Prison Break [spoilers]
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
obidva mam komplet pozreteŠu-Do napísal:zacni novy, napr. ja som zacal s Big Bang Theory a najnovsie s Lost
ak sa ti to tak pacilo tak si to mozes pozriet cele znova odzaciatku.. len neviem ci by si mal na to nervy keby si uz vedel ako co dopadne. lebo ja by som takyto serial uz nedokazal znova pozerat. sitcomy ano ale toto bolo naozaj uz dost zdlhave.. som rad ze PB uz skoncildjxtreme napísal:ten final break na konci dojal aj mna normalne k slze...pekne to zakoncili,ale dost smutne...co ja budem teraz pozerat?...vacsina serialov ma pauzu, alebo skoncili
-
lekoklatik
VIP
Pre mňa to bolo najhoršie nie vo Final Breaku ale na konci poslednej časti keď išli na ten Michaelov hrob
Som smutný a zároveň šťastný že to skončilo . Už neostáva nič iné len poďakovať celému týmu a hercom čo hrali v PB a samozrejme ja osobne ďakujem aj uploaderom a prekladačom lebo som PB sťahoval
Som smutný a zároveň šťastný že to skončilo . Už neostáva nič iné len poďakovať celému týmu a hercom čo hrali v PB a samozrejme ja osobne ďakujem aj uploaderom a prekladačom lebo som PB sťahoval
neviete, kde by som mohol stiahnuť SK/CZ titulky na tieto časti:
prison.break.s04e23.720p.hdtv
prison.break.s04e24.720p.hdtv
Na http://www.prison-break.cz sú len na 23. časť a tie mi nesedia.
Pls odpíšte mi cez SS, lebo túto tému čítať nechem!!! DIKY
prison.break.s04e23.720p.hdtv
prison.break.s04e24.720p.hdtv
Na http://www.prison-break.cz sú len na 23. časť a tie mi nesedia.
-
hojko
Site Admin
Shwollo: Ked to necitas, tak je to tvoj problem. Tvoje nazvy suborov nemaju ziadne oznacenie skupiny, takze to moze byt kludne aj rip Jana z Dolnej Hornej, ale aj scenovy... Skus pozriet sem: http://www.titulky.com/index.php?Fullte ... Record=600
Diky 2Pacaveli-mu a FIKY-mu za titulky
K- darca: Keď nedokážeš pochopiť, prečo túto tému nečítam, tak si prečítaj názov témy!!! nabudúce sa podpíš.!!!
hej, ale ja som to už tak stiahol, takže netuším koho rip to je.hojko napísal:Tvoje nazvy suborov nemaju ziadne oznacenie skupiny, takze to moze byt kludne aj rip Jana z Dolnej Hornej, ale aj scenovy.
K- darca: Keď nedokážeš pochopiť, prečo túto tému nečítam, tak si prečítaj názov témy!!! nabudúce sa podpíš.!!!
-
Soviet
Darca
Tak po dlhom otalani, po ukonceni mojho sledovania po tretej serii, som sa predvcerom pustil do poslednej 4tej..Za dva dni som to zhliadol a tak to nejak z mojho pohladu zosumarizujem:
Serial ako taky, ma az tak moc nesklamal, aj ked miestami mohol MacGyver ostat zahanbeny. Nepoucili sa a stale ich bavilo skoro v kazdej casti davat pasaze "na poslednu chvilu". Az mi to zacalo kus povadievat.
Zacalo to byt zaujimave, ako sa snazili dostat cez stenu do scylly, ale netusil, som, ze predsa to bude az take easy pre nich.
Bellick? Keby ho chytila v tom kanali voda, tak by nebol v truhle cely, ale odrveny a tipujem, ze aj celkom slusne dolamany. Nehovorim o tom, ze ho stihli najst za par hodin.
Kedze uz netusili ako urobit a predlzit aj poslednu seriu serialu, tak sup tam vsetkych "nezvestnych" ako Kellerman, aby sa malo o com este tocit..Nevravim o akcii kde zabili toho chlapika z indie ked prednasal. To ako vsade 300 policajtov, ale oni poslu dvoch na akciu po schodoch? A o tom case ani nevravim, vsak kym oni presli 8pochodi, Micheal uz mal bombu hotovu
Rychlost prezliekania do obleku polisov taktiez excelentna. Takychto nedomyslenych veci tam bolo az priiiliz vela.
A Koniec?
