The Sims 3
no vyskusal som a pocit...prva hra ktoru ea tento rok nepokazilakutlo napísal:dufam ze dam naplne na 1024x768...na mojej medium end
pentium dual core3.0ghz
2gb ram
msi rx2600xt 256mb ddr3
windows vista,sp1,home premium...ked dam gtacko 4 na medium..tak toto dam urcite na high
-
Blackhacker
Novice
http://www.yougamers.com/gameometer/103 ... Id=2042191mr. johny napísal:pojde to tejto zostave:
cpu: intel celeron 3.2 ghz
gpu: gf 8500 512 mb ddr2
ram 1,5 gb
pomeraj
-
Royalflush
Guru wannabe
no ja mam od razora a aj tak tam mam iba jedno mesto druhe tam nemam a neviem precoRoyalflush napísal:Hmmm, mozno prve priznaky tej bety od reloaded....
(ak nemas verziu od reloaded, alebo to v tej hre proste neni ~2 mesta atd~ tak sorry.)
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pre mňa je Sims 3 veľkým sklamaním. Určite potešia nové povahové vlastnosti a návšteva susedných domov, ale to je asi tak všetko. Tvorcovia sľubujú veľkú voľnosť, avšak nejakým spôsobom zabudli dodať, že tá voľnosť bude na úkor niečoho iného. Načo je mi voľne sa prechádzať po meste, keď nemôžem takmer nikam vojsť ? Nedá sa ísť do potravín, do kina, proste takmer nikde. Aby som to upresnil, vojsť sa tam dá, ale zabudnite na interiér ako v predošlom diele. Simík vôjde do dverí a hore vám odpočítava čas, ktorý strávi napríklad pri jedení v reštaurácií, zatiaľ čo vy ho nevidíte, len vonku čakáte, kým sa naje.
Tí z nás, ktorí márne čakali na to, že Sims 3 bude to, čo Sims 2 a navyše sa tam bude dať aj navštevovať susedné domy, budú sklamaní. Hoci sa dajú navštevovať susedné domy, ale chýba tam spústa vecí, ktoré boli v dvojke. Zjednodušene povedané - perfektne si pripravili pôdu pre ďalších X datadiskov.
Tí z nás, ktorí márne čakali na to, že Sims 3 bude to, čo Sims 2 a navyše sa tam bude dať aj navštevovať susedné domy, budú sklamaní. Hoci sa dajú navštevovať susedné domy, ale chýba tam spústa vecí, ktoré boli v dvojke. Zjednodušene povedané - perfektne si pripravili pôdu pre ďalších X datadiskov.
Máš pravdu, súhlasím s tebou ale, tak isto ako sims 2 aj sims 3 v základnom balíku nebolo bohvie čo, preto spravili datadisky čo dúfam spravia aj pre Sims 3 ktoré budú obsahovať viac toho než tie čo spravili pre dvojku.Pre mňa je Sims 3 veľkým sklamaním. Určite potešia nové povahové vlastnosti a návšteva susedných domov, ale to je asi tak všetko. Tvorcovia sľubujú veľkú voľnosť, avšak nejakým spôsobom zabudli dodať, že tá voľnosť bude na úkor niečoho iného. Načo je mi voľne sa prechádzať po meste, keď nemôžem takmer nikam vojsť ? Nedá sa ísť do potravín, do kina, proste takmer nikde. Aby som to upresnil, vojsť sa tam dá, ale zabudnite na interiér ako v predošlom diele. Simík vôjde do dverí a hore vám odpočítava čas, ktorý strávi napríklad pri jedení v reštaurácií, zatiaľ čo vy ho nevidíte, len vonku čakáte, kým sa naje.
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme že spravia. Len zase sa naskýta otázka, čo všetko musí hráč kúpiť preto, aby mal plnohodnotnú hru ? A do akej miery to zaváňa ťahaním za nos a umelým navyšovaním zisku. Ja nie som proti datadiskom, ale už základná hra by mala byť do takej miery hotová, aby spĺňala aspoň nejaké nároky. Táto nespĺňa nič a je bez datadiskov takmer nehrateľná, respektíve začne nudiť po pár hodinách.
Je to rovnaké, akoby vyšiel Half-life s tým, že bude k dispozícii len prvá lokalita a prvých 5 zbraní. Zvyšok až v datadiskoch. Tak tu máme Sims 3 alebo demo-verziu Sims 3 ?
Je to rovnaké, akoby vyšiel Half-life s tým, že bude k dispozícii len prvá lokalita a prvých 5 zbraní. Zvyšok až v datadiskoch. Tak tu máme Sims 3 alebo demo-verziu Sims 3 ?
-
whitecOder
Zablokovaný
zachvilu to bude na mininoveLubosZ napísal:* Městečko Riverview – stáhnou si ho pouze ti, co si hru koupí