banánovník :D
banánovník :D
caute asi nie moc tema sem ale tak su tu vseliake haluze tak sa chcem spytat ci neviete kde predavaju niake bananovniky ? nie tie v hornbachu za 50 e
nieco lacnejsie dik ak sa tu nemozu davat weby tak pls do posty dakujem 
noo obchody som obedal a nasiel som jeden za 50e a to urcite zato nedamFilipito napísal:jasne bude ist do liverpoolu![]()
jednoznacne obehat hypermarkety ak nebudu mat tak potom ovocinarske/zeleninove potreby![]()
prinajhorsiom si to objednaj z netu
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
www.starkl.sk ja som mal doma bananovnik cca 3 a pol roka mi pekne rastol rychlo mal nieco pod 2m v panelaku kazdy den ked som nezabuzdol som poriadne rosil a potom som raz kupil kusok od domu niaku kvetinu s cervikmi a tie mu zozrali korene aj dalsim rastlinam tak skusam znovu len to neviem nikde najst a 50euro co bolo v horbachu je trosku dost za take niecok6 napísal:Trosku OT, ale jednu dobu som doma taky bananovnik mal. Rastlo to dost pomaly a nakoniec to vyhynulo. Idealne prostredie som videl na plavarni, kde uz mal aj trs bananovDoma je tomu tazke spravit take prostredie...
//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2009, 15:45 )
noo maju ale taky ten von a ja chcem do bytulacijawa napísal:Z tade kupuje moja grandmum veľa vecí len si musíš objednať katalóg, ale bananovník tam majú určite.Kód: Vybrať všetko
www.starkl.sk
ja by som ho skusil osprchovat a ked to nepomoze tak skus zajst niekde kupit niaky pripravok nato a strihas ho? ja som ho ostrihal pred cca 2tyzdnami a zatial nahodil ak som dobre videl tak 8pukovlollo napísal:ja mam doma tiez ale citronovnik ale nejako ani raz mi nezakvitol a mam ho uz asi cca 4 roky netusm co robit a nepodiv ako naschval mam na nom nejakych drobnych skodcov vyzera to take male hnede a schnu od toho listy aneviem ako sa mam toho zbavit![]()
//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2009, 21:39 )
pls potrebujem radu neviete kde v ba je niake velke kvetinarstvo alebo take nieco kde predavaju mensie citrusove stromceky citronovnik pomarancovnik atd
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 11:17)
by sa zislo zmenit nazov temy na ovocne stromceky
ja som kupil maly stromcek mandariniek v tusim hornbachu alebo niakom takom obchode tma niekedy maju male citreus len zas niekedy zato nevedia co pytat alebo potom v kule niekedy maju ale vecsinou len take vecsie za 50ecok viem ze tam maju mandarinky pomarance citrony
dost naprd neviete nieco lacnejsie?:D
Re: banánovník :D
Ja mam bananovnik v byte neico cez 4 roky a rastie krasne, neskor hodim foto
. Mna by skor zaujimalo, kde zozeniem kavovnik alebo semiacka kavovniku
. Samozrejme za normalnu cenu
.