Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

sphinx jj to poznam jeden z najlepsich finderov
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Nepoznáte nejakú stránku kde môžem nájsť filmy na torrentoch s dabingom ?:D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DeJF napísal:Nepoznáte nejakú stránku kde môžem nájsť filmy na torrentoch s dabingom ?:D

Kód: Vybrať všetko

http://tracker.czech-server.com
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Šu-Do napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://tracker.czech-server.com
Ano,no tam treba pozvanku a tú nemám :P..Ale aj tak dík
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

DeJF napísal:Nepoznáte nejakú stránku kde môžem nájsť filmy na torrentoch s dabingom ?:D
trezzor ??.. cz-sk torrent ...
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

Download

Príspevok od používateľa Madeyro »

Nepametam si ci som to rozoberal na tomto fore ale moja otazka:
"Ked stahujem nejaky torrent cez torrent clienta tak vzdy mi spadne internet. Neviete mi poradit?"
Moja verzia je ze ten torrent mi zaberie cely internet ako ze to "scucne" a potom to cele spadne mozte mi t o potvrdit? ak to uz bolo upozornite ma prosim.
Vopred dakujem
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Download

Madeyro napísal:Nepametam si ci som to rozoberal na tomto fore ale moja otazka:
"Ked stahujem nejaky torrent cez torrent clienta tak vzdy mi spadne internet. Neviete mi poradit?"
Moja verzia je ze ten torrent mi zaberie cely internet ako ze to "scucne" a potom to cele spadne mozte mi t o potvrdit? ak to uz bolo upozornite ma prosim.
Vopred dakujem
uz sa to riesilo ale tak vypni dht obmedz up/dl a mas po probleme
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Madeyro: Zniz pocet pripojeni, cize napriklad na jeden torrent skus dat 30 pripojeni pre download a 10 pre upload, skus dat limit v kilobajtoch na download a aj upload... a samozrejme znizit aj celkovy pocet pripojeni, napriklad na 200.
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Madeyro »

pouzivam BitTorrent a robim to tak ale mne sa to samo prestavi po takej pol hodke a zase to spadne... ale dikes
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BitTorrent myslis ako ten oficialny klient??? Skus uTorrent, BitComet, Azureus alebo nieco podobne. Odporucam ten uTorrent.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hojko napísal:Madeyro: Zniz pocet pripojeni, cize napriklad na jeden torrent skus dat 30 pripojeni pre download a 10 pre upload, skus dat limit v kilobajtoch na download a aj upload... a samozrejme znizit aj celkovy pocet pripojeni, napriklad na 200.
ale ked mas nejaku hustu linku :) tak to ani robit nemusis

ok a teraz k teme

pouzivam uz dost dlho uTorrent 1.8.2 a vsetko ide v poriadku ani raz sa mi nestalo aby mi spadol...teraz co je beta verzia uTorrentu 1.8.3 tak su nejake problemy s nou pri nahadzovani torrentu a aj pri zapocitavani dat(privatny tracker)...ako pisal hojko vyssie skus aj ine clienty...ale asi uTorrent je najsikovnejsi a este by som bral do uvahy Vuze(azureus)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

azureus nie ten potrebuje javu a ta zbytocne zerie RAM a nema tolko nastaveni ako utorrent
Imperko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Imperko »

najlepšia je pi*a je to vyhladávač ktorý spolupracuje z 50 torentovskými stránkami http://www.pizzatorrent.com/ :)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

zdravim... preco, ked taham cez torrent, tak, ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly, coz je asi 500b/s az 1kb/s ...a ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou 300kb/s ...preco to sakra robi..? mam azureus/vuze, ale robi mi to iste aj pri utorrent... pri utorrent mi napr. prestalo tahat ked som mal 99 percent, a uz sa to nepohlo..pri tom zdrojov tam bolo vela.. da sa to nejak nastavit, abo co..? sorrac, ak sa to tu uz rozoberalo, ale je tu vela prispevkov.. :oops: vdaka moc za odpoved
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

moze byt tolko vela zdrojov, ale nemusia uploadovat.. skus si v utorrente alebo aj v azureuse znizit pocet peerov napr. na 50
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:moze byt tolko vela zdrojov, ale nemusia uploadovat.. skus si v utorrente alebo aj v azureuse znizit pocet peerov napr. na 50
ako to znizim..? hladal som to v nastaveniach vo vuze, ale nikde som nemohol to najst.. moze to byt aj tym, ze napr, ja uploadujem 20tim ludom, a taham iba od 5tich..? da sa to nejak vyvazit aspon..?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Skôr je tam málo spojení, keď tam máš 50 a od nich to ide len tak 1-2 kB/s tak už ďalej sa nepripája a ide pomaly. Keď ale dáš veľké čislo tak sa pripája stále a stále a niekto sa už nájde od koho to pôjde lepšie. To platí pre torrenty bez registrácie, na tých nemusíš mať veľa spojení, aj tak to ide dobre sťahovať.

Môže byť aj že tvoj poskytovateľ obmedzuje torrenty, zapni si aj kódovanie prenosu/vynútené.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

for cesar :)
ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly

ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou

i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
btw nerobi ti to, ze to ide rychlo v urcitych casovych rozmedziach ?
Prílohy
Schránka01.jpg
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
btw nerobi ti to, ze to ide rychlo v urcitych casovych rozmedziach ?
nechapem tomu, ako to funguje a preco to robi:) fakt, doslova, ked ma subor do 100 zdrojov, taha to plnov rychlostov, a ked je tych zdrojov fakt vela, tak to ide fest pomaly.. ako keby ma to chcelo obmedzit, aby som netahal tolko abo co.. mam tam teraz subor, ktory ma cez tisicku zdrojov a klientov..a ide mi to len par kb/s .. a mam tam aj par MB hudby, co ma kolo 20 zdrojov, a tu mi taha uplne naplno, a za chvilku to stiahlo...no neviem.. dakedy mi tam vyskoci rychlost na 30kb/s, ale to len fakt sekunda, a pomalicky sa to znizuje az na to 1kb/s..a zas to ide pomaly...neviem, asi skusim este inych klientov...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

cinges napísal:nechapem tomu, ako to funguje a preco to robi:) fakt, doslova, ked ma subor do 100 zdrojov, taha to plnov rychlostov, a ked je tych zdrojov fakt vela, tak to ide fest pomaly..
Ide pomaly, lebo veľa userov ťahá dole a majú download oveľa väčší ako upload tí, čo seedujú. Mne ide lepšie, keď mám veľmi veľa spojení, vtedy to ide dobre, keď mám menej tak to ide z open torrentov ozaj zle.

Doma mám slabý net a aj tak ide oveľa lepšie takto ale na rýchlom nete aj z piratebay a pod. ide sťahovanie aj okolo 1-2 MB/s.

Zožeň si pozvánku na kvalitnejšie torrenty tam ti stačí málo spojení.
zahlti celu siet
Zahltí jedine keď máš ozaj slabý net, takých 30 kbyte/s down 8 kbyte/s up, ale keď máš oveľa rýchlejší tak určite NE.
Napísať odpoveď