banánovník :D

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
CHoBoT
Star
Star

banánovník :D

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute asi nie moc tema sem ale tak su tu vseliake haluze tak sa chcem spytat ci neviete kde predavaju niake bananovniky ? nie tie v hornbachu za 50 e :D nieco lacnejsie dik ak sa tu nemozu davat weby tak pls do posty dakujem :)
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Bananovniky sa daju kupit aj v Kauflande, ale bohuzial neviem za aku cenu, lebo to nesledujem. :)
CHoBoT
Star
Star

dik pojdem kuknut :) a este o niecom neviete??
mahir
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mahir »

neviem presne ale botanickej zahrade v blave by ich nemali ? viem ze som tam videl volake kaktusy a podobne tak ...
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

U nas, neviem ci kupit alebo tak ale boli v centre volneho casu. Ako keby take cosi bolo aj tam pri tebe a by si ich poziadala alebo ze im zaplatis za nieco take tak by sa to mozno dalo nie ??? skus to, nic za to nedas ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jasne bude ist do liverpoolu :wink:
jednoznacne obehat hypermarkety ak nebudu mat tak potom ovocinarske/zeleninove potreby :wink:
prinajhorsiom si to objednaj z netu
CHoBoT
Star
Star

Filipito napísal:jasne bude ist do liverpoolu :wink:
jednoznacne obehat hypermarkety ak nebudu mat tak potom ovocinarske/zeleninove potreby :wink:
prinajhorsiom si to objednaj z netu
noo obchody som obedal a nasiel som jeden za 50e a to urcite zato nedam :) viem ze v kulle mali za 3ecka ale bol som tam 2Krat a nemali ich
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Kód: Vybrať všetko

www.starkl.sk 
Z tade kupuje moja grandmum veľa vecí len si musíš objednať katalóg, ale bananovník tam majú určite.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Trosku OT, ale jednu dobu som doma taky bananovnik mal. Rastlo to dost pomaly a nakoniec to vyhynulo. Idealne prostredie som videl na plavarni, kde uz mal aj trs bananov :) Doma je tomu tazke spravit take prostredie...
CHoBoT
Star
Star

k6 napísal:Trosku OT, ale jednu dobu som doma taky bananovnik mal. Rastlo to dost pomaly a nakoniec to vyhynulo. Idealne prostredie som videl na plavarni, kde uz mal aj trs bananov :) Doma je tomu tazke spravit take prostredie...
ja som mal doma bananovnik cca 3 a pol roka mi pekne rastol rychlo mal nieco pod 2m v panelaku kazdy den ked som nezabuzdol som poriadne rosil a potom som raz kupil kusok od domu niaku kvetinu s cervikmi a tie mu zozrali korene aj dalsim rastlinam tak skusam znovu len to neviem nikde najst a 50euro co bolo v horbachu je trosku dost za take nieco

//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2009, 15:45 )
lacijawa napísal:

Kód: Vybrať všetko

www.starkl.sk 
Z tade kupuje moja grandmum veľa vecí len si musíš objednať katalóg, ale bananovník tam majú určite.
noo maju ale taky ten von a ja chcem do bytu
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

CHoBoT napísal:noo maju ale taky ten von a ja chcem do bytu
Jaaaaaaj a šak na tom ti asi aj tak nič nevyrastie. :lol: Radšej si kúp Citrus. :)
CHoBoT
Star
Star

lacijawa napísal:Jaaaaaaj a šak na tom ti asi aj tak nič nevyrastie. :lol: Radšej si kúp Citrus. :)
mam pomarancovnik a citronovnik :)zachvilku sa budem musiet s izby vystahovat :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

CHoBoT napísal:mam pomarancovnik a citronovnik :)zachvilku sa budem musiet s izby vystahovat :D
A mal si uz aj niekedy urodu?Ako chutia domace pomarance? :D Este ti do zbierky chyba Litchi. :lol:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

na agrokomplexe v nitre som to kupil za 9 sk ale to som ešte chodil nastrednu školu cca pred 3 rokmi

banan je burina preto to tak rýchlo rastie
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

tu zoženieš semienka :) :
http://www.kpr.sk/predaj/import4e.php
CHoBoT
Star
Star

plasmon napísal:A mal si uz aj niekedy urodu?Ako chutia domace pomarance? :D Este ti do zbierky chyba Litchi. :lol:
pomarance som este nemal ale citrony uz hej a su milionkrat lepsie ako z obchodu trochu mensie ale mnam :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja mam doma tiez ale citronovnik ale nejako ani raz mi nezakvitol a mam ho uz asi cca 4 roky netusm co robit a nepodiv ako naschval mam na nom nejakych drobnych skodcov vyzera to take male hnede a schnu od toho listy aneviem ako sa mam toho zbavit :( :cry:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Mám doma pomarančovník je vysoký približne 50 cm... zatiaľ nič ešte ani nezakvitol,zrejme až na druhý rok
CHoBoT
Star
Star

lollo napísal:ja mam doma tiez ale citronovnik ale nejako ani raz mi nezakvitol a mam ho uz asi cca 4 roky netusm co robit a nepodiv ako naschval mam na nom nejakych drobnych skodcov vyzera to take male hnede a schnu od toho listy aneviem ako sa mam toho zbavit :( :cry:
ja by som ho skusil osprchovat a ked to nepomoze tak skus zajst niekde kupit niaky pripravok nato a strihas ho? ja som ho ostrihal pred cca 2tyzdnami a zatial nahodil ak som dobre videl tak 8pukov

//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2009, 21:39 )
pls potrebujem radu neviete kde v ba je niake velke kvetinarstvo alebo take nieco kde predavaju mensie citrusove stromceky citronovnik pomarancovnik atd

//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 11:17)
by sa zislo zmenit nazov temy na ovocne stromceky :D

ja som kupil maly stromcek mandariniek v tusim hornbachu alebo niakom takom obchode tma niekedy maju male citreus len zas niekedy zato nevedia co pytat alebo potom v kule niekedy maju ale vecsinou len take vecsie za 50ecok viem ze tam maju mandarinky pomarance citrony
dost naprd neviete nieco lacnejsie?:D
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: banánovník :D

Príspevok od používateľa IMI »

Ja mam bananovnik v byte neico cez 4 roky a rastie krasne, neskor hodim foto :) . Mna by skor zaujimalo, kde zozeniem kavovnik alebo semiacka kavovniku :) . Samozrejme za normalnu cenu :P .
Napísať odpoveď