468 napísal:ludia ja som uz dost presvedceny o tych jednoruckach :D netreba mi radit co kupit, ale kde kupit :wink:
Jednorucky sa daju kupit aj v tescu, tak neviem co chces pocut ked kupujes iba kus zeleza.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ako by bolo najlepsie davkovat glutamin pri aerobke? konkretne pol dna na bicykli... pred/pocas/po ? alebo aj/aj?
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

Jaky posilovaci cvik nebo co je nejlepsi na hrudnik ? Mam trochu propadeny hrudnik a doktorka me rekla ze mam posilovat, abych hrudnik celkove roztahl... Co je nato nejlepsi ?
kali520
Darca
Darca

Arkarian napísal:Jaky posilovaci cvik nebo co je nejlepsi na hrudnik ? Mam trochu propadeny hrudnik a doktorka me rekla ze mam posilovat, abych hrudnik celkove roztahl... Co je nato nejlepsi ?
Na toto je najlepsi pullover
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

caute...tak mam "klasicky problem" priberanie. mam 18 rokov a uz dlhsie do vysky nerastiem...meriam 173 cm a vazim 60 kg. 3 mesiace sa pravidelne (kazdy druhy den) venujem posilovaniu a tomu aby som nabral (pribral kg). skusal som naozaj vela veci a cital vela clankov (napr ronnie.cz) odkial sa snazim aj upravovat jedalnicek atd. jem vzdy ked sa da jedlo uprednostnujem pred vsetkym lebo viem ze je to na cvicenie to najdvolezitejsie + som do toho skusil zapojit aj proteiny gainer a creatin (nie vsetko naraz). tu je napr moj jedalnicek z dneska ktory vypada skoro vzdy podobne (kazdy den maso + casto vajicka a nedavno som zacal jest cca kazde 2 dni krabicku tvarohu): ranajky: tanier krupicovej kase s maslom (casto ovsenne vlocky alebo musli).. na desiatu 5 rozkov a pasteta. slepacia polievka s vajickom (okolo 12:00) cokoladova tycinka a isiel som cvicit. vratil som sa a zjedol som 4 velke kuracie steaky so zemiakmy a omackou (inokedy hovadzie alebo ryza namiesto zemiakov). na veceru chystam bud vajicka alebo cestoviny s tvarohom. ostatne doplny som asi pred tyzdnom prestal brat lebo som nevidel ziadny ucinok (ked som bral tak rano gainer alebo protein s mliekom, po cviceni to iste + creatin a pred spanim zase gainer alebo protein).....rozumiem ze niekomu to ide pomalsie a niekomu este pomalsie lenze vysledok z tohto ? +0.0 KG...niekedy sa stane ze na vahe ukaze +1 kg no za tyzden je to zase prec a som spat na 60kg...prestat s cvicenim a snazenim sa ani nahodu nechystam len ma to dost trapi kedze na svaloch aj rozdiel vidim no s vahou niesom vobec spokojny. vas nazor ? cakat kedy to pride alebo skusit nieco nove ? co takeho ? diki...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na desiatu si daj miesto tej pasteky radsej tuniaka, na obed tiez nieco poriadne a nie (len) polievky, po treningu si daj gainer, to jedlo potom je celkom fajn, za tym napr. tie cestoviny, ale radsej s tuniakom ako tvarohom a pred spanim si daj tvaroh... gainer na vecer nedavaj (skor protak-ak nemas tvaroh)

btw, preco ta serie hmotnost, ked vidis zmeny na postave? mna by to skor bralo opacne - ak by bolo zmeny vidiet len na vahe, ale na postave nie :)

ak ti to stale nebolo dost, tak pridaj este nejake chody - posilni najma obed a desiatu
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ok desiatu skusim upravit. co sa tyka obedu tak ta polievka a to kuracie maso je spolu obed len niekedy to spravim takto aby som mal najlepsiu vyzivu hned po cviceni ale ked idem neskor cvicit tak si dam polievku a to co som si dal dnes po cviceni pred cvicenim...zmenu vidim viac-menej len na rukach. (nehovorim ze nie aj na zbytku tela ale je to fakt mizerne ale tak aj to je premna zmena :) )no a serie ma to preto ze to nevyzera vobec dobre zatial a rad by som nabral aj trocha (tuku?) a bol o nieco vacsi v sirke (mohutnejsi)...
diki zatial :)
marcus-16
Star
Star

v takom istom mnozstve jes aj v dni ked necvicis?(aj ked mne to pride malo, stale plati ta ista rovnica, ze ked nepriberas, jes malo :wink: )
po treningu len 2 jedla?to je malo, prihod tam minimalne este jedno PORIADNE..po treningu sa neboj vyslovene prejest, aspon si trocha roztiahnes zaludok..
a doobeda je to tiez bieda, ranajky OK(ak to jes naozaj kazdy den), ale desiata..skus tam este neico pridat, ku kazdemu rozku napriklad sojovy rez :D , proste niecim tie kalorie nahnat..ked chces pribrat a nejde to, nesmies jest, musis ZRAT :twisted:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

marcus-16 napísal:v takom istom mnozstve jes aj v dni ked necvicis?(aj ked mne to pride malo, stale plati ta ista rovnica, ze ked nepriberas, jes malo :wink: )
po treningu len 2 jedla?to je malo, prihod tam minimalne este jedno PORIADNE..po treningu sa neboj vyslovene prejest, aspon si trocha roztiahnes zaludok..
a doobeda je to tiez bieda, ranajky OK(ak to jes naozaj kazdy den), ale desiata..skus tam este neico pridat, ku kazdemu rozku napriklad sojovy rez :D , proste niecim tie kalorie nahnat..ked chces pribrat a nejde to, nesmies jest, musis ZRAT :twisted:
celkom nesuhlasim, jest sa ma ale fakt ze sa prejedas ti nerobi dobre. Dlho ti to travi a sa len dodrbavas plus vecsina ide dole zachodom.
Realne si vypocitaj potrebny prijem proteinov a carbohydratov na tvoju vahu (ak si pametam na priberanie je to okolo 2.5-3g proteinu na 1kg tvojej vahy a okolo 6-7g carbohydratov) a to si celkom rozdel do 7mich jedal pocas dna. Krasne sa to da prepocitat v tabulkach (google mas nie?) a zistis ze fakt ze sa 5 krat denne ozeries ako prasa ta stoji dvakrat tolko ako ked sa najes spravne 7krat a ma to ROVNAKY EFEKT ;)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

smejo napísal:ako by bolo najlepsie davkovat glutamin pri aerobke? konkretne pol dna na bicykli... pred/pocas/po ? alebo aj/aj?
ja by som si dal 5g glutaminu pred a dalsich 5g po... mozno by nebolo zle to davat aj pred spanim :hmm:

//TomAss: k tej desiate mozes pridat aj cottage cheese s pecivom, mnam :) ... pocas dna mozes schalovat aj balik piskot s mliekom alebo tie ovsene vlocky, ja mavam kazdy den na ranajky cca 135g ovs. vlociek + 500ml mlieka, to rozmixujem a vypijem a este to davam niekedy aj pred treningom, ked nemam co jest, len dost pomaly sa to travi 8)
Napísať odpoveď