chcel by som sa len spýtat ako su vytvárané animácie k hrám napríklad intro,outro a tak dalej proste filmečky k hrám..
a ešte ma zaujíma napríklad tolko ako je vlastne točená/robená futurama či naruto..ono to je kreslené a následne to funguje ako?
bol by som rád ak by mi to niekdo vysvetlil..zvuk,animácie,animované obrázky..
ako docielti niečo takéto : nemyslím si ,že to prebieha tak ako u filmu kamery,efekty a tak podobne..
za všetky rady velmi velká vdaka..
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 7:00 )
nikto nevie ako sa robia filmecky k hram?
Animácie
Chcem vidiet ako robis taky serial obrazok po obrazku 
Mne to skor pripada ako nejaka forma flashu. Teda ze naanimujes niekolko "pohybov" postaviciek a potom ich "naprogramujes" podla toho kde aju ist, ako tam maju prejst a pod.
Teda neviem ci nepisem kravinu, ale obrazok po orbazku? wtf?
PS: vyskusaj toto
http://goanimate.com/ Mozno ti to povie nieco viac
(je to stranka, kde si vies vytvorit vlastny miniFilm vo flash)
Mne to skor pripada ako nejaka forma flashu. Teda ze naanimujes niekolko "pohybov" postaviciek a potom ich "naprogramujes" podla toho kde aju ist, ako tam maju prejst a pod.
Teda neviem ci nepisem kravinu, ale obrazok po orbazku? wtf?
PS: vyskusaj toto
no o tom photoshope viem na nemenovanom fore..som videl ako spravit sout park efekt..adox napísal:hm no tak o takom programe kde by sa dalo spravit neico ako Naruto neviem ale ako South Park to sa dá aj v Photoshope
no ale ked sme v škole robili animácie..tak sme to taktiež kreslili obrázok po obrázku po neurčitý počet..a následne spravili animáciu a tak podobne..ale predpokladam ,že existuje aj jednoduchší princíp ako niečo také vytvorit..neviem povedat v týchto veciach som není práve odborník ciže nechcem tu tárat..