Asi myslí mňa
Kick som za niečo také ešte nedal. Vždy píšem. Nepáči? Dovidenia. Moźno sa jedná o dnešnú situáciu. Jakožto pred tým než ste to rockli som tam votovanie de_train a tuším de_dawn alebo niečo také. Hralo sa aztec a každý sa sťažoval. Bolo mi jasné že by ste votli buď, indiu, snow, dust2 alebo inferno. Na servery bolo 18 hráčov... Takže kick si odpusti, nie som obmedzený. Nikomu sa nič nepáči, tak zvolím ja. btw nehrám sa na vlastníka serveru. Robím poriadok. Vaśe reči ktorý kkt to zmenil veď sa malo hrať to a to beriem s veĺkou rezervou. Za to tiež nikickujem. Proste na ne neodpovedám. Kickujem ľudí ktorí sú AFK. či už 30 alebo 50 sekúnd z kola je AFK dávam kick keď je server plný a vidím že sa hráča neustále snažia napojiť. Buď hráte, alebo nie.
Vymyslite si už nové mapy a naučte sa nepindať na všetko čo je vám prosti srsti. ako napr. dnes okolo 18:00. Prišiel som na server, bolo tam 18-20 ľudí a hrali ste snow. bez opýtania som to menil na old_aztec... Výhrady píš na admina ktorí je zodopvedný za situáciu, nie "admini". Nik z nás tu nie je chorý aby za sťažnosť sadol na hráča alebo mu dal BAN.
Spomenul som si na hráča "FUN". Normálne sme hrali. Tuším d2. nie som si istý. Prišiel a slobodne zahásil "ALL RTV". a neustále vypisoval. Nevśímal som si. po skončení mapy klasika vote. asi to padlo na inferno. FUN zas rtv. ďalšia mapa padla moźno aztec a zas rtv. Neudržal som sa tak som mu napísal "bež uź do riti s tým rtv"... /mapy som uviedol ako príklad. fakt sa nepamatam presne na mapy ktoré sa hrali/