to som uz nastavoval sak to som nastavil a slo to lenze on ide iba na mieste so spokjov...tam musi byt nejaka ina chyba....mihalswk napísal:aj voľnobeh ,.,.,.ale sak ty si magor ked ti to poradne nejde tak skus potorske tocit s tou pi*ov*** vackou ci jak sa to vola ,.,.,.kde je odtrhove ramienko s tym nastavis vsetko ,.,.
JAWA 21
-
Mahonacik
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Mahonacik
Expert
no len s nou.....sak dpc sadnem nato ide to dva metre a potom puf zdochne...jj ale generalka to je pc to by som do toho nedalmihalswk napísal:len so spojkou?? ,.,.puf ,.,.,.jedine GENERALKA ,.,nic ine asi ,.,.,.a to ta bude stat dobrych 30€ az nie vac,,.teda urcite vaceejj
-
Mahonacik
Expert
sak jasne ze sa to neoplatimihalswk napísal:tak to potom hod volade do alaha ,,.,.ked do toho nedas tukace tak ti asi nepoje ,.,.ale to sa neoplatiii,.,,..,
-
aughostino
Medium Professional
skusal si nastavit predzapal? precistit trysky (hlavne vtedy ked mas hrdzavu nadrz), aj tie sviecky mozu byt pricina (vela oleja v benzine a potom zahadze sviecku), kondenzator, zla fajka, zaneseny vyfuk,
aj si ju pred zimou zakonzervoval? bol na nej robeny aj vybrus valca? sviecky co tam mas maju aky odtrh?
odporucam dat motor dole a pozorne ho prejst skontrolovat cievky a magnet, moznosti je vela
ale kedze ti nechce ist do otacok tak prezri trysky precisti ich tenkym drôtikom, pripadne poriadne prefukni, nastav volnobeh a aj ten predzapal
PS: ak sa do toho trochu vyznas tak generalku si spravis aj doma a zadarmo
aj si ju pred zimou zakonzervoval? bol na nej robeny aj vybrus valca? sviecky co tam mas maju aky odtrh?
odporucam dat motor dole a pozorne ho prejst skontrolovat cievky a magnet, moznosti je vela
ale kedze ti nechce ist do otacok tak prezri trysky precisti ich tenkym drôtikom, pripadne poriadne prefukni, nastav volnobeh a aj ten predzapal
-
Mahonacik
Expert
hh na mna trosku zlozite ale pochopil som ta troskuaughostino napísal:skusal si nastavit predzapal? precistit trysky (hlavne vtedy ked mas hrdzavu nadrz), aj tie sviecky mozu byt pricina (vela oleja v benzine a potom zahadze sviecku), kondenzator, zla fajka, zaneseny vyfuk,
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 22:50 )
jj pokial to ide tak nieje zle ju mat domaJuNYoR napísal:no jawu 21 by nebolo zle mat
//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 22:52 )
magor sak uz to ide !!!mihalswk napísal:ano jasnee ty:D:D .,.,,.to stem videt:D:D:D:D
-
aughostino
Medium Professional
ale ako tak poznam tieto stare jawy tak bude s nimi problem stale, das trochu viac oleja do benzinu a hned mas zahadzanu sviecku a pokial nemas po ruke bud dalsiu alebo šmirgeľ tak budes musiet tlacit az domov, vies co to je tlacit 23ojku 10km peso v lete v tej najvacsej horucave domov?
mal som dost, trochu som precenil tu motorku 
-
Mahonacik
Expert
jj rpi takycho starych strojoch sa viac nachodis nez navozisaughostino napísal:ale ako tak poznam tieto stare jawy tak bude s nimi problem stale, das trochu viac oleja do benzinu a hned mas zahadzanu sviecku a pokial nemas po ruke bud dalsiu alebo šmirgeľ tak budes musiet tlacit az domov, vies co to je tlacit 23ojku 10km peso v lete v tej najvacsej horucave domov?mal som dost, trochu som precenil tu motorku
-
aughostino
Medium Professional