dik moc
preinštalovanie windowsu
preinštalovanie windowsu
pri spúšťaní mi nabehne modrá tabuľka v ktorej je napísané niečo v tom zmysle že si si ,,dotrtkal hardwere´´
......a síce neviem ako sa mi to podarilo keď som len pri spúšťaní pripojil myšku a vtedy spadol pls help.... nemalo by to byť nič vážne, preinštalovanie windowsu by úplne malo stačiť lebo pochybujem že som mu odpálil vnútro.....spadol možno aj preto lebo som sa moc on nestaral a bola v nom kopa vírov.....tak by som cel nejakú radu ako by som si mal preinštalovať windows
dik moc
dik moc
-
tomaxx_199
Medium Professional
Re: preinštalovanie windowsu
Úplne klasicky, poznáš aj iný spôsob?Sao Feng napísal:tak by som cel nejakú radu ako by som si mal preinštalovať windows
ale ja neviem ako by som sa mal dostať do windwosu lebo ma to tam nepustí....chápete keď nabieha windows xp-čko tak sa objaví tabuľka kde behá v riadku tá modrá prkotina a práve vtedy mi to vyhodí tú tabuľku a nemôžem spraviť nič.....a ja keď to stihnem dať do núdzové tak stále mi to dá len tú tabuľku....takže sa dovnútra nedostanem......a je to normálne PC
No nepospises viac co ti tam beha, nepopises viac tabulku. Neviem ti poradit nic ine ako preinstalovanie windows
Ak to nevies urobit, tak

Ak ti nabehne repair, tak to nechaj a uz len kukaj ako sa ti to robi. Ak ti nahodi, ze na ktoru particiu to chces tak nejaku zvol, potvrd a idesbios -> nastavit boot z CD/DVD (většinou boot optionst nebo ve starších power managment, případně přímo v té první nabídce)
->uložit
vložit cd WIN -> restartovat komp;
"stisknutím libovolné klávesy nastartujete systém z CD" -> zmáčknout libovolnej hlavní enter (na nic jinýo to nereaguje) - že by ono staré znme "Press any key?" - bohužel klávesa any na klávesnici nebyla xD
hned na začiatok som LAMER.....viem vysvetlil si mi to totálne po lopate ale ono to nechce ísť.....tak:
1.-dostanem sa do biosu
2.-keď som tam tak dám kliknem na BOOT
ATAPI CD-ROM Drives
3.-tam môžem akurát dať ten názov alebo disabled (nechám pôvodné)
4.EXIT
-Exit saving Changes
5.vložím dvd s windowsom
6.potvrdím 5. a ono sa to reštartuje
7.na začiatku dávam enter ale nič sa nedeje
....a na záver toto je ten straší typ compu, snažím sa ho opraviť mladšiemu bratránkovi....a toto píšem zo svojho laptopu...tak sa nesmejte
p.s. na tú tabuľku totálne zabudnite chcem len preinštalovať windows....DIKI MOC
1.-dostanem sa do biosu
2.-keď som tam tak dám kliknem na BOOT
ATAPI CD-ROM Drives
3.-tam môžem akurát dať ten názov alebo disabled (nechám pôvodné)
4.EXIT
-Exit saving Changes
5.vložím dvd s windowsom
6.potvrdím 5. a ono sa to reštartuje
7.na začiatku dávam enter ale nič sa nedeje
....a na záver toto je ten straší typ compu, snažím sa ho opraviť mladšiemu bratránkovi....a toto píšem zo svojho laptopu...tak sa nesmejte
p.s. na tú tabuľku totálne zabudnite chcem len preinštalovať windows....DIKI MOC
-
tomaxx_199
Medium Professional