Antifa

Diskusie na politické témy...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ :?: :?: :?: :?: More, co ci robim? ze tu hadzes linky na to ako ta ja chcem zmlatit? Napisal som daco o facke a ze si ta podam to som myslel ze pozvem na kofolu a prevediem parkom :D
Ako vravim, fetaci posrani, vytlac si moje posty, aj nas ostatnych a utekaj s tym na policiu, nech nas vsetkych vyhjadaju cez ip-cky A PODME HO KUKLAAAAACOV NA NAS, NECH NAS ZMLATIA POLICAJTI ZA VYJADRENIE NAZORU VED PRECO NIE. :roll: A mne dakto bude pisat ze som naivny, ach pane boze. Lubo nikto ti nic nerobi, ja nasilie neuznavam len si dakedy myslim ze je v istych situaciach riesenim a ze nato aby dakto druhy otvoril oci treba preplesk. Mam ta tak v riti, ci budes alebo nebudes v meste rozkrikovat nazory tvojej antify milovanej, akurat sa mi vyhybaj a nerob to pri mne. Ja bu*ik nesom, po tvojej pritomnosti netuzim a ver mi radsej budem ked sa ku mne bude nejaka kocka tulit v kine a pozerat na mna ako smutne psica akoby som ta mal kadesi nahanat po poli bo mas malo rokov a pomylene nazory. Tym svojim big prispevkom si akurat ukazal ze mas nasrane, nasrane z nicoho, lebo ja osm sa ti priamo nevyhrazal to ze to uz ty tak beries ti mozno sezere nejaky naruzivy policajt ktory nema co na praci a ktoremu sa budes moct stazovat a vyzalovat ako sa ti ublizuje na nete a ako sa ti ludia vyhrazaju a ako sa bojis ist domov. Ja to proste nepochopim, vy ste tak paranoidne posrani ze by som vam dal asi vsetkym lieky. A este vas aj dievcata chcu, :roll: Kam ten svet speje. . .
A ked budes pisat citaciu, nezvyraznuj jednotlive moje texty a neprikrasluj ich podla seba, keby ta to nahodou napadlo, ja to tiez nerobim. Zbohom ostavajte a hadajte sa tu bezo mna, Lubkovi vsak nic strasneho nepiste lebo to su vyhrazky a vsettci pojdeme do riti.
Lubo nesi pritepleny? to neber ako urazku, to len taka kontrolna otazka. Lebo aj na buzikov ked sa "utoci" tak sa takto brania, . . . .
8) Najdi si holku, u nas v meste je kopec krasnych co letia na takych ako ty, chod s nou smerom vas oblubeny bar, a na hojko prid uz len sem tam napisat ako ti je s nou fajn alebo cim ta nastvala a my ti vsetci hrdinsky poradime . . .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

:smt046 kwerty sa spamataj :wink:
Holku by si si mal najst hlavne ty, lebo ocividne mas komplexy....a neboj ja netusim po rozcitovavani tvojho prispevku, ktory bol mimo temu.
Ale inac: :smt082 :smt082 :smt082 :smt082

edit// paci sa mi ako tuzis byt policajtom, ale na druhej strane na nich sam kydas.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal::smt046 kwerty sa spamataj :wink:
Holku by si si mal najst hlavne ty, lebo ocividne mas komplexy....a neboj ja netusim po rozcitovavani tvojho prispevku, ktory bol mimo temu.
Ale inac: :smt082 :smt082 :smt082 :smt082

edit// paci sa mi ako tuzis byt policajtom, ale na druhej strane na nich sam kydas.
:roll: je rozdiel policajt a policajt to za prve a za druhe ano mal by som si najst holku, parada uz mi to hovoria doma, v skole, na intraku, vsetci kamarati dookola este aj na nete, uuuuuuuuuuuplne ze uzas ma do toho tlacia vsetci :roll: Asi si nabalim nejaku blbu emo krávu nech mam pokoj . . .
za tretie ty by si si mal najst holku tiez, a povinne nech ti chodia ine veci po rozume ako antifa a hasis(to bolo v ramci srandy) . . .
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Risko napísal:Ale tie tvoje statistiky su take doveryhodne ze ja si spravim stranku zacnem tam nieco pisat a tiez to mozem prehlasovat za 100% pravdu.

