vráti sa ku mne bývalý?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tiredandunspired
Novice
Novice

vráti sa ku mne bývalý?

Príspevok od používateľa tiredandunspired »

Chodila som s chalanom skoro rok a bolo to uplne super. Potom sa so mnou rozisiel so slzami v ociach.Rozisiel sa lebo sa mu prestala pacit moja povaha. Mesiac sme sa nevideli a potom sme sa stretli a cel sa dat dokopy. No potom si to rozmyslel a nedal sa. Presiel dalsi mesiac a v pohode sme sa bavili ako kamosi no ja som to nevydrzala a v jeden den som mu zavolala s placom nech to skusime a on povedal ze nece. Asi pol hodinu som sa mu vnucovala. Teras si so mnou nechce ani pisat. Vsetko som pokazila. Pls poradte mi ze ci je mozne ze sa ku mne ece vrati aj potom ze som sa mu vtierala lebo ked sme spolu chodili my sme planovali aj buducnost a bolo to dost vazne.A ja sa bojim ze som si ho tymto odohnala us navzdy :( co si o tom myslite? chalani ako by ste sa zachovali vy na jeho mieste?
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vráti sa ku mne bývalý?

Príspevok od používateľa Hotwire »

tiredandunspired napísal:Chodila som s chalanom skoro rok a bolo to uplne super. Potom sa so mnou rozisiel so slzami v ociach.Rozisiel sa lebo sa mu prestala pacit moja povaha. Mesiac sme sa nevideli a potom sme sa stretli a cel sa dat dokopy. No potom si to rozmyslel a nedal sa. Presiel dalsi mesiac a v pohode sme sa bavili ako kamosi no ja som to nevydrzala a v jeden den som mu zavolala s placom nech to skusime a on povedal ze nece. Asi pol hodinu som sa mu vnucovala. Teras si so mnou nechce ani pisat. Vsetko som pokazila. Pls poradte mi ze ci je mozne ze sa ku mne ece vrati aj potom ze som sa mu vtierala lebo ked sme spolu chodili my sme planovali aj buducnost a bolo to dost vazne.A ja sa bojim ze som si ho tymto odohnala us navzdy :( co si o tom myslite? chalani ako by ste sa zachovali vy na jeho mieste?
neviem ci ti niekto bude vediet poradit v tomto...ani ja neviem co by som na jeho mieste robil lebo nepoznam situaciu okolo vas...preco mu vadi tvoja povaha? co konkretne mu vadi? a teraz si sa uz zmenila?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

NIE ... dvakrat do rovnakej rieky nevstupis .. jedine ze by si nohy na kraji omocil ... jak vis co mylsim :-P ...

... teda to je aspon moj osobny nazor, ja teda keby som sa s holkou rozisiel kvoli tomu ze sa "zmenil jej charakter", tak to je rozhodnutie definitivne ... mam taky zvyk nerozchadzat sa s niekym len tak z rozmaru ... mozno to ma niekto inak ... tazko povedat ...

... kazdopadne sa mu "nevtieraj" ty to zaneho isto nevyriesis ... ak ma pre teba slabost, tak si k tebe najde cestu sam ...
tiredandunspired
Novice
Novice

