Lub0$ napísal:Zas by ti mala logika dat, ze sa k tomu nepriznaju, kedze to je ilegalna cinnost...ale fakt uvazuj, a netrep take somariny.
A co teraz??? WTF, kamo sa fakt prebud....kde sme aby niekto oslavoval deportaciu ludi do koncentrakov?? OMG fakt ti to nedochadza, ci sa len hrajes?
Pochod bol proti okupacii Iraku, ten zbytok su tvoje dohady
PROČ PODPOŘIT TUTO AKCI?
Zamysleme se a položme si několik otázek. Proč vyvolala protestní akce řádně registrovaného občanského sdružení takovou mediálně-politickou bouři? Proč byla akce okamžitě označena nálepkou „neonacistická“? Proč bylo vyvinuto tolik úsilí zakázat jakýsi průvod a to i za cenu protiprávního jednání? Takovýchto „proč“ se nabízí celá řada a odpověď nám na ně zcela jistě neposkytne fiktivní spojení s výročím Křišťálové noci (9. 11. 1938). Snaha MND, aby byl průvod přesunut na jiný termín, nebyla vyslyšena. Tím pádem to nejspíše nebude právě datum, co odpůrce pochodu tolik pálí. Bude to pochod samotný a jeho poselství, které upozorňuje na opravdové důvody dnešního křižáckého tažení na východ. Nejdříve Afganisthán, pak Irák, co bude následovat? Znovu ty stejné propagandistické lži jako v případě příprav na okupaci Iráku dopadají na hlavy představitelů Iránského lidu. Spojitost je zde více než zřejmá. Každý z nás má právo nesouhlasit se zločiny, které se dějí, i se zločinci, kteří za nimi stojí. Každý z nás má ovšem i občanskou povinnost toto právo bránit a postavit se na odpor vrahům, lhářům a moderním otrokářům, kteří chtějí jen a jen svůj osobní profit na úkor naší svobody! Řekněme proto své hlasité NE válkám pro Izrael a neméně hlasité NE těm odpůrcům svobody, kteří brání občanské protiválečné iniciativě.
Maximalne nesuhlasim...je to zase delenie ludi...vyplod ‚bielej spiny‘ nic viac...
O com ty stale? Jake delenie ludi? Vsak ked je cierny je cierny, ked je niekto muz je muz. Chces mi povedat ze cierny je rovnaky ako biely? Alebo co tym vlastne chces povedat? Mne z toho vychadza jedine, ty tu popieras existenciu rasy.
.tieto statistiky su velmi diskutabilne, kedze zase zalezi od toho, kde a ako dany jedinec vyrastal, tak isto ako z Roma ktory od mala zije v osade, v blate, kde sa len bije a kradne, vyrastie grazel....no to iste by sa za rovnakych podmienok stalo aj z bieleho cloveka, aj z cierneho atd....to by ti malo dochadzat.
Kvalita prostredia je dana kvalitou rasy, inymi slovami to v akom prostredi zije cigan a cierny je zapricinene nim samim.
V USA cierni a bieli vyrastaju v rovankom prostredi. A realita:
Klasickou reakciou zástancov multikulturalizmu by bolo, že ide len o jeden prípad a takéto vraždy sú zriedkavé. Aké sú však fakty? Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 2
http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_02.html ). Černoch zavraždí bieleho 20-krát častejšie než naopak (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 5
http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_05.html ). V roku 2005 v USA čierni znásilnili a sexuálne obťažovali 37 460 bielych žien a bieli 0 – 10 čiernych žien (US Department of Justice: Criminal Victimization in the United States, 2005 Statistical Tables, tabuľka 42
http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/cvus0502.pdf ); to je viac ako 100 belošiek znásilnených či sexuálne obťažovaných černochmi denne. Dve tretiny väzňov v Amerike tvoria nebieli (US Department of Justice: Prisoners in 2005, str. 8
http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/p05.pdf ). Všetko toto sú fakty, pochádzajúce z oficiálnych zdrojov. Kedy ste však naposledy v nejakom vplyvnom médiu videli kritiku čierneho rasizmu?