Odpor.org je ultra pravica urcite nebude pisat pravdu je to obycajna demagogia.
Tie statistyky vychadzaju zo zaznamov FBI a policie tak ja neviem o com tu tocis.
satan napísal: Durkovic nie je antifasista. Sice moze mat akekolvek antifasisticke nazory, ale antifasisti ho bojkotuju. Je to len babka pracujuca pre media. To ma vedie k tvojim argumentom o drogach u antifasistov. Uz si konecne uvedom, ze tie socky pred Tescom s mikinou Exploited po kolena, mastnymi vlasmi, cucom v ruke a tromi zubami nie su antifasisti. Nie su a nikdy nebudu, pretoze sa aktivne nezapajaju do boja proti neonacizmu, resp. ktorejkolvek inej forme utlaku. Ich najvacsou starostou je akurat tak vyzobrat peniaze na dalsie cuco... Takisto 14-rocni pankaci s diskocirom, nasivkou Zona A a odznakom s preciarknutym hakovym krizom nie su antifasisti, minimalne pokial sa nezapajaju do tohto vyssie spomenuteho boja proti utlaku. Tipujem, ze nepoznas ani jedneho antifasistu osobne, cize tieto tvoje argumenty o tom, ze drogy su medzi nimi bezna vec si nechaj tak pre svojich hlupych nasledovnikov. Hnutie straight edge by ti malo nieco hovorit, nakolko neonacisti si ho prevzali od antifasistickych kapiel typu Terror apod. Toto hnutie sa rozmaha uz aj na Slovensku, vidiet to hlavne v Bratislave, kde coraz viac ANTIFASISTOV sa presuva k tomuto stylu zivota. Osobne nepoznam ani jedneho antifasistu, ktory by bral drogy, ci uz makke alebo tvrde. Naopak, vela "vasich" ludi spomedzi radov USP ma problemy s kokainom, s cim mam osobnu skusenost a to, ze antifasisti nie su ziadny bolsevici ti dosvedci tento clanok http://belzebubmedia.blogspot.com/2009/ ... -brne.html
Durkovic bol veduci LPR, toto zdrzuenie sa da povazovat za antifasisticke. Inak ja som sa nechcel bavit na tuto notu o tom kto koho bije a kto kolko fetuje a slope. Ja stale narazam na ideali a hlavne prinicipi hnutia. A este stale mi nikto nevysvetlil preco je afa lepsia ako NS.
Lub0$ napísal:Kali, vies isto, ze je kazdeho osobna vec ci si pusta zilou, alebo ci pije ci fajci, ci fetuje....do toho mna a ani tebe nieje nic...prosteto nema s danou temou nic spolocne, kopec beznych ludi ktory nisu ani v pravici ani v lavici robia to iste....ale ked sa branis dokazmi, tak nech sa paci...
Popijajuci nackovia
Takmer na kazdej fotke s pivom a chlastom
Opity nackovia pred novinarmi+ agresivita voci novinarom.
Uz zrazu je to kazdeho vec. Vsak ty si sa tu ohanal tym ze afa nepije a nefetuje. Alebo pisal som tu snad ja ze nackovia nepiju a nikoho nebiju?
Do tej temy som ‘nevkrocil‘ ani raz ked si dobre pamatam, tazke moj nazor tam ani neuvidis....naco....to ako keby som hrach o stenu hadzal....to iste preberame aj tu. Necitim ziadnu potrebu sa tam vyjadrovat.
Tym padom o tom nejsi dostatocne informovany takze tvoje vyjadorvanie k tejto veci je velmi jednostranne.
Sam vies, ze je ilegalne sirit a propagovat nacizmus, fasizmus a rasizmus, mas jasne, ze si nezverejnia na stranke clanok s titulkou 'Pochod za Kristalovu Noc' A ze neuvidis po meste plagaty: 'Nacisti, zucastnite sa pochodu za Kristalovu Noc"
To dava uz sama logika...tu nieje co dokazovat, toto je aj dovod, preco sa nackovia kryju za nazvy ako 'pospolitost' a 'delnicka strana'
Dobre a co teraz? Okrem ineho pochod nebol organizovany ani Delnickou stranou ani SP, ci sa ich clenovia tam zucastnili je ich sukromna vec. Strana ako taka tam zucastnena nebola pokial viem.
OK, ked to nechces chapat z tejto strany, tak ti to poviem inac. A ty si myslis, ze ked sa to vsetko roztriedi a kazdy by sa vratil do svojej krajiny, tak to bude super? Nie....debili budu stale, tak ako mas debilov medzi romami, tak mas debilov medzi 'cistokrvnymi' Slovakmi....debili, boli, su aj budu stale, cize nic by sa tym aj tak nevyriesilo.
Nechapes. Z 10 ciganov (cernochov) bude debilov 8 a 10 bielych ich budu 2

Preto som tu pisal o tej kriminalite pachanej ciernymi, ciganmi a pristahovalcami, dolozenymi policajnmi zaznammi.
Co ta ma ine zaujimat, ked nie predstavitelia a ciny organizacie? O com tu mam pisat?
No kedze dojdeme k zaveru ze debili su na obydvoch stranach tak sa pozreme co chce dana strana dosiahnut.

Afa rozbija narodnu hrdost, podporuje multi kutli na ukor majority a tym zhorsuje kvalitu zivota (preco tomu tak je som tu uz vysvetlil)

NS sa snazi o blaho majority a domovskeho obyvatelstva.

Logicky si vyberem to co chce mne dobre a nie ciganovi.

Lenze uz toto iste tu uz pisem asi 5 krat, a obavm sa ze ty asi nebudes schopny to nejak pochopit.
Otazka z mojej strany na teba, Snad nieje za potreby sa ta pytat ci si za multikulti, alebo nie....ale moja otazka znie...nemyslis si, ze podporujes dobrovolne ine krajiny? Teda je jasne, ze podporujes, ale je to podla tvojho nazoru spravne? Raz tu pises, ze kazdy nech si ide do svojej krajiny, a nech sa kazdy od kazdeho distancuje...tak sameprve otvor svoj satnik, zober tie thorsteinar handry a spal ich, tak isto ako vsetky adidad, nike a neviem ake znacky, ktore su vyrabane po celom svete, teda hlavne v Azii, tak isto DVD prehravac, TV, Radio, repraky, proste vsetko....a ked toto spravis...potom prid spat, s propagaciou proti multikulty
Pozri, toto je uz fakt na dlhsie ale to o com ty hovoris je uz problem zglobalizovaneho kapitalizmu (co tiez osobne nepodporujem, o tom som uz pisal v temach o politike) a nie vzajomneho spoluzitia.

Inymi slovami ja som za multi kulti svet ale nie spolocnestvo, dufam ze chapes tejto vete.