SchYzo napísal:neviem ci ti niekto bude vediet poradit v tomto...ani ja neviem co by som na jeho mieste robil lebo nepoznam situaciu okolo vas...preco mu vadi tvoja povaha? co konkretne mu vadi? a teraz si sa uz zmenila?
zmenila no kedze som sa mu vtierkala predvcerom tak je jasne ze mi to neveri...on si proste dal do hlavy ze som sa nezmenila...ja si myslim ze on chce byt aj slobodny lebo to vtedy hovoril ked som mu dala na vyber.ze on nechce nikoho..ale on mal takyto stav aj pred rokom ece ked sme sa nepoznali.povedal ze mal rok kedy bol slobodny a zacalo mu to liest na city potom a dali sme sa dokopy...a teras sa chova presne ako predtym..ale ako sme sa dali dokopy tak nechapal ze ako to vsetko dokazem prenho robit ze sa onho staram pomaham mu..proste aj ma poziadal o ruku tak nezavezne ale bo sme mladi...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tiredandunspired napísal:zmenila no kedze som sa mu vtierkala predvcerom tak je jasne ze mi to neveri...on si proste dal do hlavy ze som sa nezmenila...ja si myslim ze on chce byt aj slobodny lebo to vtedy hovoril ked som mu dala na vyber.ze on nechce nikoho..ale on mal takyto stav aj pred rokom ece ked sme sa nepoznali.povedal ze mal rok kedy bol slobodny a zacalo mu to liest na city potom a dali sme sa dokopy...a teras sa chova presne ako predtym..ale ako sme sa dali dokopy tak nechapal ze ako to vsetko dokazem prenho robit ze sa onho staram pomaham mu..proste aj ma poziadal o ruku tak nezavezne ale bo sme mladi...
kolko mas rokov a kolko ma on?? a aka si bola predtym ze sa rozisiel?? kazdopadne suhlasim s tym ze vtierat by sa nemala lebo potom mozes nanho posobit "lacno"
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Hneď po prečítaní prvého príspevku napadlo aj mne príslovie "Dvakrát do jednej rieky nevstúpiš".. Nemyslím, že chlapec sa k Tebe vráti, teda neviem, čo sa medzi Vami stalo.. prečo tak náhle zmenil názor? Z ničoho nič to určite nebolo, musel mať nejaký dôvod, to mesačné odlúčenie, hmm, pochybujem.. Jedine žeby si počas toho, keď ste spolu neboli našiel inú.

A ešte jedna rada: Nikdy, ale nikdy, sa partnerovi nevtieraj.. To nemá rád nikto, vo vzťahu majú obidve polovice pôsobiť suverénne.
tiredandunspired
Novice
Novice

nordkapp_pb napísal:NIE ... dvakrat do rovnakej rieky nevstupis .. jedine ze by si nohy na kraji omocil ... jak vis co mylsim :-P ...

... teda to je aspon moj osobny nazor, ja teda keby som sa s holkou rozisiel kvoli tomu ze sa "zmenil jej charakter", tak to je rozhodnutie definitivne ... mam taky zvyk nerozchadzat sa s niekym len tak z rozmaru ... mozno to ma niekto inak ... tazko povedat ...

... kazdopadne sa mu "nevtieraj" ty to zaneho isto nevyriesis ... ak ma pre teba slabost, tak si k tebe najde cestu sam ...
lenze tu je problem ze ja som sa nezmenila pocas vztahu..on je dost domyslavy a dal si to do hlavy lebo on sa zmenil na uplny opak toho chalana co som poznala s ktorym som chodila..zacal hulit chlastat a nevem co vsetko...a pritom som sa nezmenila..mosno som bola niekedy nervozna ale nikdy nie nanho zla ani nic..ale teras som us v poho len tymto ze som sa mu strkala tak ma uplne odpisal ze: boha stale to musis riesit...vies co nepis mi
to mi napisal neska a ja nevem ci si tu cestu ku mne najde ked ma us takto odpisal

//autoeditácia príspevku ( 02 Jun 2009, 19:00 )
Innocence napísal:Hneď po prečítaní prvého príspevku napadlo aj mne príslovie "Dvakrát do jednej rieky nevstúpiš".. Nemyslím, že chlapec sa k Tebe vráti, teda neviem, čo sa medzi Vami stalo.. prečo tak náhle zmenil názor? Z ničoho nič to určite nebolo, musel mať nejaký dôvod, to mesačné odlúčenie, hmm, pochybujem.. Jedine žeby si počas toho, keď ste spolu neboli našiel inú.

A ešte jedna rada: Nikdy, ale nikdy, sa partnerovi nevtieraj.. To nemá rád nikto, vo vzťahu majú obidve polovice pôsobiť suverénne.
nenasiel on sa proste zmenil na to, co bol pred tym nes chcel vazny vztah..ked ho sloboda omrzela spoznali sme sa a dali do kopy a po roku zase chcel slobodu tak ja nevem o co mu ide...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tiredandunspired napísal:lenze tu je problem ze ja som sa nezmenila pocas vztahu..on je dost domyslavy a dal si to do hlavy lebo on sa zmenil na uplny opak toho chalana co som poznala s ktorym som chodila..zacal hulit chlastat a nevem co vsetko...a pritom som sa nezmenila..mosno som bola niekedy nervozna ale nikdy nie nanho zla ani nic..ale teras som us v poho len tymto ze som sa mu strkala tak ma uplne odpisal ze: boha stale to musis riesit...vies co nepis mi
to mi napisal neska a ja nevem ci si tu cestu ku mne najde ked ma us takto odpisal
tak tiez si myslim ze on sa uz k tebe nevrati...je to mozno z casti tvoja a z casti jeho chyba, alebo aj nie...to my nevieme kedze vas dvoch nepozname...
tiredandunspired
Novice
Novice

