Náklady na prepis auta zo zahraničia
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Náklady na prepis auta zo zahraničia
Neviete niekto sumu ktoru zaplatím kde si prinesiem auto z anglicka? Tým myslím komplet vsetky náklady aby som si mohol sadnúť a normálne jazdiť.
-
Kibo
Hardcore addict
nech ti ho privezie aj santa claus, auto s volantom na pravej strane legislativne nie je mozne prihlasit, capisci?Bushido napísal:Auto dovoze niekto iný, ja by som ho len prihlásil...
stoji to tak isto, ale tym, ze je auto z CR, cestina je v tomto pripade uznavana ako uradny jazyk a nie je potrebne robit preklady technicaku ci kupnej zmluvy. navyse ak ma auto platnu STK a EK, bude po mensom administrativnom cachre-machre platit aj u nas. tato moznost existuje aj pre dovoz z inych krajin, ale treba dat vzdy prelozit prislusnu cast v TP, co vsak vacsinou stoji skoro tolko, co nova STK a EK...miso2911 napísal:ja sa chcem spytat ako je to s prihlasovanim auta z ceska? kolko to asi tak stoji? objem motora 1,5
Pokial viem kupno-predajna zmluva ani nic z technicaku uz netreba davať prekladaťKibo napísal:stoji to tak isto, ale tym, ze je auto z CR, cestina je v tomto pripade uznavana ako uradny jazyk a nie je potrebne robit preklady technicaku ci kupnej zmluvy. navyse ak ma auto platnu STK a EK, bude po mensom administrativnom cachre-machre platit aj u nas. tato moznost existuje aj pre dovoz z inych krajin, ale treba dat vzdy prelozit prislusnu cast v TP, co vsak vacsinou stoji skoro tolko, co nova STK a EK...cize cakum prdum si shopny usetrit okolo 200€
Oficialne preklady minimalne TP treba v kazdom pripade okrem dovozu z ceskej republiky. STK by mala normalne platit len treba mat protokoly, pripadne prelozene. Ked tak citam prispevky v roznych diskusiach tak je to v kazdom kraji inak, takze pred prihlasovanim zbehnut na obvodny urad dopravy a pytat sa co vsetko bucu chciet.
Ja viem na 100% ze sme nič nemuseli dávať prekladaťSyfon napísal:Oficialne preklady minimalne TP treba v kazdom pripade okrem dovozu z ceskej republiky. STK by mala normalne platit len treba mat protokoly, pripadne prelozene. Ked tak citam prispevky v roznych diskusiach tak je to v kazdom kraji inak, takze pred prihlasovanim zbehnut na obvodny urad dopravy a pytat sa co vsetko bucu chciet.
-
Kibo
Hardcore addict
ano, urcite ste ani za prihlasenie nemuseli platitM@rt1n napísal:Ja viem na 100% ze sme nič nemuseli dávať prekladať
Dpc nerobte zo mna debilaKibo napísal:ano, urcite ste ani za prihlasenie nemuseli platituradnik predsa vie po nemecky a anglicky... Kedy ste to auto prihlasovali, ked si nemusel nic prekladat? ved to je blbost ako voda v prutenom kosi
Ako bolo povedane, ked si donesies auto z Anglicka, kde je volant na druhej strane tak si mozes piskat. Ak neni na lavej tak ti to nikde nezaeviduju, musel by si si to dat prerobit na nasu stranu. Pri pravoze z inej krajiny, tak su asi nejake poplatky ale neni to asi nic strasneho si myslim.
Nevedel by ktosi kde sa daju prerobit auta s opacnym volantom a za aku cenu (asi je to podla druhu auta a nejakych kriterii nie ???)
Nevedel by ktosi kde sa daju prerobit auta s opacnym volantom a za aku cenu (asi je to podla druhu auta a nejakych kriterii nie ???)