Pre mna je prioritne zachovat identitu. Ja nevylucujem nejaku svetovu spolupracu alebo vzajomnu pomoc pre blaho vsetkych.
Mne sa len maximalne hnusi fakt, ze keby som spravil anketu, kde sa opytam ludi jednoduchu otazku ‚Pravica, alebo Lavica? Tak pravdepodobne bude mat viac hlasov pravica...co je zarazajuce, to by znamenalo, ze viac ludi je rasistickych, viac ludi je za idei hitlera, za fasizmus a nacizmus...je to spravne? Podla mna urcite nie....nenutim ludi aby sa pridali do lavice, ale kto je za fasizmus, ncizmus a rasizmus....u mna padol...
Ono sa s tym musis zmierit lebo je to prirodny zakon. V kazdom cloveku je zakorenene nieco take ze rasizmus a vzdy ho to taha k tomu co mu je blizsie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Uz zrazu je to kazdeho vec. Vsak ty si sa tu ohanal tym ze afa nepije a nefetuje. Alebo pisal som tu snad ja ze nackovia nepiju a nikoho nebiju?
Myslim ,ze toto nema fakt nic spolocne s temou....a viac sa k tomu nebudem vyjadrovat, lebo pripada mi to detske ked sa tu 'bijeme' kto dalej docura....a hadzeme linky raz ja raz ty.
Tym padom o tom nejsi dostatocne informovany takze tvoje vyjadorvanie k tejto veci je velmi jednostranne.
Myslim, ze ta tema, nesluzi ako denny spravodaj, a neznamena to, ze ked to necitam, ze na to nemam nazor, respektive, ze moj nazor na danu problematiku ma mensiu hodnotu ako tvoj, lebo nenavstevujem tu temu.
Dobre a co teraz? Okrem ineho pochod nebol organizovany ani Delnickou stranou ani SP, ci sa ich clenovia tam zucastnili je ich sukromna vec. Strana ako taka tam zucastnena nebola pokial viem.
Zas by ti mala logika dat, ze sa k tomu nepriznaju, kedze to je ilegalna cinnost...ale fakt uvazuj, a netrep take somariny.
A co teraz??? WTF, kamo sa fakt prebud....kde sme aby niekto oslavoval deportaciu ludi do koncentrakov?? OMG fakt ti to nedochadza, ci sa len hrajes?
Nechapes. Z 10 ciganov (cernochov) bude debilov 8 a 10 bielych ich budu 2

Preto som tu pisal o tej kriminalite pachanej ciernymi, ciganmi a pristahovalcami, dolozenymi policajnmi zaznammi.
Maximalne nesuhlasim...je to zase delenie ludi...vyplod ‚bielej spiny‘ nic viac....tieto statistiky su velmi diskutabilne, kedze zase zalezi od toho, kde a ako dany jedinec vyrastal, tak isto ako z Roma ktory od mala zije v osade, v blate, kde sa len bije a kradne, vyrastie grazel....no to iste by sa za rovnakych podmienok stalo aj z bieleho cloveka, aj z cierneho atd....to by ti malo dochadzat.
Afa rozbija narodnu hrdost, podporuje multi kutli na ukor majority a tym zhorsuje kvalitu zivota (preco tomu tak je som tu uz vysvetlil)

NS sa snazi o blaho majority a domovskeho obyvatelstva.
Nezostava mi nic ine iba sa zasmiat...
AFA sa snazi o jedine....aby sa uz nestalo to co sa raz stalo za WW2. Ked sa tebe tato cinnost zda byt zla...nemam sa fakt s tebou uz potom o nicom bavit.
Logicky si vyberem to co chce mne dobre a nie ciganovi.
Snad si uvedomujes, ze toto je cisto rasisticka veta nie? Hadzes vsetkych do jedneho vreca...osobne mam medzi Romami priatelov...a tu ti hovorim ,ze za nich by som dal do ohna obidve ruky...dalej poznam kopec slusnych a vysoko inteligentnych Romov, ktory ziju tak ako mozu, pracuju, vyhcovali SLUSNE niekolko deti, a rec s nimi je na vysokej urovni.....a fakt ze na vysokej.
Neberiem ti jednu vec. Keby som strtetol Roma, ktory by nejak ohrozoval mna, moju rodinu, alebo mojich priatelov, ci uz fyzicky, alebo je jedno ako, tak ver ze mu asi daco spravim. Ale nehadzem vsetkych do jedneho vreca tak ako ty...

Pozri, toto je uz fakt na dlhsie ale to o com ty hovoris je uz problem zglobalizovaneho kapitalizmu (co tiez osobne nepodporujem, o tom som uz pisal v temach o politike) a nie vzajomneho spoluzitia.

Inymi slovami ja som za multi kulti svet ale nie spolocnestvo, dufam ze chapes tejto vete.

Pre mna je prioritne zachovat identitu. Ja nevylucujem nejaku svetovu spolupracu alebo vzajomnu pomoc pre blaho vsetkych.
Ale prosiiimta....neviem ci sa to len mne zda, ale dost si protirecis...chces blahop re vsetkych, ale vsetkych by si vythanal....to mi je ukazkovy nazor...
Prosim, neberiem ti a ani ti nebudem brat nazor....ked neuznavas multi kulti, prosim....nechaj si to...ale aspon to nijak nezahovaraj a netrep somariny okolo toho, ze toto a tamto...kedze to nema cenu.

