Mam problem poslal som grafiku 8800 GT 512 na reklamacku no a potvrdili ze grafika sa prehrieva a poslali ze maju poslat daku nahradu dostal som navrch na vimuza za 9600 neviem aku asi ties gt. A tu zacina ten problem lebo 9600 nedosahuje vikon 8800 gt no a co mozem proti tomu robit keby mi poslali 9600 lebo prachi mi naspet nechcu dat ?
Potreboval by som stym pomoct lebo za tu 8800gt som vihodil strasne vela penazi a nechem dostat zato daku sunku.
Prosimvas poradte mi ako mam v tomto probleme postupovat a ako sa mozem branit keby mi chceli stale dat tu 9600 pri najhorsom na ake urady by som mohol napisat staznost.
Reklamacia grafiky
-
RainbowSix
Light Professional
-
Trance.Boi
Light Expert
nevim jak je u vas v zakone toto osetreno, nicmene u nas maji na opravu a pripadne na vymenu 30 dni. pokud tuhle dobu prosvihnou, jsi opravnen pozadovat penize. u tebe je situace trosku jina, nicmene nabizeji ti zbozi nizsi hodnosty, mensiho vykonu. Doporucil bych zajit na prodejnu kde jsi reklamoval a rict ze chces BUD vratit penize, nebo dostat novou jinou kartu stejneho typu.
-
RainbowSix
Light Professional
-
vikko78
Medium Professional
je to zákon o o chrane spotrebiteľa, kde TY vôbec nemusíš prijať nový model a ony sú povinný ti vrátiť peniaze. ........ja som minulý týždeň odmietol dvd, kde som povodne mal aj USB vstup a ponúkali mi nejakú "šunku", ktorá ani neprehrá divx.....odmietol som a vrátili mi peniaze.....myslím, že je jedno, či to je tv, grafa alebo dvd.... pre istotu sa aj informuj priamo tam na reklamačnom
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional