Antifa

Diskusie na politické témy...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

nordkapp_pb napísal:blbče, ze ti tak musim so vsetkou uctou povedat, precitaj si celu temu a uvidis ze sa nepriklanam v tom zmysle o ktorom sa bavime ani k lavici ani k pravici ... a ano drieme vo mne skor pravicovy duch a nevidim na tom nic zle, pravicoa politika mi vonala vzdy viac ... v dnesnej dobre by sa to dalo definovat ako ze som "stredo-pravý" :-P ... preco je pre teba ten kto s tebou nesuhlasi automaticky debil ? mozem to vedet ? ? ? ... keby si chapal tomu co citas tak by sa toto nestalo :-D :-D ... ale hold ...
Jooj, mojko tak si series do huby, a ani si to neuvedomujes zrejme. Nadavat mi vies, ale co okrem toho? Mne ty kazes citat co pisem? Mozem zacat ja teraz? .............
1. V ktorom konkretnom mojom postie som pisal konkretne o tebe, ze si praviciar?
2. Aj tak si si to sam priznal, ze sa 'naklanas' viac do prava...tak by ta to vobec urazat nemalo, keby som ti to napisal.
3.Ukaz mi znova moj konkretny post, kde som niekomu nadaval do debilov, lebo ma iny nazor ako ja.

Ked mi tie posty ukazes, ok priznam si chybu a budem ticho....ale ked nie tak fakt asi budes v mojich ociach ako debil.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Lubos -> prestan byt detinsky ... tu mas post -> http://www.hojko.com/post1183986.html#1183986 -> v nom na konci citujem pises -> "A hovorte si co chcete, pre mna bude kazdy kto velmi vyskakuje, nadava, uraza a podobne. lavicu....tak je jasny praviciar, ci sa jedna o nacinalistov, nacistov dokonca fasistov a rasistov" ... to je jednoznacne hadzanie mna do jedneho vreca s nacistami o ktorych si mylsim ze su debili, ty ma radis po ich boku a teda tiez ako debila ... nikde si to nenapisal priamo, ale ani si nemusel, nemusi byt vsetko explicitne vyjadrene, alebo mas pocit ze sa mylim ked si mylsim ze povazujes praviciarov za nieco ine ? v tvojich ociach zle ? ... prepac ak to tak neni ale z tvojich postov mam presne taky dojem ! :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No mylis sa....na to sa ti ja mozem vykaslat....uprimne ti poviem, ver si ci nie, ale vobec som to o tebe nepisal ani som na teba vobec nemyslel pri pisani tohto postu....ocividne si sa do tej skupiny mnou opisanej zaradil sam. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no ano mas samozrejme pravdu, cely cas tu kritizujem takzvany extremizmus a nakoniec sa sam medzi nich zaradim ... VEDOME si CELY CAS SEREM DO HUBY ... sam neviem preco, ale tvoja logika to ocividne dava :-) :-) :-) ... si hviezda "logickej dedukcie bez argumentov" :-D :-D .. .tesilo ma, moje meno je Extremista Pravicovy :-) ...

... zobud sa :-)

// nechcem aby sa to zvrhlo k nejakym osobnym invektivam, nemam to rad, nic to pri diskusiach neriesi, tak prosim zacni uvadzat veci na pravu mieru, nie tu cachrovat s pojamami praviciar a pod. :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj...ocividne s tebou nieje normalna rec, nemam sa s tebou o com bavit...okrem bezdovodneho urazania nevies nic...dovi dopo.... 8)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

opakujem -> // nechcem aby sa to zvrhlo k nejakym osobnym invektivam, nemam to rad, nic to pri diskusiach neriesi, tak prosim zacni uvadzat veci na pravu mieru, nie tu cachrovat s pojamami praviciar a pod. ...

.. a sand ta nic neurazilo ? ? ? ved som nikde nenapisal otvorene ze si debil .... vidis dufam tu paralelu s tvojim jednanim ? :-) :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, ja som sa neurazil, proste nevidim zmysel v tejto teme a celkovo v tejto diskusii..... 13 stran sraciek, ktora nevedu nikam....99% ludi co tu prispeli maju potrebu si zabrdnut do skupiny ludi o ktorych vedia bacov ch*j a nasledne si myslia, ze su majstrami sveta....to, ze operujem so slovami 'pravica' a 'lavica' mozno si si este nevsimol, ale cela tato tema o tom je tak nebudem pisat o KSS alebo neviem o com....pacilo by sa ti viac keby som pouzival slova ako 'nackovia' ? Snad odo mna nechces aby som im hovoril 'Slovenska Pospolitost'.
Samozrejme, ked ty inklinujes k pravici a ja k lavici, tak to tu normalne vyzerat nebude....aj preto som sa snazil neozyvat za dlhsiu dobu, no hlupost u niektorych ludi ma k tomu opat prinutila.
A estemensia perlicka....dal by som ruku do ohna, ze keby som si ja zalozil temu s nazvom 'Nackovia' dal by som tam fotky holych hlav a nakopiroval by som tam zopar PRAVDIVICH linkov o tom co robia praviciari, tak sa mi to zamkne. Ale budis....neviem kde tento svet speje, mam pocit, ze sa to znova zmoze na dobu, ktora bude podobna dobe Hitlerovej....na novo sa spojazdnia koncntraky a sme tam kde sme boli.....fakt mam pocit, ze vacsina z vas ani netusi o co ide tej vasej 'extremnej' lavici....skupina ludi ktorej sa hovori Antifa sa iba snazi o to aby to vsetko znova nedoslo az tak daleko ako to doslo za doby spominanej vyssie....neviem co je na to mtake nepochopitelne....poniektory z vas nechapu preco antifa robi bordel, a preco sa chodia bit a podobne....preco vlastne pouzivaju nasilie pri svojich zakrokoch....na to mate jasnu opdoved na oficialnej stranke:
Proč jsme ochotni v boji proti fašismu použít i násilí?
Násilí chápeme jako jeden z prostředků boje proti fašismu, avšak snažíme se k němu sahat, až když je to nevyhnutelné. Mnohokrát jsme se přesvědčili, že je násilí to jediné, čemu neonacisté rozumí. Sami totiž často nemají žádný skutečný zájem na politické činnosti a je to právě pouze násilnická a agresivní image, které je na neonacismu přitahuje. Násilí představuje mantinely jejich světa, a proto se bez něj nelze v rámci antifašismu obejít. Jestliže bojujeme proti neonacistům i násilím, nebráníme jen sami sebe a náš svobodný prostor, ale bojujeme i za všechny, kteří se bránit nemohou. Zároveň neuznáváme monopol státu na násilí. Nevidíme důvod, proč by mělo násilí, které používá policie, být bráno jako z principu lepší než jiné násilí. Přesto se snažíme roli násilí nepřeceňovat, neboť si uvědomujeme i jeho negativní důsledky. Raději pořádáme osvětové akce, přednášky, koncerty a festivaly, případně demonstrace, nebo naopak sportovní utkání, na kterých můžeme problematiku fašismu vysvětlovat pokojnou cestou. Nejdůležitější antifašistický boj se totiž vede v hlavách lidí.
Snad jasna odpoved....ked vam je stale nejasno tak ja uz neviem ako to vysvetlit....
V mojom jednani vidim tu paralelu normalne.... :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to ako taky pochaby clanocek ma ospravedlnit nasilie ? ? ? ci sa jedna o nasili afacke alebo by sa jednaloo nasilie ns ? ? ? ... jediny priehladny argument padol, ze brania aj slobodu tych ktori si ju nemozu branit (alebo tak nejak to bolo napisane) ... od toho snad mame institucie, ktore su k tomu urcene, aby chranili nasu bezpecnost (a aj chrania -> zrusenie SP napr., ked to teda chces mat v konfrontacii s NS) ... navyse to cele len povzbudzuje tych maldych co maju nasrane v hlave aby jedni mlatili bezdovodne holohlavych a druhi dlhovlasych ...

... nemam pocit ze keby sa do mna pustili nackovia (ze nemaju preco, od toho odhliadnem) ze by mi dobrovolne pribehla na pomoc prva afacka hliadka :-) ... hlavne ze dokazu nasilie ospravedlnit pred svojimi :-) ...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

lubi sa mi ako su dlhovlasy povazovany za afakov,hlavne ze existuje nazimetal :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Risko napísal:lubi sa mi ako su dlhovlasy povazovany za afakov,hlavne ze existuje nazimetal :D
pred cim sa skryvas ? toto je tvoj nazor ? ... narazas na absolutne nepodstatne veci, ktore ani niesu stavane do role faktou, len proste pomenuvaju priklady ...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja nehovorim o nacizme z priruciek a z je...krasnych clankov na internete +knih.Ale hovorim o nom tak ako ho vidim.
Ludia ktory podporuju pravicu su agresivny,piju alkohol,nevedia sa spravat,hailuju,nadavaju na slusnych ludi okolo,robia bordel,zabijaju ludi.

Hovorim o ludoch ktory prejavuju pravicu realne ne internetherov.

Kedy bolo naposledy ze antifak zabil nacka alebo tak ?

(nehoovrim ze lavica je super ale urcite lepsia ako pravica)

btw dnesnym praviciarom by som doporucoval prestudovat si ich rodokmen ci nesu nejaka podradna rasa pretoze asi by volili ich vlastnu smrt :-*
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

nordkapp_pb napísal:...od toho snad mame institucie, ktore su k tomu urcene, aby chranili nasu bezpecnost (a aj chrania
Pomenuj mi nejake konkretne institucie, zaujima ma to....
A nabuduce sa tam aspon podpis....je mi jasne ze to je od teba :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

integrovane systemy starajuce sa o nasu bezpecnost .. ci je to slovenska armada v spolupraci s NATO po vojenskej stranke (aj ked, to by bolo vazne iba v krize), tajna sluzba starajuca sa o vnutornu stabilitu a bezpecnost a konecne policajne zlozky zabezpecujuce poriadok, ochranu zivota a majetku ... ked ti nepomozu tito, tak ti nejaka antifa nepomoze ... v krizovej situacii, ktora sa zomelie necakane a rychlo je aj tak vzdy kazdy za seba (prepadnutie napr.) ... branis sa dostupnymi prostriedkami -> utek, bojove umenia, zbrane .. ZIADNA antifa, policia, nackovia ani nikto ti vtedy nepomoze ... resp. sa na nich nemozes spoliehat ze sa zrazu objavia a "s pouzitim nevyhnutneho nasilia budu chranit slobodu defakto bezpecnost tych co si ju neochrania sami" :-) ...

... nechod na mna s tvojimi vycitavymi malymi pismenkami ... ja som ti ziadnu karmu nedal, keby som dal, tak by som sa podpisal, lebo sa podpisujem pod kazdu negativnu karmu ktoru odovzdavam ! ...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lub0$ napísal:Nie, ja som sa neurazil, proste nevidim zmysel v tejto teme a celkovo v tejto diskusii..... 13 stran sraciek, ktora nevedu nikam....99% ludi co tu prispeli maju potrebu si zabrdnut do skupiny ludi o ktorych vedia bacov ch*j a nasledne si myslia, ze su majstrami sveta...
Myslim si ze je to hlavne tvoj pripad napr.
Lub0$ napísal:.neviem kde tento svet speje, mam pocit, ze sa to znova zmoze na dobu, ktora bude podobna dobe Hitlerovej....
Ked odmyslime holokaust v ktorom su kadejake nejasnosti vid zatvaranie Davida Irvinga alebo Ernsta Zundela alebo tema Za popieranie holokaustu dostal tri roky tak zivotna uroven nemecka rapidne stupala.

