Gangy napísal:Vyzyvam vedenie aby konecne takychto idiotov zacala banovat, namiesto sustavnych bas a upozorneni. Kreten aj kretenom ostane, ziadna basa mu nikdy nepomoze.
Obidvaja su na dslku s dynamickou ip. Ban na nick alebo IP nic nevyriesi
Nikdy nevies ci nemaju napriklad dslko pre cely vchod bez pristupu k routeru. Alebo ci im to bude stat za registraciu na novo, za pokus to stale stoji.
Karma bola mierne upravena a to nasledovne:
1. Z 5 policiek karmy vzniklo 6 (slovom: sest) policok.
2. Tretie, stvrte a piate policko maju zvysenu hodnotu, sieste pokracuje priblizne v rovnakom slede.
3. Pri zobrazovani statistiky nezobrazuje pocet pridanych/odobranych bodov - nezobrazuje sa hodnota karmy, tj. 1, 1.25, 1.5, 1.75 a 2... Hodnoty pridanej/odobranej karmy stale zostavaju v rozmedzi od 1 do 2.
A aby sme predisli zbytocnym otazkam: Nicky odosielatelov karmy sa zverejnovat nebudu aj nadalej!!!
V pripade chybneho zobrazovania piste pripomienky prosim do tejto temy. Hodnoty za ktore sa ziskavaju policka zverejnene nebudu.
FABi2: Jasne som ti napisal, za co mas ban. Zo 3x som ti odpisal ako to je, ze ci ho zrusim alebo nie. Po par tyzdnoch si mi zacal opat posielat sukromne spravy, ktore som uz ignoroval, nakolko si dostal moje odpovede pred nejakym mesiacom. A pouzivanie slov ako obmedzovanie uzivatelov, cista ignoracia, primitivne obmedzovanie uzivatelov, vyjadri sa ako clovek a podobne si nechaj pre niekoho ineho.
fabi2:nerozumiem ti, ved ked si dostal od hojka odpoved, tak naco to sem pises?
hojko: sieste policko je ok , len opat by som do rozpisu karmy privital to hodnotenie (ze ktora karma je za 1 ktora za 1.25 atd) . dufam ze ma rozumies