Reklamacia grafiky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Reklamacia grafiky

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Mam problem poslal som grafiku 8800 GT 512 na reklamacku no a potvrdili ze grafika sa prehrieva a poslali ze maju poslat daku nahradu dostal som navrch na vimuza za 9600 neviem aku asi ties gt. A tu zacina ten problem lebo 9600 nedosahuje vikon 8800 gt no a co mozem proti tomu robit keby mi poslali 9600 lebo prachi mi naspet nechcu dat ?
Potreboval by som stym pomoct lebo za tu 8800gt som vihodil strasne vela penazi a nechem dostat zato daku sunku.

Prosimvas poradte mi ako mam v tomto probleme postupovat a ako sa mozem branit keby mi chceli stale dat tu 9600 pri najhorsom na ake urady by som mohol napisat staznost.
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

nevim jak je u vas v zakone toto osetreno, nicmene u nas maji na opravu a pripadne na vymenu 30 dni. pokud tuhle dobu prosvihnou, jsi opravnen pozadovat penize. u tebe je situace trosku jina, nicmene nabizeji ti zbozi nizsi hodnosty, mensiho vykonu. Doporucil bych zajit na prodejnu kde jsi reklamoval a rict ze chces BUD vratit penize, nebo dostat novou jinou kartu stejneho typu.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

no tak dotych 30 dni toe ste nieje a predavajuci je moj kamos tak snim niesu problemu problemi su s velkoskladom tam to stoji ze ty davaju vikonnejsiu vec za menej vikonnvejsiu a preto somt o sem napisal ci dakto enpozna zakon co sa da v takejto situacii robit
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

je to zákon o o chrane spotrebiteľa, kde TY vôbec nemusíš prijať nový model a ony sú povinný ti vrátiť peniaze. ........ja som minulý týždeň odmietol dvd, kde som povodne mal aj USB vstup a ponúkali mi nejakú "šunku", ktorá ani neprehrá divx.....odmietol som a vrátili mi peniaze.....myslím, že je jedno, či to je tv, grafa alebo dvd.... pre istotu sa aj informuj priamo tam na reklamačnom
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

chcem sa este spitat. Ten tovar ktorim mi to chcu nahradit musi satt tolko isto alebo nie pr sa som dal za grafiku 270 euro a oni mi teraz chcu dat grafiku za pr poviem 100 euro. Tak sa chcem spitat ci len koli tomu to mozem odmietnut ze cena nezodpoveda tej starej?
picuge
Expert
Expert

Príspevok od používateľa picuge »

Pokial to nie je presne ten isty model, tka to mozes odmietnut aj keby bola drahsia...pokial ti nechcu vratit plnu sumu, tka ti musia dat bud rovnaku, alebo inu, ktoru ty prijmes ;)(Takze sa predpoklada, ze ti daju skor drahsiu)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

aha no tak to si ma potesil fakt velmi dik za radu
Napísať odpoveď