Vo mne ten film sposobil len pochybnosti o tom, comu som doteraz veril (ze Americky prezident Bush hovoril pravdu a na USA naozaj zautocili teroristi zvonka) a motivoval ma pozerat dalsie podobne filmy. Istotu beriem v tom, ze som uz predtym vdaka filozofovaniu a vlastnej skusenosti prisiel na to, ze autoritam verit netreba, ze nabozenstvo je o manipulovani ludi a nekritickom preberani nazorov, ktore vobec nemusia byt pravda. O penaznom systeme som videl dokumenty, ale stale neviem o nom vela. Sused, ktory studuje 4. rocnik na ekonomickej univerzite v BA mi tie veci (prezentovane v Zeitgeiste) potvrdil, takze sa nebojim, ze to neni pravda.slay napísal:vacsina ludi hned po prvom pozreti chyti vidly a faklu do ruky a bezi slepo demostrovat
Videl som hodinovu prezentaciu jedneho renomovaneho fyzika Stevena Jonesa, ktory pritomnost tohto Termitu navrhol, kvoli sedemu dymu, ktory bol produktom po vybuchoch vo WTC a este tam bola roztavena ocel, co by ohen z paliva lietadla nedokazal. Pred nedavnom pritomnost tohto termitu potvrdil tym 10 vedcov z roznych koncin sveta. To mi staci.slay napísal:Ty si bol vo WTC? videl si tie roztavene stlpy? ten prasok? videl si tie rozbory?
Dovolim si tvrdit, ze na zakladnych a strednych skolach v amerike sa to neuci, aj ked to nemam overene.slay napísal:ze na skolach sa neuci o tom ako funguje bankovy system
Aka forma nam unika?slay napísal:polka fora, resp. vacsina, su tu sami idealisti co chcu robit na svete poriadok. Ale forma vam unika.
To suhlasim, teoreticky za tym mozu byt zaujmy ludi, ktori maju vedecke znalosti a vynalezy a co ja viem co a chcu ich predat a pod ruskom orientacie na cloveka a osvietenych idealov sa snazia nalakat ludi, ale budem sa na to pozerat kriticky a neskor uvidim, na kolko je to pravda a na kolko nie.slay napísal:Ponuka rovnaku iluziu.
Vyzeram, ze citam knizky od sarlatanov? Mam iste vedecke zazemie a nie som lahko odrbatelny, tak pozor.slay napísal:knizku od neakeho sarlatana
Nemam ziadnu skusenost s cim?slay napísal:Nemas nic v rukach, nic,.. ziadnu skusenost, len jeden z miliardy pohladov sveta, a ides davat zan ruku do ohna.
Neberiem to agresivnym sposobom, neber to tak ani ty.