Na ozrejmenie
NEMECKÁ EKONOMICKÁ POLITIKA V ROKU 1939 – časť 1
NEMECKÁ EKONOMICKÁ POLITIKA V ROKU 1939 – časť 2

Celkovo su to zname veci.

Teraz budem narazat nato co si tu ty spominal o tom aby sa nestalo to co za Hitlera. Mas smolu lebo to po pade nacizmu zacalo. Zacalo to najma v Izraeli kde sionisticka zidovsko rasisticka politika postupne vytlaca domorodych palestincov a uplne jasne na nich pacha genocidu, opat na to tu su prislusne temy aby si si to mohol overit:

Sionizmus
Izrael ako hrozba globalneho konfliktu?

Alebo
Židovský rasizmus

Zidovsky rasizmus je vec o ktroej sa dnes nehovori ale existuje, neni to ziadny vymysel je realne zavedeny v state Izrael ktory USA dotuje 1/3 celosvetovej finacnej pomoci.

Takze teraz ta hlavna otazka, ked si taky velky antirastia preco ty a afaci vediete boj proti par ozratym chuliganom ktori nedisponuju realnou politickou mocou a uplne ignorujete tento zidovsky rasizmus ktori realnu politicku moc ma a to dost velku najma v USA vid temu:
Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA
ale aj na slovensku KTO ZA KOHO KOPE (media a politika)

Je mi jasne ze to citat nebudes, daval som to sem aby si si nemyslel ze taram len tak nejake vymysli do vetra a najme preto ze si to prave ty ktory nema jasno v tom kde prameni najvacsie nebezpecenstvo a nejaky poulicny nackovia to rozhodne nebudu.

Teraz k tej citacii:
Mnohokrát jsme se přesvědčili, že je násilí to jediné, čemu neonacisté rozumí
Hlupost
http://www.hojko.com/post1181249.html?h ... t=#1181249
Sami totiž často nemají žádný skutečný zájem na politické činnosti a je to právě pouze násilnická a agresivní image, které je na neonacismu přitahuje.
Opet realita hovori uplne nieco ine. Pochody organizovane predstavitlmi NS su vo vacsine pripadoch bez nasilia naopak provokatermi su vacsinou afaci a to pod vplyvom alkoholu. Toto tvrdenie samozrejme nemam cim podlozit akurat iba mojim slovom kedze som sa uz nejakych pochodov zucastnil.

Dalej polticky aktivny sa snazili byt aj ked sa nejdnalo az tak o predstavitlov NS ale za zmienku stoji napr SP, Delnicka strana a Vlastnecka fronta.

Tych co tu spomina clanok z afi sa od nich tieto skupiny distancuju.
Jestliže bojujeme proti neonacistům i násilím, nebráníme jen sami sebe a náš svobodný prostor, ale bojujeme i za všechny, kteří se bránit nemohou.
Inymi slovami bojuju za prava ciganov a multi kulti spolocnost ktora realne fungovat nemoze, o tom som tu pisal a ty si sa k diskusii vyhybal zrejme koli tomu ze by bol naruseny tvoj zivotny ideal a nedaj boze by sa zrutil ako domcek z karat.

Lenze citacia opat naraza na tych extremistov a jednotlivcov o ktorych som tu hovoril a ktori s danou myslienkou nemaju nic spolocne. NS ako polticky smer chce chranit v prvom rade majoritu a domovske obyvatelstvo, chce zabezpecit jeho blaho a prezitie dalsich generacii.

