Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty-xyz napísal:je to jedna z mojich podmienok jedna zo 150-tich zakladnych :) Aby ma holka milovala a neopustila kvoli druhemu, hoci lepsiemu.
A kolegovi vyssie-naivny a hlupucky nesom. Dievcence su, ked si to myslis aj o chlapcoch tak dievcata su v tomto isto v prevahe.
:smt046 alebo radsej :modlenie: ?

150 zakladnych podmienok na vyber dievcata a zakladna je aby ta milovala hej ? ? ? vidim ze si este spoteny z pieskoviska ... ono laska sa vyvija casom, neni to tak ze prides za holkou, zistis podla hlavnej podmienky ci ta bude milovat a potom zacnes skumat ci ma dobry zadok, kozy, ci nema jednu nozdru vacsiu ako druhu a pod. ...

... mylsim ze si uplne dokonalou definicou najivnosti a v zivote som poznal len malo najivnejsich ludi a ti mali radovo o polku rokov menej ako ty :-) ... uz som ti to pisal viac krat ... zacni rozmyslat trosku globalnejsie a realnejsie, nie len v tom svojom malom svete medzi ustami a siltovkou ... tvoj nazor je velmi obmedzeny a vidis veci moc ciernobielo ...

.... podla mna si len obycajny ohrdnuty chalan, ktory si nevie najst miesto :-) :-) ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal::smt046 alebo radsej :modlenie: ?

150 zakladnych podmienok na vyber dievcata a zakladna je aby ta milovala hej ? ? ? vidim ze si este spoteny z pieskoviska ... ono laska sa vyvija casom, neni to tak ze prides za holkou, zistis podla hlavnej podmienky ci ta bude milovat a potom zacnes skumat ci ma dobry zadok, kozy, ci nema jednu nozdru vacsiu ako druhu a pod. ...

... mylsim ze si uplne dokonalou definicou najivnosti a v zivote som poznal len malo najivnejsich ludi a ti mali radovo o polku rokov menej ako ty :-) ... uz som ti to pisal viac krat ... zacni rozmyslat trosku globalnejsie a realnejsie, nie len v tom svojom malom svete medzi ustami a siltovkou ... tvoj nazor je velmi obmedzeny a vidis veci moc ciernobielo ...

.... podla mna si len obycajny ohrdnuty chalan, ktory si nevie najst miesto :-) :-) ...
:wink: nie, podmienky sa naberaju postupne, a v presnom specifickom poradi, preco ti ich nenapisem? zaberaju 38 stran textu, takze o naivnosti alebo niecom podobnom ma tu nebuzeruj ked nevies a necital si ich, ani sposob akym je to spracovane.
rozmyslam dostatocne globalne a realne, az by si sa tomu cudoval, . . . Nevies pozadia veci, prostredie nevies nic, nato aby som ti vsetko opisal by som potreboval stovky stranok, keby si bol "nas" vedel a videl by si ako sa veci maju. . .
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hlavne tvoje "podmienky na idelanu partnerku" rozpisane na papieri v 150 bodoch su genialnym prikladom tvojej najivnosti a obmedzeneho rozmyslania ... idealnu partnerku na papier nedas ... tomu ver, ze ani keby si chcel ... to ci sa budu ludia k sebe hodit rozhoduje nieco uplne ine, ako explicitne vyjadrenych 150 vlastnosti :-) :-) :-) ...

... ale to vsetko by si ty ako dostatocne racionalne a globalne rozmyslajuci clovek mal vedet nie ? :-P :-P ...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:hlavne tvoje "podmienky na idelanu partnerku" rozpisane na papieri v 150 bodoch su genialnym prikladom tvojej najivnosti a obmedzeneho rozmyslania ... idealnu partnerku na papier nedas ... tomu ver, ze ani keby si chcel ... to ci sa budu ludia k sebe hodit rozhoduje nieco uplne ine, ako explicitne vyjadrenych 150 vlastnosti :-) :-) :-) ...

