RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Takže zaujímala by ma jedna vec.. Aký je limit na uploadovanie pre PU, viem, že na zberatelskom účte to je 300GB, ale neviem ako to je na premium acc..
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Hojte dnes na rapidshare som si vsimol nejaku vecicku, co toto znamena? Moze sa zarabat uploadovanim?
Money earned with winning new customers: 0 Euro (0 RefererPoints. Exchange-Rate: 2 Euro pro RefererPoint)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa to bude skôr zarábanie na nových užívateľoch RS.. ale počkajme si ten 1-2 dni ako kážu.. a dozvieme sa viac.
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

nooo co znamena ta novinka omg?

Money earned with winning new customers: 2 Euro (1 RefererPoints. Exchange-Rate: 2 Euro pro RefererPoint)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Jejdaa chlapci ja sa odje***m ... v tomto momente pozeram premium po dlhom case som sa prihlasil a ceknem security lock bol deaktivovabi..samozrejme som to hned zapol ako by aj ini robili ked PU mate viaceri...lenze vtom momente ked som to zapol som sa lepsie pozrel a vidim ze nejaky ch*j mi zmenil aj jeden symbol v mail a teraz nedostanem ziadnu security key..no to by som este prezil ale este som v logu si vsimol ze niekto vytvoril 30 dnove konto a preto mi ostali len okolo 9000 bodov :shock: :shock: ..uplne som bezradni co mam teraz robit..jedine napsiat na Rapid ze nech mi to prenastavia na ten mail musim dokazat ze to konto je moje...samozrejme som skontorloval ip a skontorloval aj ostatncih userov a ani jednemu ipcka nezhodli (samozrejme len prve 2 )...ani vobec neviem kto to mohol byt a kto to vedel vypnut security....moja posledna otazka...mam napisat do RS aby to ujasnili....za opdovede dakujem... :roll:
sry za pravopis no nemal som cas

Edit:: a viem nejak zistit kto pouziva ten PA ktory bol vytvoreni z bodov ??mam len ipcko danej osobi ked to robil... :cry:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

keď si ho kupoval cez paypal tak im pošli ten vypis čo ti prišiel vtedy
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

no lenze ten ucet mi vybavoval moj kamos a terbaz v marci to bolo predlzene na rok..som cez psp..neviem co mam teraz robit, jedine budem musiet napisat im mail...
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

...Myslite ze je realne ze ten acc vymazu? ...
account môžu vymazať, ak sú porušované podmienky používania - zdieľanie viacerými užívateľmi JE porušovanie podmienok...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

v poslednych dnoch mi nefunguje rapget
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

RapGet nefunguje nikomu. Robili sa zmeny na rapide a tym vyradili RapGet. Pokial ho autor neaktualizuje tak smola. Ja som si dal Universal Share Downloader a paradicka. Jednoduchy ako rapget a ziadne ine zbytocne nastavenia.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Dedomil napísal:RapGet nefunguje nikomu. Robili sa zmeny na rapide a tym vyradili RapGet. Pokial ho autor neaktualizuje tak smola. Ja som si dal Universal Share Downloader a paradicka. Jednoduchy ako rapget a ziadne ine zbytocne nastavenia.
a prosim ta neporadis mi kde mam zadat login a heslo od RAPIDSHARE do toho USD ? aby som len nahadzal linky dal start a siel prec ?:)

( v nastaveniach som aj nieco nasiel ale nejak mi to nejde asi neviem presne co napisat a co odskrtnut )
dakovala ;)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

bezne pouzivam flashget. Ide o to ze na rapide mam povoleni DIRECT DOWNLOAD (teda po zadani linku sa mi hned spusti download).
Potom uz len spravim to, ze vypnem FG, prihlasim sa do premium zone v IE, a vypnem IE a zapnem flashget. A funguje to. Obdobne to pojde aj na ine DL managery
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

stala ziadne help ? bo mne sa nedari ani tak ani tak :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

STomko.. načo toľko úkonov? Do Default download proporties (Alt+Ctrl+O) si v časti Login to server nahoď login/heslo na rapidshare a daj uložiť. Potom každý jeden download z rapidu bude ťahať toto heslo.

:)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Neviem, tak nejak to mam zauzivane :) Ale skusim, dik za tip
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

inac da sa sosat s premium acc cez flashget aj ked nemate povolene direct downloads, mam to odkusane :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pouzivajte cms grabber a pojde vam aj rapget 8)
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

sde

Príspevok od používateľa skvido »

cawte zhanam premium ucet nemusi tam bit zaplatene premium staci mi iba ten ucet lebo ked si idem zakladat novi ucet potrebujem 10000 rap.bodov a ked ho idem iba dobit tak potrebujem 1000 bodov tak by som bol vdacny keby sa tu niaky nasiel
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: sde

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

skvido napísal:cawte zhanam premium ucet nemusi tam bit zaplatene premium staci mi iba ten ucet lebo ked si idem zakladat novi ucet potrebujem 10000 rap.bodov a ked ho idem iba dobit tak potrebujem 1000 bodov tak by som bol vdacny keby sa tu niaky nasiel
Je mi luto ale musim ta sklamat....predlzenie uctu ta vyjde stale 10000rap.bodov...aj ked nemas ale aj ked mas premium....za predlzenie dostanes 1000bodov.....
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ako to maju trz s tymi novinkami o zarabani? nejako tomu stale nechapem, mam 8 462 bodov a mal by som dostat 6 €, ale vypisuje ze nesplnam podmienky :? pise ze potrebujem 1000 x Referrer points co je v mojom pripade 3 000 a mne tam vyhadzuje ze 30 000 :?
Prílohy
06-23-2009_16-40-15.jpg
06-23-2009_16-40-11.jpg
Napísať odpoveď