Afa robi presny opak, nici majoritu a jej blaho naopak zastupuje minoritu zvacsa taku ktora je neschopna vlastnej obzivi a parazituje. Afa v konecnom dosledku znizuje zivotnu uroven majority a sposobuje svojimi zvratenymi myslienkami vychadzajucich zo slobodomurarskej zidovskej idei o rovnosti a bratstve ktora bol gojom vstiepena uz za cias francuzskej revolucie. Faktom ale ostava ze tato myslienka ide proti prirodnym zakonom, lebo len slepy clovek si moze mysliet ze v prirode jestvuje rovnost.
Zároveň neuznáváme monopol státu na násilí. Nevidíme důvod, proč by mělo násilí, které používá policie, být bráno jako z principu lepší než jiné násilí.
Jasny odklon k anrachii alebo k bolsevizmu, k tomu sa hadam uz ani netreba rozpisovat.
Nejdůležitější antifašistický boj se totiž vede v hlavách lidí.
Ano to je pravda, tu sa da pozret co sa v ich hlavach odohrava
http://odpor.org/index.php?page=clanky&kat=&clanek=979

Od normalnosti to ma velmi daleko.
Risko napísal:Ludia ktory podporuju pravicu su agresivny,piju alkohol,nevedia sa spravat,hailuju,nadavaju na slusnych ludi okolo,robia bordel,zabijaju ludi.
Pytal som sa ta to uz v predoslom poste, vies to niecim podlozit alebo to je len tvoj osobny nazor a taranie do vetra. A opovrhovat celou myslienkou len na zaklade tvojich zlych skusenosti ktore su mozno vyprovokovane aj tvojim vyzorom je uplne povrchne a neobjektivne a s celkovou problematikou NS to nema nic spolocne.

Lebo vazne nikoho nezaujimaju tvoje problemi s nackami v tvojom okoli.
Risko napísal:Hovorim o ludoch ktory prejavuju pravicu realne ne internetherov.
Ti ma ale neazujimaju ci uz su lavicovi alebo pravicovi
Risko napísal:(nehoovrim ze lavica je super ale urcite lepsia ako pravica)
Obhaj to. Nejake osobne skusenosti s predstavitelmi ma nezaujimaju. Preco antifasizmus ako taky je lepsi ano narodny socializmus? Ten prvy ako taky je len opozicia reakcia na nieco, cize uz v tom je slaby lebo cerpa z existencie toho druheho.
Risko napísal:btw dnesnym praviciarom by som doporucoval prestudovat si ich rodokmen ci nesu nejaka podradna rasa pretoze asi by volili ich vlastnu smrt :-*
Ty by si si mal prestudovat toto:

Germen je biologický kořen národa a kultury, etnický - vše ostatní podmiňující - základ jejich bytí.

„Germen“ je latinské slovo, které znamená „zárodek“ nebo „semeno“. Je-li v národě narušena jen kultura, je náprava – ozdravení - ještě možná. Avšak jakmile byl jednou zničen biologický „germen“, nedá se už dělat nic.

„Germen“ je srovnatelný s kořeny stromu: i když je kmen poškozen nebo koruna seříznuta, může strom ještě (znovu) růst, ne však, jsou-li vymýceny kořeny. Toto srovnání lze přenést na kultury: „germen“ představuje etnicko-biologické kořeny, kmen národní kulturu, listoví civilizaci. Pokud jádro „germu“, kořeny, zůstávají zachovány, není nic ztraceno. O to víc platí tato metafora samozřejmě pro dnešní Evropu, jejíž „germen“ je ohrožen nejhůř.

Tento koncept, v naprostém protikladu k dnes vládnoucí ideologii, přirozeně předpokládá, že kultury a civilizace (ne výlučně, ale převážně) spočívají na bázi konkrétních skupin obyvatelstva s jejich fyzickými a spirituálními dědičnými dispozicemi, tzn. na skutečnosti života, jinak řečeno: jsou založeny na biologicko-genetických, relativně neměnných znacích. Chtít takovou skutečnost popírat z pouhé ideologické stranickosti je přibližně totéž, jako chtít popírat kulatost Země, krevní oběh, heliocentrický systém nebo evoluční teorii. Přesně tento zcela absurdní postoj však duchovní otcové současné dominující ideologie zaujali!