... ale to vsetko by si ty ako dostatocne racionalne a globalne rozmyslajuci clovek mal vedet nie ? :-P :-P ...
:wink: viem, ale na paier si mozem dat co chcem nie? zabrani mi v tom niekto? nie. Ublizujem tym niekomu? nie. Tak potom nevidim problem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

co sa uchylujes k nejakemu ublizovaniu, kam sa snazit zamierit debatu ktora aj tak nikam nevedie ? ? ? ? ... je to najivita hrubeho zrna, cely ten tvoj zoznam .. pekne na tom vino ze si priblizne kompatibilnu zenu nevidel este ani z vlaku ... ked raz zapracuje chemia, tak je jedno kolko mas bodov na papieri ...
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

nordkapp_pb napísal:co sa uchylujes k nejakemu ublizovaniu, kam sa snazit zamierit debatu ktora aj tak nikam nevedie ? ? ? ? ... je to najivita hrubeho zrna, cely ten tvoj zoznam .. pekne na tom vino ze si priblizne kompatibilnu zenu nevidel este ani z vlaku ... ked raz zapracuje chemia, tak je jedno kolko mas bodov na papieri ...
Naco sa hadate ked sa mozete pobit. 8)
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:co sa uchylujes k nejakemu ublizovaniu, kam sa snazit zamierit debatu ktora aj tak nikam nevedie ? ? ? ? ... je to najivita hrubeho zrna, cely ten tvoj zoznam .. pekne na tom vino ze si priblizne kompatibilnu zenu nevidel este ani z vlaku ... ked raz zapracuje chemia, tak je jedno kolko mas bodov na papieri ...
:D ne ne ne a znova ne, chemia tu neucinkuje, zbrzdi ma hlava, uz bolo vela situacii kde to tak bolo. TO ze to mam na papieri znamena ze som na nho dal toto co mam presne v hlave, a ta moja hlava na krku ma zbrzdi aj keby chemia bola neviem aka silna praaaaaave kvoli bodom v zozname. A podme sa venovat teme bo nam tu prispevky pomazu, ked chces mozme sa hadat cez SS-ka . . . (budem mile rad...)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal::wink: nie, podmienky sa naberaju postupne, a v presnom specifickom poradi, preco ti ich nenapisem? zaberaju 38 stran textu, takze o naivnosti alebo niecom podobnom ma tu nebuzeruj ked nevies a necital si ich, ani sposob akym je to spracovane.
rozmyslam dostatocne globalne a realne, az by si sa tomu cudoval, . . . Nevies pozadia veci, prostredie nevies nic, nato aby som ti vsetko opisal by som potreboval stovky stranok, keby si bol "nas" vedel a videl by si ako sa veci maju. . .
qwerty, nie si ty v nejakej sekte nahodou?

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2009, 3:24 )
qwerty-xyz napísal: Dievca je primitivne ako zehlicka, a to ze s niekym chodi je uspech jej chlapca v jednej veci, ze ju drzi v oblasti kde je najmenej pravdepodobne ze sa dostane ku chlapcom ktori su od neho v dost vela veciach lepsi.
Naozaj genialny vyrok. Nechces si to dat patentovat?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

qwerty-xyz napísal:Dievca je primitivne ako zehlicka, a to ze s niekym chodi je uspech jej chlapca v jednej veci, ze ju drzi v oblasti kde je najmenej pravdepodobne ze sa dostane ku chlapcom ktori su od neho v dost vela veciach lepsi.
Ty si úplný idiot... to len na začiatok... a teraz prosba za ostatných ODÍĎ :roll: :lol: Jediný primitívny jedinec si tu ty... neviem, či ako žehlička, ale primitív si určite... Koľkokrát som videl vzťah, kedy dievča bolo "vedúcejšou" vo vzťahu, pretože chalan bol fajn, ale nemal toľko napr. testosterónu a hanbil sa jej spýtať, bol hanblivý a opatrný, no holka mu ukázala, ako sa veci majú...

Niečo Ti poviem... s priateľkou sme spolu skoro dva a štvrť roka... a? nikdy som nemal problém s tým, že by som ju nechcel púšťasť samú von, pretože jej dôverujem, ako nikomu na tomto svete. Dokonca jej často hovorím, nech sa ide zabaviť aj s kamarátkami sama, nevadí mi to. Lebo viem, že ma miluje... nemyslím si, že odomňa nie sú lepší, určite sú niektorí aj krajší, svalnatejší, bohatší, no a?... Miluje ma a to je najvčšia zbraň proti ostatným... ale to ty nikdy nepochopíš... lebo si jednoducho primitív... Nemám problém, dokonca jej aj hovorím, aby išla na diskotéku, keď chce, veď s kamarátkami, alebo nejakým chalanom, ktorému môžem dôverovať, lebo mňa to na disko nebaví... pre prípad, že by jej niekto robil zle(čo je imho bullshit, lebo tam nikdy nie je sama), som jej dal slzný sprej, aby "keby náhodou" mohla niekomu vypáliť oči... vždy som na telefóne... Proste jej verím... raz mi hovorila, ako tancovala s nejakým chalanom a začal byť trochu prítulný, tak ho poslala do riti a odišla s tým, že má priateľa... a toto preháňa... Nemám jej prečo neveriť.. je skvelá. :)

