Animácie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Femii
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Femii »

chcel by som sa len spýtat ako su vytvárané animácie k hrám napríklad intro,outro a tak dalej proste filmečky k hrám..

a ešte ma zaujíma napríklad tolko ako je vlastne točená/robená futurama či naruto..ono to je kreslené a následne to funguje ako?
bol by som rád ak by mi to niekdo vysvetlil..zvuk,animácie,animované obrázky..
ako docielti niečo takéto : nemyslím si ,že to prebieha tak ako u filmu kamery,efekty a tak podobne..

za všetky rady velmi velká vdaka..

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 7:00 )
nikto nevie ako sa robia filmecky k hram?
adox
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

ako sa robia tie filmy ako naruto ?:D
No je to normal kdesleny fim (myslim)
takže kreslia obrazok po obrazku pozadie nemusia a animujú iba postavičky a vznikne stoh film :D
Femii
Light Expert
Light Expert

o tom ,že to je kreslené dá logicky aj "kreslený" ..ale zaujíma ma ako či v čom to vlastne animujú máš kopu rozličných programov a tak podobne..nejaký program v čom práve niečo take možem vytvorit by som potreboval..
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

hm no tak o takom programe kde by sa dalo spravit neico ako Naruto neviem ale ako South Park to sa dá aj v Photoshope
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Chcem vidiet ako robis taky serial obrazok po obrazku :D
Mne to skor pripada ako nejaka forma flashu. Teda ze naanimujes niekolko "pohybov" postaviciek a potom ich "naprogramujes" podla toho kde aju ist, ako tam maju prejst a pod.
Teda neviem ci nepisem kravinu, ale obrazok po orbazku? wtf? :lol:

PS: vyskusaj toto ;) http://goanimate.com/ Mozno ti to povie nieco viac :) (je to stranka, kde si vies vytvorit vlastny miniFilm vo flash)
Femii
Light Expert
Light Expert

adox napísal:hm no tak o takom programe kde by sa dalo spravit neico ako Naruto neviem ale ako South Park to sa dá aj v Photoshope
no o tom photoshope viem na nemenovanom fore..som videl ako spravit sout park efekt..

no ale ked sme v škole robili animácie..tak sme to taktiež kreslili obrázok po obrázku po neurčitý počet..a následne spravili animáciu a tak podobne..ale predpokladam ,že existuje aj jednoduchší princíp ako niečo také vytvorit..neviem povedat v týchto veciach som není práve odborník ciže nechcem tu tárat..
Napísať odpoveď