„Germen“ je to nezcizitelné, co nepatří žádné individuální zbožné představě, to, co musí každý příslušník každého národa dále předávat svým potomkům. Národ se totiž může vždy znovu vzchopit, jestliže byl poražen jen vojensky nebo když byla zničena jeho kultura, jeho náboženství a jeho spirituální život upadly v zapomnění: v takových případech je stále schopen, vzchopí-li k tomu vůli, opět najít dědictví předků a uposlechnout volání své kdysi pohřbené tradice, aby jí vdechl nový život. Avšak když je jednou porušen jeho biologicko-genetický germen , potom už není žádné znovuzrození, žádná „renesance“ možná, nebo zůstane fraškou bez obsahu.

Z těchto důvodů je boj proti míšení, poklesu porodnosti a odcizení v Evropě ještě důležitější než nutná mobilizace kulturní identity nebo politické suverenity. Jsou to sice také důležité výzvy, ale vždy je třeba stanovit priority. V tomto ohledu si obrana našeho germu zaslouží absolutní přednost.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Cize ked budem mat pravo na antifa.cz napisat clanok a dam tam nejake fotky ludi s pivami alebo s vymeletimi ksichatmi plus dopisam tak krasnu omacku aky su sprosty a nic nemaju v hlavach je to pravda a mas to povazovat za pravdu?Tak ako antifa.cz pise blbosti o nackoch.Tak odpor.org pise blbosti o afakoch.

Ano a moje tvrdenia mam podlozene realitou.S mojim vyzorom nijako neprovokujem.
kali520
Darca
Darca

Risko napísal:Ano a moje tvrdenia mam podlozene realitou.S mojim vyzorom nijako neprovokujem.
To mna ale v tejto diskusii absolutne nezaujima. Ma to asi taku hodnotu ze henty chlapci s holymi hlavami su horsi ako ty chlapci co maju dlhe vlasi. Nic, nula bodov.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Huraaaaa...... :aasmile3: .....white pride....boj za bielu Europu..... :roll: Co viac chete pocut....stale ti kali nedochadza, ze moj nazor nezmenis? :roll:
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Huraaaaa...... :aasmile3: .....white pride....boj za bielu Europu..... :roll: Co viac chete pocut....stale ti kali nedochadza, ze moj nazor nezmenis? :roll:
Tebe zase stale nedochadza ze mne tu nejde o menenie tvojho nazoru. Mne je uplne jasne ze ty si tvrdohlavy ingorant, a teraz to zrejme vedia viacery. :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Kali, mne sa strasne pacia tie tvoje dlhe posty, kde rozcitujes cely moj prispevok, alebo prispevok niekoho ineho....a mne je z toho stale smiesno....nikdy neviem co ti mam na to napisat, kedze ty potrebujes vsetko podlozit nejakymi dokazmi....ako som vravel, nema cenu tu nakopcit XY kadejakych linkov.....just sa mi to budes snazit vyvratit aj ked vies ze to je tak....

A dalsia vec....hrozne sa mi este paci ako sa holohlavy kryju za kadeco....nikdy si nepriznate a nepoviete, ze ste nacisti, fasisti, rasisti a neviem co este....pri pochodoc nadavate na AFA, ze su curaci, lebo maju kukly na hlavach :D Ale ty AFA aspon maju v hlave jasno, za co bojuju....povedia to na rovinu.....co holohlavy nedokazu, ty zas budu stale hovorit halusky, bla bla bla.....a daju si aj kryci nazov 'Slovenska Pospolitost' no pri tom kazdy vie ze su to nackovia. Smutne je, ze oni to este budu popierat. :wink:

//edit....to, ze som ignorant ta ocividne serie :D
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

naviac sa smejem z toho ze sa hovorite ze ste nacionalisti >) , nacionalisti ktory nebehaju v krojoch nepocuvaju ludovky ale hajluju carbu vsade hakenkrojce a pisu 88.
Pouzivate obycajne hry zo slovickami.
Napísať odpoveď