Pripomienky ku KARME
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jankyi: Presne tak, pretoze ak bol uzivatel v celkovom rebricku dost vysoko a dal mu karmu uzivatel s este vacsou karmou, tak sa dalo indentifikovat podla tejto hodnoty od koho ta karma prisla. V niektorych pripadoch to sedelo skutocne len na par ludi. Preto bola tato hodnota vyhodena a uz sa nezobrazuje.
-
hojko
Site Admin
FABi2: Tvoja karma je na urovni akej je, minusko za dva body ti mohlo dat viacej ako 50 ludi... A je to presne ako hovoris, mas odo mna 4 karmy, z toho jednu dnes a jednu co som ti dal ked si pisal o zablokovanej karme v pripomienkach, aj som sa podpisal. Od kinjerila mas jednu, do Tomasita dve, od t0m4s3ho jednu, od kobalta jednu, od audiotracka jednu, od GothaRa jednu. To su karmy, ktore si dostal od nas ako od vedenia. Cize hovorit o tom, ze si dostaval karmu odo mna a mojich ritolezov za 2 body mi pride prinajmensom smiesne a nepravdive.
-
audiotrack
VIP
Ale no, dost uz. Mas poslednu sancu prestat s tymito recami. K nicomu nevedu a evidente uz zacinas provokovat. Navyse moj prispevok mi nepripada ritolezecky, ja som ti len uprimne povedal, ako to je. Nie si totiz prvy, kto sa snazi o "revoluciu". Ti pred tebou skoncili bud s banom alebo sa prisposobili ci z fora odisli. Ine moznosti nemas.
-
lollo
Professional
mno holt je to krute
ale ked sa ti podpisu tak to beriem ak nie su to sraci
ale to je o inom...maj na haku celu karmu neviem preco z toho robis dramu
nehovorim ze ma k- neserie ale ma daneho usera niekde hlboko v hrubom creve takze asi tak nepoznam a koniec a pisat si tu mozem co chcem takze pridavam sa k ostatnym neplac nic s tym neurobis
a K- ti davat nebudem nato tu mame inych
nehovorim ze ma k- neserie ale ma daneho usera niekde hlboko v hrubom creve takze asi tak nepoznam a koniec a pisat si tu mozem co chcem takze pridavam sa k ostatnym neplac nic s tym neurobis
a K- ti davat nebudem nato tu mame inych
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Ved to povedz.Key5ers0ze napísal:v jednom ma chlapec pravdu, ale nebudeme si kazit leto, ci?
-
Hotwire
Addict
a dovody tych zmien? nerypem len ma to zaujimahojko napísal:Karma bola mierne upravena a to nasledovne:
1. Z 5 policiek karmy vzniklo 6 (slovom: sest) policok.
2. Tretie, stvrte a piate policko maju zvysenu hodnotu, sieste pokracuje priblizne v rovnakom slede.
3. Pri zobrazovani statistiky nezobrazuje pocet pridanych/odobranych bodov - nezobrazuje sa hodnota karmy, tj. 1, 1.25, 1.5, 1.75 a 2... Hodnoty pridanej/odobranej karmy stale zostavaju v rozmedzi od 1 do 2.
A aby sme predisli zbytocnym otazkam: Nicky odosielatelov karmy sa zverejnovat nebudu aj nadalej!!!
V pripade chybneho zobrazovania piste pripomienky prosim do tejto temy. Hodnoty za ktore sa ziskavaju policka zverejnene nebudu.