Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rubiki »

cert napísal: Tvrdeniam typu "Bush obsadil Irak kvoli rope" chybaju akekolvek doveryhodne dokazy - keby take tvrdenia boli aspon ciastocne pravdive iinformacie by sa objavili v beznych mediach.
lol, podla mna je uplne jasne preco tam isli!! Zisti si kto vyvazal do vojny v iraku najviac ropy a kto po vojne!!! Dalej si zisti co sa stalo z organizaciou OPEC!!

Dalej si precitaj americku Narodnu bezpecnostnu strategiu k vojne v iraku, citujem:

"Ucelom americkeho zapojenia, ako je vyjadreno v NSS, je chranit zivotne dolezity zaujem USA v regione - neprerusovany a bezpecny pristup k rope z Perzkeho zalivu"
cert napísal:Proti diktaturam prilis nefunguje diplamaticky dialog. A co II. svetova vojna? Aj tam sa mali USA zdrzat ucasti?
To co funguje a nefunguje proti diktaturam by sa neovazil rozoberat ani najlepsi politolog na planete, diktaura moze mat 1000 podob a zalezi od diktatora ci plati alebo neplati niaky diplomaticky dialog!!

USA v 2sv. vojne bojovali viacmenej len proti Japonsku a to preto ze ich napadlo, to ze im amici odmietli dodavat viac ropu a tym ich vyprovokovali sa uz ale nikde nepise!!
K ich vstupu na Europske bojisko sa da povedat len to ze sa bali toho ze Sovieti prestanu z "oslobodzovanim" az niekde v portugalsku a taak by ziskali kontrolu nad celou europou, podla mna by do vojny v Europe ani nesli kebyze sa Sovieti vo svojom postupe na Nemecko tak nezenu a keby ich Stalin o to neziadal uz od 1941!!!
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

NECITAL SOM TYCH 9 STRAN, ALE VSAK ANCO, MAM VLASTNY NAZOR:
Jednoznacne sa bojovat musi, pretoze ti sibnuty barbari-arabi by najradsej ovladli cely svet svojim nabozentsvom a presvedcenim,....
Chceme aby nam na slovensku chodili zeny zahalene v ciernych satach ???
No toto ja fakt nemusim,.... Kazdy boj ma svoje obete, tych obeti bude este vela,...
Vtomto suhlasim s amerikou, s LESom a inymi co maju rovnaky nazor ako ja,...
techno77
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa techno77 »

Traktorista napísal:NECITAL SOM TYCH 9 STRAN, ALE VSAK ANCO, MAM VLASTNY NAZOR:
Jednoznacne sa bojovat musi, pretoze ti sibnuty barbari-arabi by najradsej ovladli cely svet svojim nabozentsvom a presvedcenim,....
No toto ja fakt nemusim,.... Kazdy boj ma svoje obete, tych obeti bude este vela,...
pripajam sa k nazoru traktoristu...howorim bojowat a hotowo! :P
Spawn
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Spawn »

Al-Kájda, povodne proAmerická "spoločnosť", počaš Afgánskej krízy im Američania dodávali zbrane. Prečo asi maly Imperialisti strach zaútočiť na Afganistán, báli sa vlastných Stingrov, ktoré im dodali so všetko krásov a pocitom dobrosrdečnosti...

Havaj, ty země písní,
Havaj, proč tebe tísní
dolááár ...

Havajská krásko snědá,
bankéř tvé tělo hledá
a za svůj dolar skoupý
tě koupí ...

Havaj, ty země květů,
zpíváš celému světu
o lásce, jež není.
Dolar, ten všechno změnííí...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

LOL, tomu sa hovori "zdrvujuce" argumenty s velkym A :lol:
- "sibnuty barbari-arabi by najradsej ovladli cely svet svojim nabozentsvom a presvedcenim" LOL, zeby Arabska svetovlada? Tak toto som este nepocul.... A ucili by sa od sionistov, ze? :lol:
- "Chceme aby nam na slovensku chodili zeny zahalene v ciernych satach ???" Asi si si nevsimol, ze uz chodia, no nie preto, ze im to niekto kaze, ale ze sami chcu... hovori sa tomu sloboda vierovyznania.
- "Kazdy boj ma svoje obete, tych obeti bude este vela," Rovnako vseobecnu formulku si moze povedat kazdy jeden terorista...

