Koľko hier ste už prešli ??? Od kedy hrávate SPčko???
-
zdenko.xxxx
Light Star
Koľko hier ste už prešli ??? Od kedy hrávate SPčko???
Ja hrávam od 2002, čo som dostal prvý komp. Patrím do tej mladšej generacie hráčov. Tí starší toho majú za sebou viac. Si pamätám prvá hra prejdená bola C&C Renegade a posledná doposiaľ The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena. MPčko moc nehrávam, som zarytý SPčkar. Už som prešiel cca +/- 100 hier a stále ma to bawí aj ked je pravda že kvalita hier trocha upadá. Ako je to s vami??? 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pc mam od roku 1997 a presiel som fakt vela hier ako krpec som drtil jedna radost, dnes uz tolko nehram ale nieco predsalen...neviem ciselne odhadnut kolko hier som presiel lebo si ani nepospominam na vsetky ale ak by bola otazka ze kolko hier ste hrali a nie dohrali tak to by som odpovedal ze stovky....
PC mám asi od decembra 2004, hry som ale hrával už predtým
. Na začiatku to boli tie "old schoolovky" ako Dina, Prehistorik, Vlak a podobne. Hlavne Vlak sme ešte v škole ako krpci hrali (čo ja viem, tak 2-3. trieda), a písali si kódy na levely
. Medzitým bolo aj PSko, Crasha som drtil stále na tom. No a z nových asi všetky hity až na Crysis ktoré nemôžem zohnať
. Teraz hrávam aj SP aj MP, podľa nálady. A hier som ani moc neprešiel... neviem, do 100 ich bude určite.
P.S.: Teraz mám 16, je rok 2009 a ja si stále občas zapnem Warcraft 2 alebo Dunu 2000...
P.S.: Teraz mám 16, je rok 2009 a ja si stále občas zapnem Warcraft 2 alebo Dunu 2000...
-
onetwothree
-
zdenko.xxxx
Light Star