Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
DeJF napísal:Nepoznáte nejakú stránku kde môžem nájsť filmy na torrentoch s dabingom ?:D
Kód: Vybrať všetko
http://tracker.czech-server.com-
DeJF
Addict
Ano,no tam treba pozvanku a tú nemámŠu-Do napísal:Kód: Vybrať všetko
http://tracker.czech-server.com
Download
Nepametam si ci som to rozoberal na tomto fore ale moja otazka:
"Ked stahujem nejaky torrent cez torrent clienta tak vzdy mi spadne internet. Neviete mi poradit?"
Moja verzia je ze ten torrent mi zaberie cely internet ako ze to "scucne" a potom to cele spadne mozte mi t o potvrdit? ak to uz bolo upozornite ma prosim.
Vopred dakujem
"Ked stahujem nejaky torrent cez torrent clienta tak vzdy mi spadne internet. Neviete mi poradit?"
Moja verzia je ze ten torrent mi zaberie cely internet ako ze to "scucne" a potom to cele spadne mozte mi t o potvrdit? ak to uz bolo upozornite ma prosim.
Vopred dakujem
-
Sphinx
Addict
Re: Download
uz sa to riesilo ale tak vypni dht obmedz up/dl a mas po problemeMadeyro napísal:Nepametam si ci som to rozoberal na tomto fore ale moja otazka:
Vopred dakujem
-
lollo
Professional
ale ked mas nejaku hustu linkuhojko napísal:Madeyro: Zniz pocet pripojeni, cize napriklad na jeden torrent skus dat 30 pripojeni pre download a 10 pre upload, skus dat limit v kilobajtoch na download a aj upload... a samozrejme znizit aj celkovy pocet pripojeni, napriklad na 200.
ok a teraz k teme
pouzivam uz dost dlho uTorrent 1.8.2 a vsetko ide v poriadku ani raz sa mi nestalo aby mi spadol...teraz co je beta verzia uTorrentu 1.8.3 tak su nejake problemy s nou pri nahadzovani torrentu a aj pri zapocitavani dat(privatny tracker)...ako pisal hojko vyssie skus aj ine clienty...ale asi uTorrent je najsikovnejsi a este by som bral do uvahy Vuze(azureus)
najlepšia je pi*a je to vyhladávač ktorý spolupracuje z 50 torentovskými stránkami http://www.pizzatorrent.com/ 
zdravim... preco, ked taham cez torrent, tak, ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly, coz je asi 500b/s az 1kb/s ...a ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou 300kb/s ...preco to sakra robi..? mam azureus/vuze, ale robi mi to iste aj pri utorrent... pri utorrent mi napr. prestalo tahat ked som mal 99 percent, a uz sa to nepohlo..pri tom zdrojov tam bolo vela.. da sa to nejak nastavit, abo co..? sorrac, ak sa to tu uz rozoberalo, ale je tu vela prispevkov..
vdaka moc za odpoved
ako to znizim..? hladal som to v nastaveniach vo vuze, ale nikde som nemohol to najst.. moze to byt aj tym, ze napr, ja uploadujem 20tim ludom, a taham iba od 5tich..? da sa to nejak vyvazit aspon..?Šu-Do napísal:moze byt tolko vela zdrojov, ale nemusia uploadovat.. skus si v utorrente alebo aj v azureuse znizit pocet peerov napr. na 50
Skôr je tam málo spojení, keď tam máš 50 a od nich to ide len tak 1-2 kB/s tak už ďalej sa nepripája a ide pomaly. Keď ale dáš veľké čislo tak sa pripája stále a stále a niekto sa už nájde od koho to pôjde lepšie. To platí pre torrenty bez registrácie, na tých nemusíš mať veľa spojení, aj tak to ide dobre sťahovať.
Môže byť aj že tvoj poskytovateľ obmedzuje torrenty, zapni si aj kódovanie prenosu/vynútené.
Môže byť aj že tvoj poskytovateľ obmedzuje torrenty, zapni si aj kódovanie prenosu/vynútené.
-
Šu-Do
Redeemer
for cesar 
ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly
ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou
i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
btw nerobi ti to, ze to ide rychlo v urcitych casovych rozmedziach ?
ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly
ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou
i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
nechapem tomu, ako to funguje a preco to robi:) fakt, doslova, ked ma subor do 100 zdrojov, taha to plnov rychlostov, a ked je tych zdrojov fakt vela, tak to ide fest pomaly.. ako keby ma to chcelo obmedzit, aby som netahal tolko abo co.. mam tam teraz subor, ktory ma cez tisicku zdrojov a klientov..a ide mi to len par kb/s .. a mam tam aj par MB hudby, co ma kolo 20 zdrojov, a tu mi taha uplne naplno, a za chvilku to stiahlo...no neviem.. dakedy mi tam vyskoci rychlost na 30kb/s, ale to len fakt sekunda, a pomalicky sa to znizuje az na to 1kb/s..a zas to ide pomaly...neviem, asi skusim este inych klientov...Šu-Do napísal:i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
Ide pomaly, lebo veľa userov ťahá dole a majú download oveľa väčší ako upload tí, čo seedujú. Mne ide lepšie, keď mám veľmi veľa spojení, vtedy to ide dobre, keď mám menej tak to ide z open torrentov ozaj zle.cinges napísal:nechapem tomu, ako to funguje a preco to robi:) fakt, doslova, ked ma subor do 100 zdrojov, taha to plnov rychlostov, a ked je tych zdrojov fakt vela, tak to ide fest pomaly..
Doma mám slabý net a aj tak ide oveľa lepšie takto ale na rýchlom nete aj z piratebay a pod. ide sťahovanie aj okolo 1-2 MB/s.
Zožeň si pozvánku na kvalitnejšie torrenty tam ti stačí málo spojení.
Zahltí jedine keď máš ozaj slabý net, takých 30 kbyte/s down 8 kbyte/s up, ale keď máš oveľa rýchlejší tak určite NE.zahlti celu siet