// A stale som sa nedozvedel od teba, preco si myslis, ze Multi Kulti nemoze fungovat, respktive tie tvoje linky su strasne slaby dokaz...ukaz mi nejaku krajinu, stat, alebo co chces, kde zije cisto iba jedna jedina narodnost, bez akejkolvek narodnostnej mensiny a ze im tie vsetky vztahy klapu uplne v poriadku bez akychkolvek konfliktov....a teraz sa ukaz...som zvedavy velmi.
Ono sa s tym musis zmierit lebo je to prirodny zakon. V kazdom cloveku je zakorenene nieco take ze rasizmus a vzdy ho to taha k tomu co mu je blizsie.
Ked ti je rasizmus blizsi, a je to tvoja priorita tak dovi dopo, spejeme do zahuby...pozri poviem ti len jedno...bez vetra sa listok ani nepohne...nebyt nackov a fasistov, neexistuje ani AFA....

A este stale mi nikto nevysvetlil preco je afa lepsia ako NS.
To ti treba stale dookola vysvetlovat? Myslim si, ze tento prispevok ti to jasne hovori, ci stale nie?
Ke dnie tak ok, zacnem znovu......tak aby si pochopil....
ANTIFA je podla mna lepsia preto, lebo:
AFA bezdovodne nebije nevynnych ludi

AFA si nijakym sposobom neuctieva Hitlera

AFA nehailuje

AFA (doslova) neupaluje ludi

AFA nema ani stipku drzosti urobit nieco taketo

AFA nenosi na demonstracie vybusniny

AFA neboda ludi

AFA neoslavuje smutne vyrocia, a celkovo vyrocia zabitia ludi

Stale malo???
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Parada :D
kali520
Darca
Darca

Lub0$ napísal:Zas by ti mala logika dat, ze sa k tomu nepriznaju, kedze to je ilegalna cinnost...ale fakt uvazuj, a netrep take somariny.
A co teraz??? WTF, kamo sa fakt prebud....kde sme aby niekto oslavoval deportaciu ludi do koncentrakov?? OMG fakt ti to nedochadza, ci sa len hrajes?
Pochod bol proti okupacii Iraku, ten zbytok su tvoje dohady

PROČ PODPOŘIT TUTO AKCI?
Zamysleme se a položme si několik otázek. Proč vyvolala protestní akce řádně registrovaného občanského sdružení takovou mediálně-politickou bouři? Proč byla akce okamžitě označena nálepkou „neonacistická“? Proč bylo vyvinuto tolik úsilí zakázat jakýsi průvod a to i za cenu protiprávního jednání? Takovýchto „proč“ se nabízí celá řada a odpověď nám na ně zcela jistě neposkytne fiktivní spojení s výročím Křišťálové noci (9. 11. 1938). Snaha MND, aby byl průvod přesunut na jiný termín, nebyla vyslyšena. Tím pádem to nejspíše nebude právě datum, co odpůrce pochodu tolik pálí. Bude to pochod samotný a jeho poselství, které upozorňuje na opravdové důvody dnešního křižáckého tažení na východ. Nejdříve Afganisthán, pak Irák, co bude následovat? Znovu ty stejné propagandistické lži jako v případě příprav na okupaci Iráku dopadají na hlavy představitelů Iránského lidu. Spojitost je zde více než zřejmá. Každý z nás má právo nesouhlasit se zločiny, které se dějí, i se zločinci, kteří za nimi stojí. Každý z nás má ovšem i občanskou povinnost toto právo bránit a postavit se na odpor vrahům, lhářům a moderním otrokářům, kteří chtějí jen a jen svůj osobní profit na úkor naší svobody! Řekněme proto své hlasité NE válkám pro Izrael a neméně hlasité NE těm odpůrcům svobody, kteří brání občanské protiválečné iniciativě.
Maximalne nesuhlasim...je to zase delenie ludi...vyplod ‚bielej spiny‘ nic viac...
O com ty stale? Jake delenie ludi? Vsak ked je cierny je cierny, ked je niekto muz je muz. Chces mi povedat ze cierny je rovnaky ako biely? Alebo co tym vlastne chces povedat? Mne z toho vychadza jedine, ty tu popieras existenciu rasy.
.tieto statistiky su velmi diskutabilne, kedze zase zalezi od toho, kde a ako dany jedinec vyrastal, tak isto ako z Roma ktory od mala zije v osade, v blate, kde sa len bije a kradne, vyrastie grazel....no to iste by sa za rovnakych podmienok stalo aj z bieleho cloveka, aj z cierneho atd....to by ti malo dochadzat.
Kvalita prostredia je dana kvalitou rasy, inymi slovami to v akom prostredi zije cigan a cierny je zapricinene nim samim.

V USA cierni a bieli vyrastaju v rovankom prostredi. A realita:

Klasickou reakciou zástancov multikulturalizmu by bolo, že ide len o jeden prípad a takéto vraždy sú zriedkavé. Aké sú však fakty? Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 2 http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_02.html ). Černoch zavraždí bieleho 20-krát častejšie než naopak (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 5 http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_05.html ). V roku 2005 v USA čierni znásilnili a sexuálne obťažovali 37 460 bielych žien a bieli 0 – 10 čiernych žien (US Department of Justice: Criminal Victimization in the United States, 2005 Statistical Tables, tabuľka 42 http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/cvus0502.pdf ); to je viac ako 100 belošiek znásilnených či sexuálne obťažovaných černochmi denne. Dve tretiny väzňov v Amerike tvoria nebieli (US Department of Justice: Prisoners in 2005, str. 8 http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/p05.pdf ). Všetko toto sú fakty, pochádzajúce z oficiálnych zdrojov. Kedy ste však naposledy v nejakom vplyvnom médiu videli kritiku čierneho rasizmu?
AFA sa snazi o jedine....aby sa uz nestalo to co sa raz stalo za WW2. Ked sa tebe tato cinnost zda byt zla...nemam sa fakt s tebou uz potom o nicom bavit.
Naco mi to pises dvakrat? Ked afa nechce aby sa to znova stalo tak nech ide bojovat proti sionizmu, ten uz to iste robi cez 50 rokov.