A tých 150 bodov :smt046 :D keby si raz počúvol srdce a nechal sa "zviesť", tak by si možno uvidel, čo je láska, lebo z papiera a 150 bodov to nepríde... :lol: to je najväčšia haluz, akú som počul za tento týždeň :D Väčšina ľudí, keď sa opýtaš na "kritéria" tak povedia všeobecne známych najviac 10 bodov, na ktoré keď zabúcha srdce aj tak serú... Podľa mňa jediná žena, čo si ty kedy mal okolo seba bola tvoja matka a aj tá asi bola neverná (keď dávaš takéto dedukcie), aby si teraz mal nasraté v hlave a písal hovadiny takéhoto kalibru..

Pryja mala asi pravdu... buď más v hlave vymetené (podľa mňa) alebo si v sekte... :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Klub Obecne Konstatovanych Otravujucich Trtnutych Idiotov

V skratke K*K*TI. Ak je taka sekta, tak je to jasne.
qwerty-xyz

Vigor napísal:Klub Obecne Konstatovanych Otravujucich Trtnutych Idiotov

V skratke K*K*TI. Ak je taka sekta, tak je to jasne.
:wink: no jo asi "som" v sekte. Istoze hej, to je jedine mozne vysvetlenie, k primitivizmu asi tolko, myslite si co chcete, aby tu nakoniec niektori nerevali ako ich nechala holka po tolkych a tolkych rokoch a ze oni ju milovali a bla bla bla, a druha cast fora ich neupokojovala. Hlavne ze teraz ste vsetci uplne najuzasnejsie zamilovani a vase priatelky su najlepsie na svete, ludia zobudte sa :wink: Niekomu staci jedna rana pod pas a vidi ako sa veci maju, niekto ako vy ich potrebuje ocividne viac tak neviem kto je tu primitiv.....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jáj takže ty si jeden z tých čo ho opustila baba a odvtedy na ne zanevrel..ak si vobec nejaku mal..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hovorím, že prvá a posledná (s takýmto prístupom) žena v jeho živote bola jeho vlastná matka... Vieš čo Ti poviem?.. že aj keby ma teraz nechala, tak by som nikdy neľutoval ani sekundu života a času s ňou... ale ako som už povedal. To ty nikdy nemôžeš pochopiť...
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

qwerty - co keby si sem dal aspon cast z tych tvojich 150 bodov ? to ze je to 38 stran textu by nemal byt problem, kedze si spominal svojich 300 kamaratok tak u nejakej sa scanner najde, alebo jednu stranu prepisat by problem nemal byt ked pozeram kolko textu tu denne premrhas;)

zistime ci aspon cast tvojej identity na tomto fore je pravdiva a to pomoze najma tebe, potvrdil by si tym ze nie si cistokrvny budar-oje*** a aspon nieco s tvojich vyrokov je pravdive. a to vsetko tak jednoducho:)
qwerty-xyz

Opak napísal:jáj takže ty si jeden z tých čo ho opustila baba a odvtedy na ne zanevrel..ak si vobec nejaku mal..
:wink: mal, jednu kratko druhu dlhsie. Nie nemal osm potrebu sa prist vyrevat na forum ako to dopadlo a ze ma nechala pretoze uz na zaciatku vztahu som na forum napisal na com to padne a na tom to aj padlo 8)

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 11:50 )
Začiatok Konca napísal:Hovorím, že prvá a posledná (s takýmto prístupom) žena v jeho živote bola jeho vlastná matka... Vieš čo Ti poviem?.. že aj keby ma teraz nechala, tak by som nikdy neľutoval ani sekundu života a času s ňou... ale ako som už povedal. To ty nikdy nemôžeš pochopiť...
:) nie, mas pravdu naivitu nemozem pochopit, ....
Polozilo by ta to keby ta nechala, skoro kazdeho to polozi, :roll:

