Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
-
Misuliatko
Expert
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Moj sen bol Pilot ... Bolo by to pekne povolanie
(Mozno niekedy v buducnosti)
Ale realnejsia predstava je:
IT Support nejakej velkej spolocnosti kde by som jazdieval po Europe. Chodieval na Skolenia, StudyToury atd...
Prakticky by sa mi pozdaval IT Manager (Napr. v LOT Polish Airlines)
Spravovat PC + Amadeus/Galileo po pobockach v Celej EU + Chicago, Bejing, Sydney
Ale realnejsia predstava je:
IT Support nejakej velkej spolocnosti kde by som jazdieval po Europe. Chodieval na Skolenia, StudyToury atd...
Prakticky by sa mi pozdaval IT Manager (Napr. v LOT Polish Airlines)
Spravovat PC + Amadeus/Galileo po pobockach v Celej EU + Chicago, Bejing, Sydney
-
Fabo
Hardcore addict
Shark na pilota mas imho vsetky predpoklady, takze keby si sa definitivne rozhodol, deli ta od fleku iba podpis zmluvy o integrovanom vycviku a par desiatok tisic eur
Ten flek spravy systemu je tiez celkom dobre vymysleny
Ja osobne nejake konkretne specialne vysnivane povolanie/zamestnanie nemam, skor nejake "poziadavky". Zo zaciatku po skole by som chcel zamestnanie kde by som cim viac cestoval, kludne byt prec 2 tyzdne z mesiaca, a to idealne po celom svete. Časom sa niekde usadiť a "robiť obchody" skôr z miesta, trebárs s párdňovou služobkou raz za mesiac-dva. Plat taký akurát, aby som si mohol dovoliť to čo potrebujem a ešte niečo naviac.
Ten flek spravy systemu je tiez celkom dobre vymysleny
Ja osobne nejake konkretne specialne vysnivane povolanie/zamestnanie nemam, skor nejake "poziadavky". Zo zaciatku po skole by som chcel zamestnanie kde by som cim viac cestoval, kludne byt prec 2 tyzdne z mesiaca, a to idealne po celom svete. Časom sa niekde usadiť a "robiť obchody" skôr z miesta, trebárs s párdňovou služobkou raz za mesiac-dva. Plat taký akurát, aby som si mohol dovoliť to čo potrebujem a ešte niečo naviac.
-
audiotrack
VIP
-
onetwothree
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Bushido
Medium Professional
Tuším chce väčšina ľudí pracovať v oblasti IT. Ja nechcem skončiť niekde na stoličke, aspon teraz to tak vidím ked som mladý. Chcem sa zo svojej pozície v práci vypracovať do útvaru osobitného určenia a.k.a. Protiteroristická jednotka, zásahy proti páchateľom závažných trestných činov, únoscom a ochrana osôb.
Kubodiňo, vau, mas vysoko nastavenu latku
. O buducnosti takehoto typu "herca" na SVK sa bavit nemusime.
Ale k veci, urcite by som chcel pracovat v technickej sfere, automobilovy alebo letecky priemysel ako vyvojar, konstrukter napriklad. Aj ked s mojimi sucasnymi vedomostami na to urcite nemam. Avsak uvidime co ma naucia na skole:) (tam som spravil dalsiu kravinu, prihlasil som sa na elektrotechniku v case ked som este nemal jasno, co chcem robit, vidim to tak, ze prestupim na strojarinu).
Ale k veci, urcite by som chcel pracovat v technickej sfere, automobilovy alebo letecky priemysel ako vyvojar, konstrukter napriklad. Aj ked s mojimi sucasnymi vedomostami na to urcite nemam. Avsak uvidime co ma naucia na skole:) (tam som spravil dalsiu kravinu, prihlasil som sa na elektrotechniku v case ked som este nemal jasno, co chcem robit, vidim to tak, ze prestupim na strojarinu).