Ako z knihy rozpravok..Dost, ze opatovne vsade bolo x policajtov a kamier, tak ona si proste vijde dverami za plotom do auta..Cudujem sa, ze si to auto nikto za tu dobu nevsimol, ked tam to bolo vsade zahadzane policajtami.
Tak asi tolko..Par veci mi tam vadilo, ale tak mozem dat konecne hodnotenie tomuto serialu tych 7/10..
Serial ako taky, ma az tak moc nesklamal, aj ked miestami mohol MacGyver ostat zahanbeny. Nepoucili sa a stale ich bavilo skoro v kazdej casti davat pasaze "na poslednu chvilu". Az mi to zacalo kus povadievat.
Zacalo to byt zaujimave, ako sa snazili dostat cez stenu do scylly, ale netusil, som, ze predsa to bude az take easy pre nich.
Bellick? Keby ho chytila v tom kanali voda, tak by nebol v truhle cely, ale odrveny a tipujem, ze aj celkom slusne dolamany. Nehovorim o tom, ze ho stihli najst za par hodin.
Kedze uz netusili ako urobit a predlzit aj poslednu seriu serialu, tak sup tam vsetkych "nezvestnych" ako Kellerman, aby sa malo o com este tocit..Nevravim o akcii kde zabili toho chlapika z indie ked prednasal. To ako vsade 300 policajtov, ale oni poslu dvoch na akciu po schodoch? A o tom case ani nevravim, vsak kym oni presli 8pochodi, Micheal uz mal bombu hotovu
A Koniec?
Ako z knihy rozpravok..Dost, ze opatovne vsade bolo x policajtov a kamier, tak ona si proste vijde dverami za plotom do auta..Cudujem sa, ze si to auto nikto za tu dobu nevsimol, ked tam to bolo vsade zahadzane policajtami.
Tak asi tolko..Par veci mi tam vadilo, ale tak mozem dat konecne hodnotenie tomuto serialu tych 7/10..
Re: Prison Break [spoilers]
Chcem sa opýtať čo je pravda na tom že sa bude vysielať Prison Break season 5 ?
lebo som nasiel toto
lebo som nasiel toto
ale nikde som zatial nevidel zeby sa zacala natacat 5 seria a ani ze by sa vobec mala tak ako to je ?"We will continue to make PB for as long as the network asks us to," Nick writes on PBreakFans. "But if we are not asked back for a 5th season or a 6th or whatever, that would be the end of the road. But we, as writer/producers, don't worry about that stuff - we make as good a show as we can and see what happens. The network has been great to us and they are our partners in the show - we will work hard for them and give them a show we hope they are proud of and see what happens. That's the way it is on every show. You put it on the air and hope for the best."
-
profik
Light Professional
Podla mna to je len nejaky hoax. Michael zomrel podla mna tam uz nieje co tocit a ak by sa nieco take chystalo tak by to bolo asi TU . Ale mal sa tocit spin-off, ale ten sa tiez pravdepodobne zrusil.
j to viem tam som to kukal ktovie ci to je len nejaky vystrelok par ludi alebo je to realita
-
BeRnSpiRiT.
Amateur
Vedeli by ste mi nájsť diel štvrtej série 24 ( posledný ) a film FINAL BREAK to všetko v CZ DABINGU ? Alebo v SK ? Nikde to neviem nájsť :-/ ... SK ešte nebola premiéra , ale cz by to mohlo byť , môžte prosím Vás ? 
-
Janio
Zablokovaný
24 časť štvrtej série ide v utorok ráno o 7:50 si to pozri v TV, alebo nahraj....
Mňa by skvôr zaujímalo kedže som v piatok zmeškal časť (23) nemohli by ste mi napísať čo bolo v tej časti ? Vraj tam vysvetľujú jeho smrť čo je dosť zaujímave, thx K+
Mňa by skvôr zaujímalo kedže som v piatok zmeškal časť (23) nemohli by ste mi napísať čo bolo v tej časti ? Vraj tam vysvetľujú jeho smrť čo je dosť zaujímave, thx K+
-
BeRnSpiRiT.
Amateur
23 diel ? Zavreli Saru do vazania , a on planoval utek , alex ho podrazil a nainstalovali kameru a to jeho utek znemoznil , sara ma problemy , bacharky ju zbili a ona sa dala do najlepsej vazenskej partie ... u Ocka
inac si hod do googlu prison-break.mysteria .. a mas tam 23 cast na stiahnutia .... ALE JA SO MSA PYTAL AJ NA FILM THE FINAL BREAK : nieje niekde ? po cesky