viem ze tu je plno rovnakych prispevkov ale nikde som nenasiel poriadnu odpoved na moj problem. Uz davnejsie mi prestal fungovat moj icq acc tak som si vytvoril nove icq..ale teraz nutne potrebujem jeden kontakt z mojho byvaleho icq. Stare icq cislo zadavam spravne aj heslo zadavam spravne a skusal som uz dost moznosti (s capsom/bez atd) a stale sa tam neviem lognut. Neviete pls poradit jak na to? Email na starom icq nemam takze si nemam ako poslat nove heslo z ICQ stranky. Dik za rozumne, rychle a ucinne odpovede
Problem s icq
Problem s icq
Caute,
viem ze tu je plno rovnakych prispevkov ale nikde som nenasiel poriadnu odpoved na moj problem. Uz davnejsie mi prestal fungovat moj icq acc tak som si vytvoril nove icq..ale teraz nutne potrebujem jeden kontakt z mojho byvaleho icq. Stare icq cislo zadavam spravne aj heslo zadavam spravne a skusal som uz dost moznosti (s capsom/bez atd) a stale sa tam neviem lognut. Neviete pls poradit jak na to? Email na starom icq nemam takze si nemam ako poslat nove heslo z ICQ stranky. Dik za rozumne, rychle a ucinne odpovede
Ne neni to tak...skutocne je to moje icq...BX napísal:no pozri... ja si myslim toto: Ja teraz chcem jeden kontakt na kamarata (pise si s jednou zenou a nechce mi dat jej cislo) Nemam jedho heslo, nick mam - ten zadavam spravne, ale heslo mi nejde... mail v podstate nemam, tagze na to mozem rovno zabudbut
~ Teoreticka situacia = tvoj problem
Presne tak. Ja som sa cely cas snazil poukazat na skutocnost, ze ked nemas nic z tohoto, je to akoby si sa chcel prihlasit do uplne cudzieho ICQ a to je "nemozne" (ocividne sme sa nepochopilidraco napísal:nevies heslo, nemas mail to znamena ze ti niet pomoci, ak sa chces lognut musis vediet resp. mat aspon jednu z tychto veci
// 1000 prispevkov