ranajky 0 bodov, desiate hoddog?
ked budes jest 5-6 PORIADNYCH jedal denne, musis pribrat..
necvicim na naberanie svalov a jem viac ako tystanke napísal:tak napriklad dnes...
rano kava (to je uz navyk bez toho som prispaty cely den)
ktomu jedno vajce natvrdo a rozok s maslom + asi deci mlieka.
cez skolu nic akurat tak hoddog, potom poobede spagety a 2vajcia natvrdo s asi 2 rozkami....
cvicenie necele 2 hodiny a pollitra mlieka s lyzickou cukru a dalsimi 2 vajcami...
teraz si dam este nejake halusky mozno mliecko...a hura do hajan...
nieje to moj obvykly jedalny listok, tuto "dietu" takto jest som zacal len posledny tyzden, inak som nezral tolko vajec, ale jedla takisto...
Jednorucky sa daju kupit aj v tescu, tak neviem co chces pocut ked kupujes iba kus zeleza.pesinko2468 napísal:ludia ja som uz dost presvedceny o tych jednoruckachnetreba mi radit co kupit, ale kde kupit
celkom nesuhlasim, jest sa ma ale fakt ze sa prejedas ti nerobi dobre. Dlho ti to travi a sa len dodrbavas plus vecsina ide dole zachodom.marcus-16 napísal:v takom istom mnozstve jes aj v dni ked necvicis?(aj ked mne to pride malo, stale plati ta ista rovnica, ze ked nepriberas, jes malo)
po treningu len 2 jedla?to je malo, prihod tam minimalne este jedno PORIADNE..po treningu sa neboj vyslovene prejest, aspon si trocha roztiahnes zaludok..
a doobeda je to tiez bieda, ranajky OK(ak to jes naozaj kazdy den), ale desiata..skus tam este neico pridat, ku kazdemu rozku napriklad sojovy rez, proste niecim tie kalorie nahnat..ked chces pribrat a nejde to, nesmies jest, musis ZRAT
ja by som si dal 5g glutaminu pred a dalsich 5g po... mozno by nebolo zle to davat aj pred spanimsmejo napísal:ako by bolo najlepsie davkovat glutamin pri aerobke? konkretne pol dna na bicykli... pred/pocas/po ? alebo aj/aj?