JAWA 21

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Mahonacik
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

mihalswk napísal:aj voľnobeh ,.,.,.ale sak ty si magor ked ti to poradne nejde tak skus potorske tocit s tou pi*ov*** vackou ci jak sa to vola ,.,.,.kde je odtrhove ramienko s tym nastavis vsetko ,.,.
to som uz nastavoval sak to som nastavil a slo to lenze on ide iba na mieste so spokjov...tam musi byt nejaka ina chyba....
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

len so spojkou?? ,.,.puf ,.,.,.jedine GENERALKA ,.,nic ine asi ,.,.,.a to ta bude stat dobrych 30€ az nie vac,,.teda urcite vaceejj
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

mihalswk napísal:len so spojkou?? ,.,.puf ,.,.,.jedine GENERALKA ,.,nic ine asi ,.,.,.a to ta bude stat dobrych 30€ az nie vac,,.teda urcite vaceejj
no len s nou.....sak dpc sadnem nato ide to dva metre a potom puf zdochne...jj ale generalka to je pc to by som do toho nedal :D
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak to potom hod volade do alaha ,,.,.ked do toho nedas tukace tak ti asi nepoje ,.,.ale to sa neoplatiii :D ,.,,..,
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

mihalswk napísal:tak to potom hod volade do alaha ,,.,.ked do toho nedas tukace tak ti asi nepoje ,.,.ale to sa neoplatiii :D ,.,,..,
sak jasne ze sa to neoplati :D hh aleee pokusim sa neco s tym spravit :d ja to este dam do kopy uvidis :)
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ano jasnee ty:D:D .,.,,.to stem videt:D:D:D:D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

skusal si nastavit predzapal? precistit trysky (hlavne vtedy ked mas hrdzavu nadrz), aj tie sviecky mozu byt pricina (vela oleja v benzine a potom zahadze sviecku), kondenzator, zla fajka, zaneseny vyfuk,

aj si ju pred zimou zakonzervoval? bol na nej robeny aj vybrus valca? sviecky co tam mas maju aky odtrh?

odporucam dat motor dole a pozorne ho prejst skontrolovat cievky a magnet, moznosti je vela

ale kedze ti nechce ist do otacok tak prezri trysky precisti ich tenkym drôtikom, pripadne poriadne prefukni, nastav volnobeh a aj ten predzapal

PS: ak sa do toho trochu vyznas tak generalku si spravis aj doma a zadarmo
JuNYoR
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JuNYoR »

no jawu 21 by nebolo zle mat
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

aughostino napísal:skusal si nastavit predzapal? precistit trysky (hlavne vtedy ked mas hrdzavu nadrz), aj tie sviecky mozu byt pricina (vela oleja v benzine a potom zahadze sviecku), kondenzator, zla fajka, zaneseny vyfuk,

aj si ju pred zimou zakonzervoval? bol na nej robeny aj vybrus valca? sviecky co tam mas maju aky odtrh?

odporucam dat motor dole a pozorne ho prejst skontrolovat cievky a magnet, moznosti je vela

ale kedze ti nechce ist do otacok tak prezri trysky precisti ich tenkym drôtikom, pripadne poriadne prefukni, nastav volnobeh a aj ten predzapal

PS: ak sa do toho trochu vyznas tak generalku si spravis aj doma a zadarmo
hh na mna trosku zlozite ale pochopil som ta trosku :D vsetko toto som uz spravil aaa uz sa mi to aj podarilo opravit uz ide som nastavoval karburator a predzapal a podarilo sa to nejako a ide to :D takze dik vsetkym :D

//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 22:50 )
JuNYoR napísal:no jawu 21 by nebolo zle mat
jj pokial to ide tak nieje zle ju mat doma :)

//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 22:52 )
mihalswk napísal:ano jasnee ty:D:D .,.,,.to stem videt:D:D:D:D
magor sak uz to ide !!!
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

asi tazko
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

ale ako tak poznam tieto stare jawy tak bude s nimi problem stale, das trochu viac oleja do benzinu a hned mas zahadzanu sviecku a pokial nemas po ruke bud dalsiu alebo šmirgeľ tak budes musiet tlacit az domov, vies co to je tlacit 23ojku 10km peso v lete v tej najvacsej horucave domov? :D mal som dost, trochu som precenil tu motorku :D
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

aughostino napísal:ale ako tak poznam tieto stare jawy tak bude s nimi problem stale, das trochu viac oleja do benzinu a hned mas zahadzanu sviecku a pokial nemas po ruke bud dalsiu alebo šmirgeľ tak budes musiet tlacit az domov, vies co to je tlacit 23ojku 10km peso v lete v tej najvacsej horucave domov? :D mal som dost, trochu som precenil tu motorku :D
jj rpi takycho starych strojoch sa viac nachodis nez navozis :D ja som to nerazu tlacil domov a este k tomu aj ze to nejde na paku msusi roztlacat no konic :D hh aaaa o tych opravas ani nehovorim jedna jazda a pokazi sa vsetko a treba to opravit potom to vydrzi zase par jazd a konic :D len do srotu zaniest :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

ale vyhoda je ze sa ako tak naucis motor opravovat a casom ked si trufnes na vacsiu motorku tak si ju SCASTI budes vediet opravit sam (samozrejme ked nepocitam elektroinstalaciu)
Napísať odpoveď