SchYzo napísal:kolko mas rokov a kolko ma on?? a aka si bola predtym ze sa rozisiel?? kazdopadne suhlasim s tym ze vtierat by sa nemala lebo potom mozes nanho posobit "lacno"
obidvaja mame 17 ale us skoro 18. ja som bola stale rovnaka ani ras sme sa nepohadali a on proste mi povedal ze chce byt slobodny nad nicim nerozmyslat...a preto mi ani nece dat tu druhu sancu ..on nece ziadnu do vztahu...a myslis ze to nejak prekusne ze som sa vtierkala a bude to zas oka?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tiredandunspired napísal:obidvaja mame 17 ale us skoro 18. ja som bola stale rovnaka ani ras sme sa nepohadali a on proste mi povedal ze chce byt slobodny nad nicim nerozmyslat...a preto mi ani nece dat tu druhu sancu ..on nece ziadnu do vztahu...a myslis ze to nejak prekusne ze som sa vtierkala a bude to zas oka?
taak ak ta takto odje*al tak ti za to nestoji....ale moze byt aj ze si sa zmenila ty len si to neuvedomujes, preto je to z pohladu nezainteresovanich ludi tazko vidiet...kazdopadne snaz sa nanho zabudnut (napr pri trenovani pravopisu)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Este kolkokrat ti to treba napisat?

Nie, nevrati sa k tebe, a nie je sa mu co cudovat.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

resp. ak mu prepne a vrati tak je riadny debil....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Preco nie? Stane sa z neho sovinisticky bastard, co ju bude sexualne vyuzivat, spravat sa k nej ako grobian, a ona bude rada ze je s nim. Model dokonaleho vztahu.
Maki
Darca
Darca

sice tiez pravda... :D to ma nenapadlo pravdupovediac...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

tiredandunspired napísal: len tymto ze som sa mu strkala tak ma uplne odpisal ze: boha stale to musis riesit...vies co nepis mi
tak neries, nepis a cakaj
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Fabo napísal:... nie je sa mu co cudovat.
toto by som poprosil upresnit, nejak som nepochopil pointu
ak som spravne porozumel, tak chalan raz napisal, ze sa chce vratit a potom si to ale rozmyslel....nechapem aky ma ona podiel viny na rozchode, ak tvrdi, ze sa nezmenila a ak to bol dovod rozchodu (samozrejme je to iba moja domnienka z toho co pise), ale okrem toho, ze sa mu vnucovala v zasade nerobi nic zle natolko, aby som pustil do obehu taketo tvrdenie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ked ti chlap napise Boha co to stale riesis ... nepis mi (alebo tak nejak to bolo), tak to znamena Boha co to stale riesis ... nepis mi ... cize v preklade do spisovnej slovenščiny ŇIJE ! ! ! ...
Maki
Darca
Darca

to je tak... ked chlap povie nie - mysli nie

zena ked povie ano - mysli neviem
ked povie neviem - mysli nie
a ked povie nie - tak ani srnky netusia co mysli..... a ci vobec mysli
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No tomu asi fakt nerozumies??? Ked ti to jasne napise tak neni o com a este hentakymi peknymi slovami. A vnucovat ? prosim ta myslis, ze by ti robilo dobre ak by ti stale pisal ktosi alebo hovoril, ze skusme to a take bludy??? Myslim ze nie, ak bude chcet tak sa vrati ale jasne dal najavo svoj nazor a postoj a neni co riesit.... :smt065
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

jj, chalani písali... napísal to pomerne dosť jasne... a tam už potom nie je čo riešiť. Neviem, čo sa medzi vami stalo, ale podľa správania ešte asi nevie, čo chce... a ty to vieš až priveľmi.. možno tam sa to niekde škrelo. Chcela si veľmi a to veľmi(proste ten "vysoký štandard") na to si zvykol... a po čase sa mu to začalo protiviť.. možno v tom videl tú tvoju zmenu povahy...

Na čas sa mu skús neozývať, čiastočne s ním prerušiť kontakty... uvidíš, čo to spraví s ním.. a hlavne s tebou, nič lepšie ti neporadím. :)
Napísať odpoveď