Uloha potrebujem pomoc

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Čo by sme robili na Tvojom mieste? Nájdem si viacero zdrojov a sformulujem ich do jedného vlastného referátu, myslím, že si ešte na základke a tak by to malo stačiť na tú vysnívanú jednotku.. Jednoznačne najdebilnejším nápadom je skopriť všetko z referaty.sk, kde chodí najviac ľudí ohľadne prác do školy.. A ak chceš, za 10€ Ti to spravím.. ja som lacný.. xD
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

čo za 10 e ja chodim na strednu nechceš neco iné? šak je to súrne potrebujem to prečo chcete všetko iba za peniaze šak tu ide o život.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Cyber napísal:prečo chcete všetko iba za peniaze šak tu ide o život.
:lol: zivot ma cenu jedneho referatu? ... to nemyslis vazne
Za 5 dni si bol schopny spravit copy/paste? :smt065
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

moc by som tu nerozkrikoval že sa podelíš s účtom na lamkách lebo hneď schytíš BANan
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Cyber napísal:čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
Z informatiky 4 ked beriete word? :shock: To my sme mali profaka o ktorom sa hovori ze je dost prisny a nepamatam sa ze by mal niekto 3 a to sme trieda zamerana biola chemia. Som zvedavy co budes robit ked budete brat Pascal :D
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Cyber napísal:čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
Ty sa radšej na celú informatiku vyser kámo....a radšej zapracuj na svojom pravopise, lebo začínam mať pocit, že si permanentne zamieňaš y/i (a nie len to). Taká 8 zo slovenčiny ťa asi neminie, čo...

A celkovo nechápem ten tvoj prístup, ty tu jednoducho čakáš že ti niekto vypracuje úlohu a nariekaš nad známkou, namiesto toho aby si sa chopil práce sám - veď motiváciu máš = lepšia známka. A už keď sme pri tom, ide o tvoju známku, nie o našu. :wink:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

za ten tyzden co cakas kym ti to niekto urobi, si to mohol mat 10krat spravene... tu 4 si uplne zasluzis (dufam ze aj dostanes a doje*** si tym leto, lebo toto som este nevidel)
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Cyber: v tvojich prispevkoch v tejto teme som ti napocital 33 gramatickych chyb tykajucich sa len i/y, nepocitam dalsie. Cize fakt by si mal v prvom rade zapracovat na pravopise a na tu stvorku z informatiky sa vykaslat. Lebo ako tu uz niekto spominal pascal, tak neviem o co nas tu budes potom prosit. Uz vidim tvoje prikazy "begyn", "wryteln", "whyle"...
Napísať odpoveď