Prieskum : Zabavne centrum

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

AKy mate na to nazor?

Uchytilo, vyuzival by som to
7
19%
Uchytilo ale nic pre mna
4
11%
Neuchytilo, ale rad by som taketo centrum vyuzi(va)l
3
8%
Neuchytilo a myslim ze by ludia nemali zaujem
22
61%

Celkom hlasov: 36

Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

JaJeNiektoIny napísal:Možno väčšina z nápadov sú poriadne blbosti, ktoré nemajú šancu uchytiť sa na trhu, ale to neznamená, že by sme mali prestať snívať a žiť si obyčajný nudný život aký možno žiješ ty. Myslím si, že sa treba držať pri zemi, ale netreba odsudzovať všetky nápady. Čo myslíš, ako vznikajú milionári? Majú dobrý nápad a chuť ísť za svojim cieľom. Napríklad taký Bill Gates, alebo Richard Branson...

A k téme - je to blbosť. To, čo navrhuješ môžeš kľudne nazvať hotel. Podľa mňa to má šancu uchytiť sa akurát tak v Las Vegas a pre nepekne bohatých ľudí. Investícia by bola príliš veľká, a preto by si to nemohol ponúkať za 60 ( :lol: ) euro za noc...
chlapce, bill gates nezbohatol na bytovkach pre ozranov :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja sa aspon o nieco snazim nie ako vy co iba kritizujete ;-).Uvedomte sa trochu
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Oni sa nesnazia? Ludia co maju pracu, pripadne studuju sa nesnazia? Nesnazia sa nieco robit so svojim zivotom? Aspon netrep. Je rozdiel nieco naozaj robit a mat napady.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vigor napísal:Oni sa nesnazia? Ludia co maju pracu, pripadne studuju sa nesnazia? Nesnazia sa nieco robit so svojim zivotom? Aspon netrep. Je rozdiel nieco naozaj robit a mat napady.
Snazia sa udrzat si pracu?Snazia si udrzat si studentsky zivot?Ja sa snazim tvorit.Myslel som ze viacej ludi na tomto fore vie citat a precitalo si ze nechcem veci typu ze vies kolko to bude stat a ze ci je to ko*ot alebo nie.Chcel som len vediet ci to ma podla vas perspektivu.Uz len ten kto nevie pochopit tieto jednoduche poziadavky asi nebude normalny
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

SchYzo napísal:chlapce, bill gates nezbohatol na bytovkach pre ozranov :lol:
Veď preto som povedal, že treba mať dobrý nápad. Inak, minule som narazil na celkom dobrú reláciu na ČT1, myslím, že sa sem hodí :)

>>>>>>>> Den D <<<<<<<<<
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ak by niekto postavil bytovku so vselijakymi specialitami - silne skla, atd. tak by ho to pomerne dost vyslo, nasledne opravy, upravy po akciach si ani neviem predstavit

to iba cista uvaha, dvojminutova :)

keby kvalitny bar, tak to je ina rec :)
takych je na slovensku par, na prstoch sa daju spocitat :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dieg0 napísal:Gangy si nejaky husty nie :respect:.Dakto aspon na rozdiel od inych ma napady a dakto si honi doma kladu za pocitacom
Dieg0 napísal:Ja sa aspon o nieco snazim nie ako vy co iba kritizujete ;-).Uvedomte sa trochu
Nebud drzy chlapce. Ty sa snazis? O co? Myslis ze niekedy v zivote nieco podobne aj zrealizujes? Je to presne naopak, my so svojim zivotom nieco robime, snazime sa niekam v realnom svete posunut zatial co ty len vypisujes na hojka svoje uletene napady a hras na gytare. Fakt by si sa mal spamatat.

Neviem ci si sa dal na drogy ale v poslednom case tieto tvoje prispevky o tvojom tvoreni, o tom ze ty skolu nepotrebujes lebo budes hrat v kapele a podobne pi*ov*** prestavam chapat. Clovek nevie ci sa ma smiat alebo plakat...

Aspon tu mame exemplarny priklad ako vznikaju trosky co do konca zivota robia v nejakej zalezenej tovarni a polovicu vyplaty prechlascu lebo nenavidia svoj zivot.

Len tak dalej!
Napísať odpoveď