Hm, "uroven" a "sila" argumentov obhajujucich politiku USA nabera na intenzite... len neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat :roll:

Ad "sibnuty barbari-arabi..." Pravidlo 6: urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban) :roll:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

jjj napísal: prepac ale co to je 25 mil $ ??? to je hovno nic .. smet tam by si potreboval najmenej 20x tolko aby sa daco zmenilo ... inac ten koncert bol good ... zadara kvalitna hudba nazivo ... bodaj by to bolo aspon 3x do roka :roll: :D
Na stretnuti G8 sa pocitalo v mld USD.:!:
Africkym statom odpustili dlhy za 70mld USD.

Je slubena pomoc pre Afriku za 50mld USD.

Kód: Vybrať všetko

http://www.bbc.co.uk/slovak/news/story/2005/07/050708_summit_g8_blair.shtml
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Tomasito napísal: LOL, tomu sa hovori "zdrvujuce" argumenty s velkym A :lol:
- "sibnuty barbari-arabi by najradsej ovladli cely svet svojim nabozentsvom a presvedcenim" LOL, zeby Arabska svetovlada? Tak toto som este nepocul.... A ucili by sa od sionistov, ze? :lol:
- "Chceme aby nam na slovensku chodili zeny zahalene v ciernych satach ???" Asi si si nevsimol, ze uz chodia, no nie preto, ze im to niekto kaze, ale ze sami chcu... hovori sa tomu sloboda vierovyznania.
- "Kazdy boj ma svoje obete, tych obeti bude este vela," Rovnako vseobecnu formulku si moze povedat kazdy jeden terorista...

Hm, "uroven" a "sila" argumentov obhajujucich politiku USA nabera na intenzite... len neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat :roll:

Ad "sibnuty barbari-arabi..." Pravidlo 6: urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban) :roll:
ked to vnimas tak ako to vnimas, som velmi rad ze svetom hybe prave bush, lebo ty si presny priklad slovenskeho politika, len sedia, a veci nechaju plavat, sem tam nieco spravia a obhajuju sa preco nespravili inak, ale preco spravili tak ako spravili nevedia,....
Som fakt rad ze svetom hybe amerika, pretoze chce s terorizmom aj nieco spravit, neprizera sa len tak ako arabi a vsetky tie ich je*** teror. organizacie ovladaju svet,....
Moj mili, len chod do Viedne a hned uvidis kolko je*** Turkov a arabov tam zije, a to ze nosit tie satky a byt cele zahalene v "plastoch", ano, oni to chcu dobrovolne, pretoze su otom presvedcene pomocou ich nabozenstva, ale chceme to aj my? resp chcu to nosit a mat rovnake vierovyznanie aj moderne europske/americke zeny???

//del by t0m4s3 - basa 2dni za urazaky uzivatela Tomasito
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Ali N napísal: Irak ma ropu, ale krajiny ako Severna Korea nemaju nic, takze americanom sa neoplati napadnut ich. Skoda ze taki ako Les a Cert to nikdy nepochopia
No kedze som nebol za kompom 2tydne tak len skocim do temy...

Zober si mapu najdi s Severnu Koreu a pochopis... a ked nepochopis tak potom ti to cele vyrozpravam len traz tu nechcem spamovat...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

CO sa tyka globalneho boju proti terorizmu ... nie ... preco lebo to nieje mozne..