Afa bojuje proti nepriatelovi ktori nema relnu politicku moc, naopak ten kto ju ma toho este chrani.
Neberiem ti jednu vec. Keby som strtetol Roma, ktory by nejak ohrozoval mna, moju rodinu, alebo mojich priatelov, ci uz fyzicky, alebo je jedno ako, tak ver ze mu asi daco spravim. Ale nehadzem vsetkych do jedneho vreca tak ako ty...
Ked dojde na otazku ako zlepsit kvalitu zivota co najviac ludom, tak tam jednotlivec neexistuje len a len skupina. Takze hadzanie do vreca je v tomto pirpade nevyhnutne.
Ale prosiiimta....neviem ci sa to len mne zda, ale dost si protirecis...chces blahop re vsetkych, ale vsetkych by si vythanal....to mi je ukazkovy nazor...
Prosim, neberiem ti a ani ti nebudem brat nazor....ked neuznavas multi kulti, prosim....nechaj si to...ale aspon to nijak nezahovaraj a netrep somariny okolo toho, ze toto a tamto...kedze to nema cenu.
No myslel som si ze tomu nepochopis. Teraz ja nejak nechapem tomuto prispevku o com mal byt.
A stale som sa nedozvedel od teba, preco si myslis, ze Multi Kulti nemoze fungovat, respktive tie tvoje linky su strasne slaby dokaz...ukaz mi nejaku krajinu, stat, alebo co chces, kde zije cisto iba jedna jedina narodnost, bez akejkolvek narodnostnej mensiny a ze im tie vsetky vztahy klapu uplne v poriadku bez akychkolvek konfliktov....a teraz sa ukaz...som zvedavy velmi.
Konflitky budu vsade to ti je dufam jasne, ide len o to ci sa daju znizit.

Ale na take pekne porovanie mozme pouzit napr Japonsko a USA.

V Japonsku velmi tazko najdes nejake utoky mensin a aj ked ano tak minimalne. Ich pocet sa tam pohybuje okolo 1%.

Lenze ty stale nechapes ze tu nejde o to ci to bude uplne klapat. Tu ide o to ze dana mensina pacha v mensom pocte viac zlociny ako vacsina. napr hore uvedena statystyka:

Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd

To znamena ze ak by tam cernosi neboli, vrazdenost klesne o polovicu.
To ti treba stale dookola vysvetlovat? Myslim si, ze tento prispevok ti to jasne hovori, ci stale nie?
Ale no, hadam nechces aby som ti tu ja daval linky z opacneho garde. Ja uznavam ze na oboch stranch su debili ale ty s tym ocivinde mas furt problem.

No a prave pretoto si ignorant. Ty mi tu furt davas iba tych jednotlivcov ale ja som ta odkazal na weby predstavitelov NS ktori sa od tohoto distancuju. NS ma nejake zasady a pravidla ktore su humanne pre bielych a ked tento system zavedie aj cierny niekde v afrike bude to humanne zase pre neho. V tych zasadach sa nijakym sposobom nenapada k vrazdeniu alebo zabjaniu inych ras, len upozornuje na fakt ze miesanie z druhymi rasami zniuzuje kvalitu zivota, a sposobuje upadok vyzsej rasy.

Lubos ono tato tebata s tebou bude velmi dlho trvat pokial neprijmes aspon zakladne fakty rozdielnosti ras a tie su vseobecne vedecky dokazane.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Mozno tak 25% tych ciernych vrahov zabija kvoli peniazom lebo nema co jest...
kali520
Darca
Darca

Risko napísal:Mozno tak 25% tych ciernych vrahov zabija kvoli peniazom lebo nema co jest...
Clovece ty nevies citat?
kali520 napísal:Kvalita prostredia je dana kvalitou rasy, inymi slovami to v akom prostredi zije cigan a cierny je zapricinene nim samim.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Kali -> tak to nieje tak docela pravda ... cigan predsa nieje samostatna rasa, skor to zavisi od kultury toho daneho etnika a este viac od kultury nizzsej jednotky (napr. rodiny), kedze mas ciganske rodiny ktore ziju slusne ... rasa na tom nehra ziadnu ulohu ... navyse cernosi su cierni lebo su z afriky, nie afrika je afrikou preto ze su tam cernosi ... je jasne ze ked vznikla tvoja rasa v menej vludnom prostredi, tak bude ina ako ta ktora zila v relativnej hojnosti :-) ...
kali520
Darca
Darca

nordkapp_pb ale ten cigan aj cernoch sa narodia v rovnakom spolocenstve ako ten biely, ma rovnake prava a rovnake moznosti.

Ako potom vysvetlis tu neuveritelnu zaostalost v ciganskom etniku? Ja v tom vidim iba problem rasy.

Je jasne ze sa moze aj medzi ciganmi narodit genius a medzi bielym idiot. Ale ide teraz o tu pravdepodobnost a pomer ktory tu je ignorovany z Lubosovej strany.
je jasne ze ked vznikla tvoja rasa v menej vludnom prostredi, tak bude ina ako ta ktora zila v relativnej hojnosti
Toto je dost diskutabilne. Na jednej strane prostredie a spolocenstvo moze mat vplyv na IQ ale na druhej strane geneticky zaklad danej rasy sa len prostredim nezmeni.

