Uloha potrebujem pomoc
Čo by sme robili na Tvojom mieste? Nájdem si viacero zdrojov a sformulujem ich do jedného vlastného referátu, myslím, že si ešte na základke a tak by to malo stačiť na tú vysnívanú jednotku.. Jednoznačne najdebilnejším nápadom je skopriť všetko z referaty.sk, kde chodí najviac ľudí ohľadne prác do školy.. A ak chceš, za 10€ Ti to spravím.. ja som lacný.. xD
čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Z informatiky 4 ked beriete word?Cyber napísal:čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
Ty sa radšej na celú informatiku vyser kámo....a radšej zapracuj na svojom pravopise, lebo začínam mať pocit, že si permanentne zamieňaš y/i (a nie len to). Taká 8 zo slovenčiny ťa asi neminie, čo...Cyber napísal:čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
A celkovo nechápem ten tvoj prístup, ty tu jednoducho čakáš že ti niekto vypracuje úlohu a nariekaš nad známkou, namiesto toho aby si sa chopil práce sám - veď motiváciu máš = lepšia známka. A už keď sme pri tom, ide o tvoju známku, nie o našu.
za ten tyzden co cakas kym ti to niekto urobi, si to mohol mat 10krat spravene... tu 4 si uplne zasluzis (dufam ze aj dostanes a doje*** si tym leto, lebo toto som este nevidel)Cyber napísal:čaute vážne to potrebujem vela som vymeškal koli zdravotním problémom a nemám to ako dohnat potreboval bi som pomoc len stímto keby to viem tak si to asi spravím . Kto bi my bol ochotní pomoct podelil bi som sa sním z trackerom alebo z lamkami potreboval bi som to do utorka do večera maximimalne . Ps. potrebujem to vážne z informatiky my hrozí 4 a keby to mám tak bi som dostal 3 . Inač mám vždy 1 a zavisí od toho aj celé moje leto tak vám dakujem vopred.
Cyber: v tvojich prispevkoch v tejto teme som ti napocital 33 gramatickych chyb tykajucich sa len i/y, nepocitam dalsie. Cize fakt by si mal v prvom rade zapracovat na pravopise a na tu stvorku z informatiky sa vykaslat. Lebo ako tu uz niekto spominal pascal, tak neviem o co nas tu budes potom prosit. Uz vidim tvoje prikazy "begyn", "wryteln", "whyle"...