Nevie niekto ako zmeniť jazyk vo Photoshope na anglický? Ja som si stiahol český PS ale to stojí za prd keďže dobré tutoriály sú v eng a s českým sa nedá dobre pracovať.
Ak by to nešlo tak stiahnem anglický, ale bol by som rád keby bolo nejaké riešenie.
Díky moc
// aby som nezabudol, jedná sa o verziu CS2
Photoshop - zmena jazyka
Ja s tým práve problémy mám a nechce sa mi vždy hľadať čo aké názvy znamenajú. Vyskúšam to preinštalovať.nestik napísal:No minimalne preinstalovanim by to malo ist. Pri instalacii sa zadava jazyk a ja mam tiez cesky jazyk a s tutorialmi nemam daky vacsi problem sak ti staci pozret par pojmov v anglictine a mas to...
Preinštalovaním to nepôjde, teda aspoň čo som skúšal, ale funguje mi iný spôsob: v zložke s Photoshopom by si mal mať zložku Required (ak default inštalácia, cesta C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Required\) a v nej by sa mali nachádzať v prípade nainštalovanej češtiny dva súbory - tw10428 a tw12508. Tieto súbory zmaž (odporúčam ale ešte predtým zálohovať, keby že máš nejaké problémy) a po zmazaní by si mal mať PS v angličtine.. Daj vedieť či sa podarilo.
PS: Odporúčam všetkým angličtinu, väčšina kvalitných tutoriálov na zahraničných weboch je práve v nej
PS: Odporúčam všetkým angličtinu, väčšina kvalitných tutoriálov na zahraničných weboch je práve v nej