Zmenit geneticky zaklad danej rasy sa da iba zrkizenim a toto je vec proti ktorej tu ja vystupujem. Lebo je jasne ze ak do bieleho prostredia ktore povedzme po tvojom vyrastalo vludnom prostredi pride cierne spolocnestvo ktore vyrastalo v menej vludnom prostredi sposoby upadok tej bielej rasy. Zivotna uroven ciernej rasy na isty cas stupne kedze prebere vydobytky z bielej rasy ale kedze sama tato cierna rasa nedosiahla tohot stupna vyvoja neni mozne dalsie napredovanie a pride zhorsenie kvlatiy zivota pre obe rasy.

Prakticke priklady mas napr Brazilia, bohate a slusne zalozene rodiny v brazilii su tvorene prevazne bielymi ludmi, naopak geta a rozne nebezpecne gangy su tvorene ciernymi. Tento fakt je nadherne nacrtnuty vo filme Mesto bohov.

Multi kulti okrem toho ze sposobuje upadok bielej rasy dokonca vystupuje aj proti cienej rase, preto lebo ta nedostava moznost sa rozvijat sama. Ona cerpa z vydobytkov Europanov na ktore ta rasa tym ze sama nedosiahla takej urovne vyspelosti neni prpravena a sama sa nikdy nevyvinie.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Väčšinu len čítam, neodpisujem... ale na toto som už musel odpísať...
Kali napísal:NS ma nejake zasady a pravidla ktore su humanne pre bielych a ked tento system zavedie aj cierny niekde v afrike bude to humanne zase pre neho. V tych zasadach sa nijakym sposobom nenapada k vrazdeniu alebo zabjaniu inych ras, len upozornuje na fakt ze miesanie z druhymi rasami zniuzuje kvalitu zivota, a sposobuje upadok vyzsej rasy.
a čo taký B&H, alebo C18, alebo dokonca NO, na ktorý tu ty s obľubou dávaš linky?...

aj to sú mierumilovné organizácie presadzujúci "mierovejší" národný socializmus?

weby, ako hlavu hore a podobne... nie sú najhoršie, aj keď ani to mi celkom nevyhovuje... ale je to lepšie, ako hore spomenuté organizácie...

AFA tiež nie je najlepšia... mnoho dôležitých vecí jej uniká... a mnohokrát to vyzerá, ako keby boli len futbaloví chuligáni, z opačného garde...

:)

//edit:
Kali napísal:Zmenit geneticky zaklad danej rasy sa da iba zrkizenim a toto je vec proti ktorej tu ja vystupujem. Lebo je jasne ze ak do bieleho prostredia ktore povedzme po tvojom vyrastalo vludnom prostredi pride cierne spolocnestvo ktore vyrastalo v menej vludnom prostredi sposoby upadok tej bielej rasy. Zivotna uroven ciernej rasy na isty cas stupne kedze prebere vydobytky z bielej rasy ale kedze sama tato cierna rasa nedosiahla tohot stupna vyvoja neni mozne dalsie napredovanie a pride zhorsenie kvlatiy zivota pre obe rasy.
Dobre, ak by sa napr. rómske deti v útlom veku brali od svojich rodičov(nie, ako spoločenstvo, ale ako jedinci, či mikroskupiny) a integrovali by sa do spoločnosti, môžu z nich vyrásť produktívni jedinci... (príklad: manželia si adoptovali dieťa, nakoľko nemohli mať vlastné... a bolo to rómske dieťa, na ktorom nepozorujem žiadne odlišnosti vo svojej vekovej kategórii aj medzi bielymi deťmi.) Ako mi vysvetlíš toto?... :)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Nasi stari rodicia bojovali proti fasistom a dnes ich niektory Slovaci obhajuju, oslavuju, propaguju ako aj ich choru ideologiu. Je to smutne. Ludia co zomreli ci uz v boji proti fasistoch ci v koncentrakoch sa musia v hrobe obracat.
Začiatok Konca
Professional
Professional

MakeFake: na tvojom mieste by som bol ticho... neobhajujem nacistické zločiny, ani neonacizmus v súčastnosti... Ale ty tu chceš rozprávať o Slovensku a o tom, že si národniar(v sekcii politika-eurovoľby) a ideš voliť kandidátku SMK?... čo tu ty trepeš? A Slováci, národovci, ktorí tu trpeli, bojovali a umierali takmer 1000 rokov sú pre teba nič?... si obyčajný pokrytec :roll:
kali520
Darca
Darca

Začiatok Konca napísal:a čo taký B&H, alebo C18, alebo dokonca NO, na ktorý tu ty s obľubou dávaš linky?...
Narodny odpor sa mi nezda ze by bola nasilna skupina, ale budis. Toto su organizacie radikalov ktori to robia z takej pozicii ako im to umoznuje system. Pokial nemaju moznost sa presadit politicky je logicke ze miesto nic nerobenia sa zacnu uchylovat k radikalnym rieseniam.

Ak sa pozreme do historie nerobia len tak vysze spominane organizacie, napr bolsevicky prevrat, alebo francuzska revolucia ktora sa mala niest v duchu rovnosti a demokracie a nakoniec koncila popravami pod gilotinou.