Ja by som zakladnu otazku temy tvoril takto: Čo vytvorilo, resp. kto vytvoril resp. donutil vytvorit terorizmus. Aby sa LES neurazil odpoved napisem takto U.A ( za tu bodku si doplnte jedno z pismen F alebo S
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

masterrr napísal:cert: to ze nejaky Bono vyjadril spokojnost :lol: lol

Treba sa na to pozret globalne a nielen na vysledky (ter. utoky)
Ked vylucime idiotske argumenty ako ze su to fanaticky beduini ktory mi zavidia televizor (by Les) uvidime, ze vsetko ma svoju pricinu. V prvom rade sa arabi neboja postavit s fanatizmom na odpor a americania niesu pre nich osloboditelia ale okupanti co nemaju v ich zemi co robit :!: Za druhe je tu sionisticky stat Izrael, ktory utlaca arabov v ich vlastnej zemi a ktory je podporovany sionistickymi vladami v USA a Velkej Britanii. Samotna al-kaida sa vyjadrila k utokom na Londin, ze je to odplata za podporu sionistov a ich cielov. (Sionizmus - ZIDOVSKY nacionalizmus)

cert, les: Kedy uz pride americka demokracia zachranit lud v Severnej Korei? Boja sa, ze na nich korejcania odpalia atomovku alebo na nich proste seru?

Konecne to niekto vysvetlil ako som chcel! Suhlasim s Masterrom
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

berija111 napísal:
Konecne to niekto vysvetlil ako som chcel! Suhlasim s Masterrom
Tiez suhlasim len chcem pripomenut bilionove dotacie ktore dava USA Izraelu.
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

masterrr napísal:cert: to ze nejaky Bono vyjadril spokojnost :lol: lol

Treba sa na to pozret globalne a nielen na vysledky (ter. utoky)
Ked vylucime idiotske argumenty ako ze su to fanaticky beduini ktory mi zavidia televizor (by Les) uvidime, ze vsetko ma svoju pricinu. V prvom rade sa arabi neboja postavit s fanatizmom na odpor a americania niesu pre nich osloboditelia ale okupanti co nemaju v ich zemi co robit :!: Za druhe je tu sionisticky stat Izrael, ktory utlaca arabov v ich vlastnej zemi a ktory je podporovany sionistickymi vladami v USA a Velkej Britanii. Samotna al-kaida sa vyjadrila k utokom na Londin, ze je to odplata za podporu sionistov a ich cielov. (Sionizmus - ZIDOVSKY nacionalizmus)

cert, les: Kedy uz pride americka demokracia zachranit lud v Severnej Korei? Boja sa, ze na nich korejcania odpalia atomovku alebo na nich proste seru?
Ak si si nevsimol tak USA so Sev. Koreou zatial rokuju.
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

ja tiež :!:
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

cert napísal: Ak si si nevsimol tak USA so Sev. Koreou zatial rokuju.
S Irakom tak dlho "nerokovali". Cim to asi tak bude...
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ali N napísal: S Irakom tak dlho "nerokovali". Cim to asi tak bude...
S Irakom rovnako dlho rokovalo OSN(ti inspektori kym ich Husajn nevyhodil).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Traktorista napísal:ked to vnimas tak ako to vnimas, som velmi rad ze svetom hybe prave bush, lebo ty si presny priklad slovenskeho politika, len sedia, a veci nechaju plavat, sem tam nieco spravia a obhajuju sa preco nespravili inak, ale preco spravili tak ako spravili nevedia,....
Som fakt rad ze svetom hybe amerika, pretoze chce s terorizmom aj nieco spravit, neprizera sa len tak ako arabi a vsetky tie ich je*** teror. organizacie ovladaju svet,....
Moj mili, len chod do Viedne a hned uvidis kolko je*** Turkov a arabov tam zije, a to ze nosit tie satky a byt cele zahalene v "plastoch", ano, oni to chcu dobrovolne, pretoze su otom presvedcene pomocou ich nabozenstva, ale chceme to aj my? resp chcu to nosit a mat rovnake vierovyznanie aj moderne europske/americke zeny??? sa spytaj mamicky ci by to chcela, ty chudak :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Dalsi blablabla prispevok. Argumenty ziadne a nechapem co si tou Viednou chcel povedat a ako to suvisi ? Tieto zapadne staty si ich tam sami pustili. Kto povedal ze to chceme aj my?!

