chlapce, bill gates nezbohatol na bytovkach pre ozranovJaJeNiektoIny napísal:Možno väčšina z nápadov sú poriadne blbosti, ktoré nemajú šancu uchytiť sa na trhu, ale to neznamená, že by sme mali prestať snívať a žiť si obyčajný nudný život aký možno žiješ ty. Myslím si, že sa treba držať pri zemi, ale netreba odsudzovať všetky nápady. Čo myslíš, ako vznikajú milionári? Majú dobrý nápad a chuť ísť za svojim cieľom. Napríklad taký Bill Gates, alebo Richard Branson...
A k téme - je to blbosť. To, čo navrhuješ môžeš kľudne nazvať hotel. Podľa mňa to má šancu uchytiť sa akurát tak v Las Vegas a pre nepekne bohatých ľudí. Investícia by bola príliš veľká, a preto by si to nemohol ponúkať za 60 () euro za noc...
Prieskum : Zabavne centrum
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Snazia sa udrzat si pracu?Snazia si udrzat si studentsky zivot?Ja sa snazim tvorit.Myslel som ze viacej ludi na tomto fore vie citat a precitalo si ze nechcem veci typu ze vies kolko to bude stat a ze ci je to ko*ot alebo nie.Chcel som len vediet ci to ma podla vas perspektivu.Uz len ten kto nevie pochopit tieto jednoduche poziadavky asi nebude normalnyVigor napísal:Oni sa nesnazia? Ludia co maju pracu, pripadne studuju sa nesnazia? Nesnazia sa nieco robit so svojim zivotom? Aspon netrep. Je rozdiel nieco naozaj robit a mat napady.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Dieg0 napísal:Gangy si nejaky husty nie.Dakto aspon na rozdiel od inych ma napady a dakto si honi doma kladu za pocitacom
Nebud drzy chlapce. Ty sa snazis? O co? Myslis ze niekedy v zivote nieco podobne aj zrealizujes? Je to presne naopak, my so svojim zivotom nieco robime, snazime sa niekam v realnom svete posunut zatial co ty len vypisujes na hojka svoje uletene napady a hras na gytare. Fakt by si sa mal spamatat.Dieg0 napísal:Ja sa aspon o nieco snazim nie ako vy co iba kritizujete.Uvedomte sa trochu
Neviem ci si sa dal na drogy ale v poslednom case tieto tvoje prispevky o tvojom tvoreni, o tom ze ty skolu nepotrebujes lebo budes hrat v kapele a podobne pi*ov*** prestavam chapat. Clovek nevie ci sa ma smiat alebo plakat...
Aspon tu mame exemplarny priklad ako vznikaju trosky co do konca zivota robia v nejakej zalezenej tovarni a polovicu vyplaty prechlascu lebo nenavidia svoj zivot.
Len tak dalej!