Kazdy politicky system ma svoju radikalnu stranu.
Začiatok Konca napísal:Dobre, ak by sa napr. rómske deti v útlom veku brali od svojich rodičov(nie, ako spoločenstvo, ale ako jedinci, či mikroskupiny) a integrovali by sa do spoločnosti, môžu z nich vyrásť produktívni jedinci... (príklad: manželia si adoptovali dieťa, nakoľko nemohli mať vlastné... a bolo to rómske dieťa, na ktorom nepozorujem žiadne odlišnosti vo svojej vekovej kategórii aj medzi bielymi deťmi.) Ako mi vysvetlíš toto?...
Existuje nejaky vyskum ktory to potvrdzuje? A celkovo nezda sa ti humanejsia rasova segregacia ko nasilne odlucenie od rodicov?
Začiatok Konca
Professional
Professional

kali napísal:Narodny odpor sa mi nezda ze by bola nasilna skupina, ale budis. Toto su organizacie radikalov ktori to robia z takej pozicii ako im to umoznuje system. Pokial nemaju moznost sa presadit politicky je logicke ze miesto nic nerobenia sa zacnu uchylovat k radikalnym rieseniam.
Prečo si si zase vybral to, čo Ti vyhovovalo?.. prečo nereaguješ na C18 a B&H?... sú v podobnej pozícii, ako AFA.. snažia sa radikalizovať(určité skupiny). Snažíš sa ospravedlniť organizáciu radikálov, no AFA-u okamžite zavrhuješ?.. nezaváňa to Tvojim často spomínaným dvojakým metrom?.. :)
Kazdy politicky system ma svoju radikalnu stranu.
Ale toto predsa nie je ospravedlnenie a ty to vieš... :wink:
Existuje nejaky vyskum ktory to potvrdzuje? A celkovo nezda sa ti humanejsia rasova segregacia ko nasilne odlucenie od rodicov?
Neexistuje žiadny výskum, ktorý by to potvrdzoval... ale nie som zakomplexovaný debil a aj pre tento dôvod by si mi mohol veriť, že to, čo som napísal je pravda... to dieťatko poznám a aj rodičov osobne... A ešte niečo... veľmi dobre nerozumiem, prečo by FBI uverejňovala svoje štatistiky a ešte na základe rasového podtónu...
Ak by sme si vybrali rasovú segregáciu, následky poznáš aj sám(viď. Luník IX. alebo ostatné rómske osady, či moslimské štvrte vo Francúzsku.. dopady poznáš. Ich život tam nie je najlepší a preto by sa mi možno zdalo humánnejšie ich odlučovať od rodičov pre dobro ich samotných...
kali520
Darca
Darca

Začiatok Konca napísal:Prečo si si zase vybral to, čo Ti vyhovovalo?.. prečo nereaguješ na C18 a B&H?... sú v podobnej pozícii, ako AFA.. snažia sa radikalizovať(určité skupiny). Snažíš sa ospravedlniť organizáciu radikálov, no AFA-u okamžite zavrhuješ?.. nezaváňa to Tvojim často spomínaným dvojakým metrom?..
No pozor, ja som tu afu zavrhoval koli ich cielom nie koli tomu ako ich vykonavaju.
Ale toto predsa nie je ospravedlnenie a ty to vieš...
Viem, ja som sa ani nic nesnazil ospravedlnovat.
Neexistuje žiadny výskum, ktorý by to potvrdzoval... ale nie som zakomplexovaný debil a aj pre tento dôvod by si mi mohol veriť, že to, čo som napísal je pravda... to dieťatko poznám a aj rodičov osobne...
Ja nevraciam ze to moze mat nejaky efekt ale urcite nie 100% a prakticky to je nerealne. Vazne neviem ako chces ciganov prinutit aby odovzdali dobrovolne deti a kde by si hladal rodicov, alebo ty by si si adoptoval ciganske decko? Istotne sa mi zda byt rozumnejsie druhe riesenie kde mas 100% istotu a cigani by s tym skorej suhlasili a verim ze aj vacsina bielych by s tym nemala problem.
A ešte niečo... veľmi dobre nerozumiem, prečo by FBI uverejňovala svoje štatistiky a ešte na základe rasového podtónu..
Tam je uverejnene aj pohlavie.
Ak by sme si vybrali rasovú segregáciu, následky poznáš aj sám(viď. Luník IX. alebo ostatné rómske osady, či moslimské štvrte vo Francúzsku.. dopady poznáš. Ich život tam nie je najlepší a preto by sa mi možno zdalo humánnejšie ich odlučovať od rodičov pre dobro ich samotných...
To neni rasova segregacia. Rasovo segragaciu chap zvlast ciganske skoly, zvlast cigansky priestor atd atd...
Začiatok Konca
Professional
Professional

No pozor, ja som tu afu zavrhoval koli ich cielom nie koli tomu ako ich vykonavaju.
V poriadku, rád by som teda poznal Tvoj osobný názor na menované organizácie C18 a B&H... nechcem všeobecné drísty, ale Tvoj osobný názor, názor na nich, ako organizáciu... vieš, ako to myslím, tak mi prosím túto požiadavku splň, aby som vedel, s kým vlastne komunikujem na druhej strane "drátu".
Viem, ja som sa ani nic nesnazil ospravedlnovat.
Dosť to tak vyzeralo... :)

Ja nevraciam ze to moze mat nejaky efekt ale urcite nie 100% a prakticky to je nerealne. Vazne neviem ako chces ciganov prinutit aby odovzdali dobrovolne deti a kde by si hladal rodicov, alebo ty by si si adoptoval ciganske decko? Istotne sa mi zda byt rozumnejsie druhe riesenie kde mas 100% istotu a cigani by s tym skorej suhlasili a verim ze aj vacsina bielych by s tym nemala problem.
To neni rasova segregacia. Rasovo segragaciu chap zvlast ciganske skoly, zvlast cigansky priestor atd atd...
Dobre, chceš mi povedať, že novovytvorené školy a vlastné sídliská, či kultúrne priestory, ktoré by mali rómovia by nevyústili do neskorších problémov?... a čo aparteid v JAR?.. alebo rasová segregácia v USA?...všetko to neskôr vyústilo do poriadnych sračiek... je toto teda 100%tnejšie riešenie?...
Tam je uverejnene aj pohlavie.
To je jasné... nechajme to tak, rozumiem :wink:
Michal.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Michal. »

