qwerty-xyz napísal:Dievca je primitivne ako zehlicka, a to ze s niekym chodi je uspech jej chlapca v jednej veci, ze ju drzi v oblasti kde je najmenej pravdepodobne ze sa dostane ku chlapcom ktori su od neho v dost vela veciach lepsi.
Ty si úplný idiot... to len na začiatok... a teraz prosba za ostatných ODÍĎ

Jediný primitívny jedinec si tu ty... neviem, či ako žehlička, ale primitív si určite... Koľkokrát som videl vzťah, kedy dievča bolo "vedúcejšou" vo vzťahu, pretože chalan bol fajn, ale nemal toľko napr. testosterónu a hanbil sa jej spýtať, bol hanblivý a opatrný, no holka mu ukázala, ako sa veci majú...
Niečo Ti poviem... s priateľkou sme spolu skoro dva a štvrť roka... a? nikdy som nemal problém s tým, že by som ju nechcel púšťasť samú von, pretože jej dôverujem, ako nikomu na tomto svete. Dokonca jej často hovorím, nech sa ide zabaviť aj s kamarátkami sama, nevadí mi to. Lebo viem, že ma miluje... nemyslím si, že odomňa nie sú lepší, určite sú niektorí aj krajší, svalnatejší, bohatší, no a?... Miluje ma a to je najvčšia zbraň proti ostatným... ale to ty nikdy nepochopíš... lebo si jednoducho primitív... Nemám problém, dokonca jej aj hovorím, aby išla na diskotéku, keď chce, veď s kamarátkami, alebo nejakým chalanom, ktorému môžem dôverovať, lebo mňa to na disko nebaví... pre prípad, že by jej niekto robil zle(čo je imho bullshit, lebo tam nikdy nie je sama), som jej dal slzný sprej, aby "keby náhodou" mohla niekomu vypáliť oči... vždy som na telefóne... Proste jej verím... raz mi hovorila, ako tancovala s nejakým chalanom a začal byť trochu prítulný, tak ho poslala do riti a odišla s tým, že má priateľa... a toto preháňa... Nemám jej prečo neveriť.. je skvelá.
A tých 150 bodov

keby si raz počúvol srdce a nechal sa "zviesť", tak by si možno uvidel, čo je láska, lebo z papiera a 150 bodov to nepríde...

to je najväčšia haluz, akú som počul za tento týždeň

Väčšina ľudí, keď sa opýtaš na "kritéria" tak povedia všeobecne známych najviac 10 bodov, na ktoré keď zabúcha srdce aj tak serú... Podľa mňa jediná žena, čo si ty kedy mal okolo seba bola tvoja matka a aj tá asi bola neverná (keď dávaš takéto dedukcie), aby si teraz mal nasraté v hlave a písal hovadiny takéhoto kalibru..
Pryja mala asi pravdu... buď más v hlave vymetené (podľa mňa) alebo si v sekte...