Náklady na prepis auta zo zahraničia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Náklady na prepis auta zo zahraničia

Príspevok od používateľa Bushido »

Neviete niekto sumu ktoru zaplatím kde si prinesiem auto z anglicka? Tým myslím komplet vsetky náklady aby som si mohol sadnúť a normálne jazdiť.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

auto z anglicka na slovenske znacky neprihlasis ak bude mat volant na pravej strane
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

tak ako kibo povedal..ak je volant na pravej straen nie je sanca prihlasit to u nas.. ak bude mat volant na lavej strane tak si priprav na prihlasenie 500-600 eur
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Zalezi od objemu motora, od toho sa odvyja poistka a kontrola originality, vybav si prevozne znacky a vsetko vybav pokial platia aby si nemusel riskovat, alebo platit prevoz, do 1.3 by prihlasenie aj s poistokou malo vyjst okolo 400€
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ta cena sa stale odvija od znamosti a od stastia, zalezi ako lacno si vybavis preklady, ci mas znameho poistovaka, ja som aj KO mal lacnejsie po znamosti... ake prevozky kupis... :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

my keď sme prihlasovali auto to sme za deň mali KO, STK, EK a auto celkovo prihlásené za 2 dni a spolu sme zaplatili asi 320€ (bez poistky) ale to oco všade došiel a každý serus Milan :D
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ja sa chcem spytat ako je to s prihlasovanim auta z ceska? kolko to asi tak stoji? objem motora 1,5
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Auto dovoze niekto iný, ja by som ho len prihlásil...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Auto dovoze niekto iný, ja by som ho len prihlásil...
nech ti ho privezie aj santa claus, auto s volantom na pravej strane legislativne nie je mozne prihlasit, capisci? :roll: aspon skus ozrejmit co to ma byt za auto, aby sme sa vyhli spamu.
miso2911 napísal:ja sa chcem spytat ako je to s prihlasovanim auta z ceska? kolko to asi tak stoji? objem motora 1,5
stoji to tak isto, ale tym, ze je auto z CR, cestina je v tomto pripade uznavana ako uradny jazyk a nie je potrebne robit preklady technicaku ci kupnej zmluvy. navyse ak ma auto platnu STK a EK, bude po mensom administrativnom cachre-machre platit aj u nas. tato moznost existuje aj pre dovoz z inych krajin, ale treba dat vzdy prelozit prislusnu cast v TP, co vsak vacsinou stoji skoro tolko, co nova STK a EK... :D cize cakum prdum si shopny usetrit okolo 200€
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Kibo napísal:stoji to tak isto, ale tym, ze je auto z CR, cestina je v tomto pripade uznavana ako uradny jazyk a nie je potrebne robit preklady technicaku ci kupnej zmluvy. navyse ak ma auto platnu STK a EK, bude po mensom administrativnom cachre-machre platit aj u nas. tato moznost existuje aj pre dovoz z inych krajin, ale treba dat vzdy prelozit prislusnu cast v TP, co vsak vacsinou stoji skoro tolko, co nova STK a EK... :D cize cakum prdum si shopny usetrit okolo 200€
Pokial viem kupno-predajna zmluva ani nic z technicaku uz netreba davať prekladať :wink: My sme nejedno auto dopratali z DE a preklad sme museli tusim davat robiť naposledy v roku 2006 a aj s STK to tak bolo protokol netrebalo davať prekladať všetko platilo len to bolo treba dať administrativne oštemplovať a dali ti nalepky sk :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Oficialne preklady minimalne TP treba v kazdom pripade okrem dovozu z ceskej republiky. STK by mala normalne platit len treba mat protokoly, pripadne prelozene. Ked tak citam prispevky v roznych diskusiach tak je to v kazdom kraji inak, takze pred prihlasovanim zbehnut na obvodny urad dopravy a pytat sa co vsetko bucu chciet.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Syfon napísal:Oficialne preklady minimalne TP treba v kazdom pripade okrem dovozu z ceskej republiky. STK by mala normalne platit len treba mat protokoly, pripadne prelozene. Ked tak citam prispevky v roznych diskusiach tak je to v kazdom kraji inak, takze pred prihlasovanim zbehnut na obvodny urad dopravy a pytat sa co vsetko bucu chciet.
Ja viem na 100% ze sme nič nemuseli dávať prekladať :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Volant je na ľavej strane. Chcel by som nejakú komplexnú sumu pls.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

priprav si 500 euro .. hlavne zisti ci to auto ma Ečko .. a hlavne ci ma aj podla vinka volant na lavej strane
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

M@rt1n napísal:Ja viem na 100% ze sme nič nemuseli dávať prekladať :wink:
ano, urcite ste ani za prihlasenie nemuseli platit :roll: uradnik predsa vie po nemecky a anglicky... Kedy ste to auto prihlasovali, ked si nemusel nic prekladat? ved to je blbost ako voda v prutenom kosi :slap:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Kibo napísal:ano, urcite ste ani za prihlasenie nemuseli platit :roll: uradnik predsa vie po nemecky a anglicky... Kedy ste to auto prihlasovali, ked si nemusel nic prekladat? ved to je blbost ako voda v prutenom kosi :slap:
Dpc nerobte zo mna debila :D auto bolo prihlasované týždeň pred veľkou nocou tohto roku. Prihlásené bolo za 2 dni a opakujem NIČ sme nedávali prekladať :!: Na okresnom úrade oco prišiel tam mal kamaráta vypísal mu žiadosť bol dať podpísať za riaditeľom, ešte sa aj spýtal že aké gumy mu tam má napísať :roll: Vybavovanie na okrese trvalo cca 30min. Kúpno predajná zmluva bola v nemčine, techničák v nemčine! On si z toho odpísal čo potreboval a išli sme...
pepo30
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepo30 »

Vybavovanie na okrese trvalo cca 30min. Kúpno predajná zmluva bola v nemčine, techničák v nemčine! On si z toho odpísal čo potreboval a išli sme...
Vidíte čo všetko dokážu známosti...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pepo30 napísal:Vidíte čo všetko dokážu známosti...
to uz nie je znamost ale korupcia :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Inak je to pekne svinstvo, cloveka bez znamosti buzeruju kvoli hlupostiam a okradnu o prachy a cas :roll:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ako bolo povedane, ked si donesies auto z Anglicka, kde je volant na druhej strane tak si mozes piskat. Ak neni na lavej tak ti to nikde nezaeviduju, musel by si si to dat prerobit na nasu stranu. Pri pravoze z inej krajiny, tak su asi nejake poplatky ale neni to asi nic strasneho si myslim.
Nevedel by ktosi kde sa daju prerobit auta s opacnym volantom a za aku cenu (asi je to podla druhu auta a nejakych kriterii nie ???)
Napísať odpoveď