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 12:00 )
dbbz napísal:qwerty - co keby si sem dal aspon cast z tych tvojich 150 bodov ? to ze je to 38 stran textu by nemal byt problem, kedze si spominal svojich 300 kamaratok tak u nejakej sa scanner najde, alebo jednu stranu prepisat by problem nemal byt ked pozeram kolko textu tu denne premrhas;)

zistime ci aspon cast tvojej identity na tomto fore je pravdiva a to pomoze najma tebe, potvrdil by si tym ze nie si cistokrvny budar-oje*** a aspon nieco s tvojich vyrokov je pravdive. a to vsetko tak jednoducho:)
:wink: ktore podmienky chces presne vediet? A hej, mimochodom na net ich nedam ani som ich nikomu neposlal, mam ich vytlacene a len v takej forme to dakomu dam aj to len pod mojim dozorom, preco? Lebo dievcata (sem tam aj par chlapcov) vecne vykrikuju ake su ony narocne co sa chlapcov tyka a ja im na to vzdy, vymenuj aspon 20-30 podmienok ked si taka narocna. Nie, nezvladnu to, ja ano a ovela viac. 100 podmienok mas ohladne vyzoru a povahy. 50 podmienok mas z inej oblasti - domysli si. :wink:

ku prikladu z vyzoru mas napr. take nieco mnou pisane

[[[[ Dievca musi byt vysoke, mala by mat vysku od 170 cm (minimum) po 195 cm (maximum) ideálna by bola keby bola v rozmedzi od 178 - 188 cm
-je to preto, pretoze ja samotny mam vysku 197 cm, a je tazke koordinovat pohyby s nizkou holkou, prejavuje sa to ci uz pri prechadzke, tanci alebo dokonca aj pri sexe.(jop, mam to na com vysvetlit) ]]]]
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Qwerty ser uz na to ... To sa ani citat neda. Vacsie chu**** som zatial cital len v Katolickych novinach.
BTW mam 201cm a nerobi mi problem tancovat, chodit a robit cokolvek s babou ktora ma aj 165cm aj 205cm(sice neviem ci taka existuje... zatial som mal cest len s max 191cm)
Ale jasne Mr. Qwerty je pan on moze menit svet
qwerty-xyz

Shark NX napísal:Qwerty ser uz na to ... To sa ani citat neda. Vacsie chu**** som zatial cital len v Katolickych novinach.
:D :D :D kazdy na to pozera zo svojho pohladu .....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

tak bud do konca zivota sam..abo hladaj zenu ktora presne splna tvojich 150 nezmyselnych poziadaviek.. vysvetlis mi prosim ta naco ich musis mat napisane? ked ich mas v hlave? naco si si ich pisal? dufam, ze mi to zargumentujes tym, ze predsa sa to neda vsetko zapamatat..alebo, ze keby si nieco zabudol tak pre istotu aby si si to mohol neskor pozret.. pre boha.. sak sa zamysli nad tym co tu pises..tzebe to pride naozaj normalne? skus vyhladat odbornu pomoc.. ved to neni normalne..
qwerty-xyz

Point napísal:tak bud do konca zivota sam..abo hladaj zenu ktora presne splna tvojich 150 nezmyselnych poziadaviek.. vysvetlis mi prosim ta naco ich musis mat napisane? ked ich mas v hlave? naco si si ich pisal? dufam, ze mi to zargumentujes tym, ze predsa sa to neda vsetko zapamatat..alebo, ze keby si nieco zabudol tak pre istotu aby si si to mohol neskor pozret.. pre boha.. sak sa zamysli nad tym co tu pises..tzebe to pride naozaj normalne? skus vyhladat odbornu pomoc.. ved to neni normalne..
:D Mi neverili ze to napisem, hajzli. . . . Hehe a napisal som.

//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 13:16 )
Shark NX napísal:Qwerty ser uz na to ... To sa ani citat neda. Vacsie chu**** som zatial cital len v Katolickych novinach.
BTW mam 201cm a nerobi mi problem tancovat, chodit a robit cokolvek s babou ktora ma aj 165cm aj 205cm(sice neviem ci taka existuje... zatial som mal cest len s max 191cm)
Ale jasne Mr. Qwerty je pan on moze menit svet
:D robilo by ti problem, mohol by osm ti vypisat X situacii kde by sa to prejavilo, Na mojich podmienkach ma nikto nedoebe, ja si ju viem kazdu jednu zdovodnit.
qwerty-xyz

fizz napísal:Vacsina z vas je tu tak uzasnych, vysokych, prisposobivych, normalnych a s jasnym pohladom na vec, ze to snad ani mozne nieje :lol:
to je narazka na mna? Ja zato nemozem ze viem co chcem, :roll: Boze to je zle mat na veci a ludi presne dane poziadavky? :roll: Ts ideme vsetci od temy, .... :roll: A znova nech niekto nezabudne napisat ze na seba uputavam pozornost. . . .
Napísať odpoveď