AFA sa snazi o jedine....aby sa uz nestalo to co sa raz stalo za WW2. Ked sa tebe tato cinnost zda byt zla...nemam sa fakt s tebou uz potom o nicom bavit.
Naco mi to pises dvakrat? Ked afa nechce aby sa to znova stalo tak nech ide bojovat proti sionizmu, ten uz to iste robi cez 50 rokov.
Afa bojuje proti nepriatelovi ktori nema relnu politicku moc, naopak ten kto ju ma toho este chrani.
Neberiem ti jednu vec. Keby som strtetol Roma, ktory by nejak ohrozoval mna, moju rodinu, alebo mojich priatelov, ci uz fyzicky, alebo je jedno ako, tak ver ze mu asi daco spravim. Ale nehadzem vsetkych do jedneho vreca tak ako ty...
Ked dojde na otazku ako zlepsit kvalitu zivota co najviac ludom, tak tam jednotlivec neexistuje len a len skupina. Takze hadzanie do vreca je v tomto pirpade nevyhnutne.
Ale prosiiimta....neviem ci sa to len mne zda, ale dost si protirecis...chces blahop re vsetkych, ale vsetkych by si vythanal....to mi je ukazkovy nazor...
Prosim, neberiem ti a ani ti nebudem brat nazor....ked neuznavas multi kulti, prosim....nechaj si to...ale aspon to nijak nezahovaraj a netrep somariny okolo toho, ze toto a tamto...kedze to nema cenu.
No myslel som si ze tomu nepochopis. Teraz ja nejak nechapem tomuto prispevku o com mal byt.
A stale som sa nedozvedel od teba, preco si myslis, ze Multi Kulti nemoze fungovat, respktive tie tvoje linky su strasne slaby dokaz...ukaz mi nejaku krajinu, stat, alebo co chces, kde zije cisto iba jedna jedina narodnost, bez akejkolvek narodnostnej mensiny a ze im tie vsetky vztahy klapu uplne v poriadku bez akychkolvek konfliktov....a teraz sa ukaz...som zvedavy velmi.
Konflitky budu vsade to ti je dufam jasne, ide len o to ci sa daju znizit.
Ale na take pekne porovanie mozme pouzit napr Japonsko a USA.
V Japonsku velmi tazko najdes nejake utoky mensin a aj ked ano tak minimalne. Ich pocet sa tam pohybuje okolo 1%.
Lenze ty stale nechapes ze tu nejde o to ci to bude uplne klapat. Tu ide o to ze dana mensina pacha v mensom pocte viac zlociny ako vacsina. napr hore uvedena statystyka:
Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd
To znamena ze ak by tam cernosi neboli, vrazdenost klesne o polovicu.
To ti treba stale dookola vysvetlovat? Myslim si, ze tento prispevok ti to jasne hovori, ci stale nie?
Ale no, hadam nechces aby som ti tu ja daval linky z opacneho garde. Ja uznavam ze na oboch stranch su debili ale ty s tym ocivinde mas furt problem.
No a prave pretoto si ignorant. Ty mi tu furt davas iba tych jednotlivcov ale ja som ta odkazal na weby predstavitelov NS ktori sa od tohoto distancuju. NS ma nejake zasady a pravidla ktore su humanne pre bielych a ked tento system zavedie aj cierny niekde v afrike bude to humanne zase pre neho. V tych zasadach sa nijakym sposobom nenapada k vrazdeniu alebo zabjaniu inych ras, len upozornuje na fakt ze miesanie z druhymi rasami zniuzuje kvalitu zivota, a sposobuje upadok vyzsej rasy.
Lubos ono tato tebata s tebou bude velmi dlho trvat pokial neprijmes aspon zakladne fakty rozdielnosti ras a tie su vseobecne vedecky dokazane.