//del by t0m4s3 - basa 2 dni za urazanie uzivatela Traktorista
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Proti terorizmu sa bojovat neda ci uz amici pouziu Atmovu bombu alebo
M4A1 :wink: .
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

ikovan napísal: Zober si mapu najdi s Severnu Koreu a pochopis... a ked nepochopis tak potom ti to cele vyrozpravam len traz tu nechcem spamovat...
Rozmyslal som nad tym, ale aj tak stale nechapem co s tym ma spolocne geograficka poloha KLDR
cert napísal: S Irakom rovnako dlho rokovalo OSN(ti inspektori kym ich Husajn nevyhodil).
S Irakom ani nahodou nerokovali tak dlho ako s KLDR
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Niektory by sa uz mali zobudit!!! To ze isli Americania do Iraku koli rope je viac nez jasne, zistite si ich obrat za export ropy pred a po dobiti Iraku a hned vam ude jasne, to ze pomahaju Afrike a neviem komu vsetkemu je pekne, ale to neni ani 1/10 s toho co zarobili na tej rope!!! A to nevravim o tom ako dostala po hube OPEC!!!! A taky maly detail, pred vojnou v Iraku bolo vyuzivanych asi 15 zo 70 ropnych poli, po prichode amikov sa to viac nez zdvojnasobilo(zeby nahoda??)!!

Ku tomu KLDR >

Nechapem a asi ani nepochopim preco do nich vrtaju za jadrove zbrane ked vsetkym je jasne kto ich vlastni najviac.....
A preco sa USA za jadrove zbrane nepustia do Ciny?? Zeby sa bali...??!!

Traktorista:

Je na KAZDOM JEDINCOVI ake nabozenstvo si vyberie, alebo ci sa vobec ku niakemu prikloni a nemyslim si zeby sa v europe toto nabozenstvo niako velmi rozmohlo, ale s teba doslova ziari xenofobia tak sa neni comu cudovat....
Dalej sa vyjadrit ze arabi su barbari je uplne nemiestne a mysliet si ze chcu svojim nabozenstvom ovladnut svet je dost ironicke ked nase krestanstvo sa v historii rozsirilo asi najviac a islam ostal viacmenej len vo svojich povodnych krajinach a ma tam najviac veriacich!! Dalsia zaujimavost je ze nase nabozenstvo ma najviac veriacich uplne inde ako tam kde sa po starocia praktikovalo!! A v nasom "najlepsom" nabozenstve sa spachalo daleko viac zlocinov a trpelo koli nemu ovela viac ludi ako v Islame!!

Stale ale nechapem co to ma s terorizmom??!?!?!

To ze svetom hybe Bush je podla mna blbost, pretoze on tento svet nici!!
Nechapem ako moze niaka krajina napadnut inu v 21 storoci bez toho aby s tym suhlasili medzinarodne organizacie a to je k tomu este USA, ktori sa slobodou doslova obhanaju!! Mali by sa zobudit a uvedomit si ze nie vsetci stoja o ich "pomoc"!!.

A len tak nechapem preco si americania tych teroristov este aj cvicia....?
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty vole ... Ludia vy mi tu dnes niektori hovorite zo srdca... ( odkial mate pristupove hesla) ... Ale teraz k veci je to fakt..

Ak ste sledovali media tak urcite viete ze v Iraqu sa rozmaha peticia za odchod "oslobodzovacich" vojsk z Iraqu.. Robi to dajaky vplyvny chlapik /daky sitsky duchovny/ a ujo Bush si kludne povie NIE my tu budeme dovtedy kym my uzname za vhodne... Sak to je horsie ako RUSI v 68. To ved je uz podla mna okupacia... F-USA
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

cert napísal: Tvrdeniam typu "Bush obsadil Irak kvoli rope" chybaju akekolvek doveryhodne dokazy - keby take tvrdenia boli aspon ciastocne pravdive iinformacie by sa objavili v beznych mediach.
No ty si pako amici budu svojemu spravodajstvu Reuters hovorit ze "povedzte v spravach ze my sme tam neisli ani koli saddamovi ani koli zbraniam ale koli rope" Neuraz sa ale takejto nevedomosti ked ani nevies komu sluzia burzoazne media sa hovori politicky idiotizmus
Napísať odpoveď