Začiatok Konca napísal:Dobre, ak by sa napr. rómske deti v útlom veku brali od svojich rodičov(nie, ako spoločenstvo, ale ako jedinci, či mikroskupiny) a integrovali by sa do spoločnosti, môžu z nich vyrásť produktívni jedinci... (príklad: manželia si adoptovali dieťa, nakoľko nemohli mať vlastné... a bolo to rómske dieťa, na ktorom nepozorujem žiadne odlišnosti vo svojej vekovej kategórii aj medzi bielymi deťmi.) Ako mi vysvetlíš toto?...
Táto teória vychádza z toho, že je podstatné len prostredie, v ktorom dieťa vyrastá, a nie jeho genofond. Avšak mnoho výskumov a štúdií tvrdí, že význam génov nemožno podceniť. Rozhodujúci význam by gény mali mať napr. na inteligenciu. A čo sa týka Tvojho návrhu na adopcie cigánskych detí, ktorý by ich podľa Teba zmenil/znormalizoval. Neviem si predstaviť, kde by si našiel toľko ochotných rodín, ktoré by tieto deti "integrovali". Ale čo je horšie, v Minnesote sa robil podobný výskum, kde sa testovali deti bielych rodičov, adoptované biele deti, adoprované deti s jedným bielym a jedným čiernym rodičom, a adoptované čierne deti. Všetky skúmané adoptované deti boli adoptované do bielych rodín. Výsledok bol, že skúmané deti vo veku 7 rokov a najmä vo veku 17 rokov v priemere dosahovali IQ rozdiely aké su medzi bielymi a čiernymi v USA štandardné. Celkovo výskum bol uskutočnený na 265, vo veku 17 rokov bolo testovaných 196 z nich. Samotné výsledky pozri tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Minnesota_ ... dy#Results
Ty uvádzaš individuálny prípad, kde to funguje (min. zatiaľ), podstatné je, ale v akom percente prípadov to bude fungovať. Ja napr. môžem uviesť iný príklad: knihu Terezy Boučkovej Rok Kohouta, kde popisuje neúspech adopcie cigánskych detí, z ktorých vyrástli kriminálnici, napriak tomu, že vyrastali vo veľmi vhodnom prostredií. Tiež je to však len individuálny prípad, podstatné je preto poznanie vplyvu génov a vplyvu prostredia na vývoj človeka.
Začiatok Konca napísal:A ešte niečo... veľmi dobre nerozumiem, prečo by FBI uverejňovala svoje štatistiky a ešte na základe rasového podtónu...
Ale uverejňuje ako sa môžeš presvedčiť na stránke FBI, na ktorú Kali odkazuje. Na takých štatistikách nevidím nič zlé, uvádzanie kriminálnikov aj podľa rasy, pohlavia, veku. U nás sa kedysi tiež uvádzalo pri kriminálnikoch či je to Cigán alebo biely, ale na nátlak rôznych "aktivistov" sa od upustilo. Napriek tomu si môžme pozerať aspoň staré údaje:
http://mesto.sk/prispevky_velke/cadca/p ... 6900.phtml
http://img146.imageshack.us/my.php?image=cigan1.jpg
Začiatok Konca napísal:Ak by sme si vybrali rasovú segregáciu, následky poznáš aj sám(viď. Luník IX.
Neviem prečo uvádzaš Luník IX ako príklad rasovej segregácie. Na tom sídlisku predsa žili kedysi aj bieli spolu s Cigánmi, avšak postupne sa všetci (alebo takmer všetci) odsťahovali. A prečo? Verím, že odpoveď poznáš. ;) Podľa Wikipédie: "Mestská časť Lunik IX bola pôvodne projektovaná ako sídlisko, ktoré, podľa vyjadrenia starostu Jozefa Šanu, mali obývať predovšetkým vojaci, policajti a Rómovia." Dnes tam žijú už len posledne menovaní.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Lun%C3%ADk_IX
kali520
Darca
Darca

Začiatok Konca napísal:V poriadku, rád by som teda poznal Tvoj osobný názor na menované organizácie C18 a B&H... nechcem všeobecné drísty, ale Tvoj osobný názor, názor na nich, ako organizáciu... vieš, ako to myslím, tak mi prosím túto požiadavku splň, aby som vedel, s kým vlastne komunikujem na druhej strane "drátu"
Ja osobne nesuhlasim s cinnostou tejto organizacie.
Začiatok Konca napísal:Dobre, chceš mi povedať, že novovytvorené školy a vlastné sídliská, či kultúrne priestory, ktoré by mali rómovia by nevyústili do neskorších problémov?... a čo aparteid v JAR?.. alebo rasová segregácia v USA?...všetko to neskôr vyústilo do poriadnych sračiek... je toto teda 100%tnejšie riešenie?...
Myslim si ze nie, ak sa zvoli pristup kde to nebude vyzerat ako keby sme ich utlacali.

Tu je jeden z navrhov ako to zaviest
http://cz.altermedia.info/z-domova/jak- ... _5451.html
Napísať odpoveď